1575
-
#215 Hát pedig sajnos egyre inkább úgy fest, hogy vegyél boxot ha játszani akarsz vele a jelmondatuk. -
#214 Hát ha visszaméltóztatnak olyat írni, akkor odaírom, hogy "-1fan"!
Eddig várakoztatnak, meg hülyítenek, és ha most benyögik, hogy nemlesz, gyááá világháború lesz!:D -
#213 most ara gondoltam, lehet h a kinectes hülyülés miatt lesz egy ideig konzol exkluziv? hogy "konzolra vedd, ha van is pécéd is" ... -
#212 Amióta beirtam fészre nekik, oda sem válaszoltak azóta!:S -
#211 ajaj, tényleg :(((
ami szerintem annál is nagyobb gáz, hogy nem jön, hogy az ubi KUSSOL. -
Csokis #210 Nézd meg a http://ghostrecon.uk.ubi.com címen ugyan azt a videót, csak már az új változatot. Nincs nyoma PC-nek. -
Csokis #209 Mert az még a régi változat, ami ott szerepel. Az új változatból már kivették a PC-s logót és a játék dobozát. -
#208 a videoban nincs nyoma? :D akkor azt a képet csak én fotosoppoltam? :D -
Csokis #207 Nem, mert ezt egy ubisoft-os írta. Nézd meg az általad linkelt #195 hozzászólásban lévő ubi-s linket. Sehol, semmi nyoma a PC-s változatnak. Se a videóban, se fent a pre-order részen, se alul a logók között. -
#206 egy forumpost nagyon messze van a hivatalos közleménytől... még akkor is, ha eléggé ijesztő :D -
#205 Bakker beírtam a jubi hivatalos fészes oldalára, hogy válaszoljanak má' ők is, mert bekullantok ha nemlesz PC-n! Kíváncsi vagyok, hogy képesek-e vagy tudnak-e válaszolni hivatalosan!? Me gecc a kodokat is konzolon is teszteltem, és hihetetlen időt lehet veszíteni egy kontrollerrel vs egér+bill.! -
#204 Ez nem "nagy a szám" csak mondom amit tapasztalok. -
#203 Jaj de nagy a szád, mert haverod kisboxát nyomod :D -
#202 amugy sztem csak azt csinálja az ubi amit az assassins creeddel, együtt jelentették be, aztán majd fél évvel később jön ki PC-re. -
#201 controllerre tervezett single playerben nincs
de multiplayerben aki játszott rendesen régen és bekényszerítik egy ketrecbe ahol megfordulni nem tud, hááááát -
#200 Sima fps-re is ezt mondja a vér pc-s (soha nem veszek konzolt szöveggel) és azzal sincs semmi gond! -
#199 De hol van még a megjelenés? Addigra sok víz lefolyik még a Tiszán és lehet, hogy már ingyen fogják utánunk vágni a boxokat :) bár konzolon taktikai fps-t nyomni háááát. -
#198 Nem nagy gáz akkor konzolra lopjuk! -
Csokis #197 Hivatalos az infó, hogy nem jön PC-re. -
#196 Jóvan, remélem nem kamu a jubisopos, mertha nemlesz pc-re, besírok!:D:D
Remélem nemzavarják jobban össze az embereket:D
Amúgy ez vicc így, irtam még a multkor fészen a jubi fs oldalra, hogy vátabaut dö verzsön píszí...oszt nó ripánsz! Viszont egy developper bejelölt ismerősnek, és ő azért mintha több infót osztana az oldalán mint a jubi hivatalos fs oldala! Jó is ez az internet!:) -
ez a legutobbi video, ami JELENLEG is ottvan az ubi.com-on
térjünk erre vissza, ha lesz VALAMI hivatalos info, nem pedig a blikk hozza le .... ;) -
#194 Háhogy előrendelhető...konzolra, és a jutubos videók után is csak konzolos doboz van(kivéve párat, de azok régi videok)!
A fas*om akar konzolon ilyet jáccani! -
#193 itt mit kell nézni? -
#192 :( -
#191 NE LINKELJ GAMESTART!
HAZUG PLETYKALAPOK BAROMSÁGAINAK TERJESZTÉSÉRE SEMMI SZÜKSÉG! -
zoltang #190 Ghost Recon: Future Soldier - Nem lesz PC-re
http://www.gamestar.hu -
#189 De ez legalább megmozgat 2 óra azt úgy bedurran a kézfejed úgy hogy életbe elő nem veszed -
#188 komoly :o)
jó, h nem könyökkel húzkodja a "ravaszt".. -
#187 lol
-
#186 De ez remélem csak konzolos verzió, és a pécés nem tps lesz!!!?
Reméljük abban azért befogunk flesselni!:D -
#185 vegyesek az érzéseim... nem tetszik a hud, a kommandózás. tetszik, hogy nem csak én és a terroristák lövöldözünk egymásra egy kihalt városban (graw1/2) -
#184 20p20mp-től... -
#183 inkább az olyan retardok miatt, mint te :) sajnos jut belőletek konzolra, pécére ... -
#182 Ez a konzolosok miatt van... nem tudnak egyszerre annyifelé nézni... -
#181 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de engem ez a hud ami van a mocskos mod irritál engem.
Akkor kurják a két szélre a megszokott módon,nekem ez nem tetszik :( -
#180 Ez dúúúrva!:)Lesz pécé, csak beparáztam mert nemvolt a végén!:D
-
#179 Tripla post bocsi, de a PC nincs odaírva! -
#178 ALATTA fas*om!:(
Release: March 2012
-
#177 -
#176 ezek bármitől besz.rnak, ami lő