13
-
Etinger #13 :D:D
A kép alapján pont jó kis karakternek tűnhet :) -
#12 itt egy kép akarna lenni atom antiról de ez az sg.hu csodája... -
#11 -
#10 hé, az én haveromat nem lehet csak úgy eltaposni!
-
#9 a vasember, a pókember és a denevérember mennyivel hangzik jobban mint a hangyaember? semmivel. ha a fentieket valamilyen szinten komolyan tudtad venni, akkor a hangyaemberhez is így állj hozzá, ha meg nem, hát akkor ez sem a te filmed lesz. :) -
#8 Igazi hős Superman-nél, Pókembernél és Batman-nél kezdődik. Mi ez a hangyaember? Ez nem hős, hangyákat el szokták taposni mint egy csikket, winniere se véletlen mondják, hogy "hangyás". -
winnie #7 hiányos a tudásod, olyanok nincsenek, hangya ellenben klasszikus marvel-karakter. ráadásul jó karakter. -
czyi #6 ...és hol van a híres-neves Halember, Szúnyogember, Szöcskeember, és a többi? ...hol van, he? -
thoxx #5 Magyar fordításban nem volt sose Hangyaember, legfeljebb Hangya.
lásd:Hangya -
#4 12 évesen talán még érdekelne -
#3 Én már hallottam róla de sem a storyt sem magát a karaktert nem ismerem.Google val még normális magyar leírást sem találtam... -
hawkie22 #2 Hát akkor akkora képregény fan nem lehetsz, ha a Bosszú Angyalainak egyik oszlopos tagjáról nem hallottál sosem. :D -
richard45 #1 Hangyaember?! Soha az életembe nem hallotam erről a karakterről, pedig én nagy képregény fan vagyok de ez valahogy kimaradt az életemből.