A Hangyaember lesz a következő filmes Marvel-hős

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄

A kép alapján pont jó kis karakternek tûnhet 😊
m minnifield
itt egy kép akarna lenni atom antiról de ez az sg.hu csodája...<#wow2>

m minnifield

m minnifield
hé, az én haveromat nem lehet csak úgy eltaposni!

Szolnokboy1
a vasember, a pókember és a denevérember mennyivel hangzik jobban mint a hangyaember? semmivel. ha a fentieket valamilyen szinten komolyan tudtad venni, akkor a hangyaemberhez is így állj hozzá, ha meg nem, hát akkor ez sem a te filmed lesz. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Narxis
Igazi hõs Superman-nél, Pókembernél és Batman-nél kezdõdik. Mi ez a hangyaember? Ez nem hõs, hangyákat el szokták taposni mint egy csikket, winniere se véletlen mondják, hogy "hangyás".

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hiányos a tudásod, olyanok nincsenek, hangya ellenben klasszikus marvel-karakter. ráadásul jó karakter.
...és hol van a híres-neves Halember, Szúnyogember, Szöcskeember, és a többi? ...hol van, he?

senkinemertemmit.blog.hu

Magyar fordításban nem volt sose Hangyaember, legfeljebb Hangya.
lásd:Hangya
Hegi90
12 évesen talán még érdekelne

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jrex
Én már hallottam róla de sem a storyt sem magát a karaktert nem ismerem.Google val még normális magyar leírást sem találtam...

Hát akkor akkora képregény fan nem lehetsz, ha a Bosszú Angyalainak egyik oszlopos tagjáról nem hallottál sosem. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hangyaember?! Soha az életembe nem hallotam errõl a karakterrõl, pedig én nagy képregény fan vagyok de ez valahogy kimaradt az életembõl.