60
  • ultrared
    Hihetetlen, hogy most az egyszer egyetértek veled :) Lehet azért, mert sör hatása alatt vagyok :)
  • Tetsuo
    Na jol kezded.. fluortabletta.. :S
    Az ok, h rengeteg a fizetett tanulmany szeles-e vilagban, mivelhogy kapitalizmus.. de a sor joval egeszsegesebb, mint barmely Coca cola termek, az tuti.
    Ha nem viszed tulzasba, semmi bajod nem lesz tole..
  • haxoror
  • Molnibalage
    Ez így nem teljesen igaz. Minimális mennyiségben a kézremegést szüntenti meg. Hogy ez mitől van, azt nem tudom.
  • torcipepe
    tesztelni is lehet, meg kell inni pár korsóval, majd nekirohanni a falnak. ha nem törjük az arcunk szilánkosra, akkor igazolva van.
  • moikboy
    A célzóképességet javítja az alkohol, ez köztudott. Nem véletlenül volt engedélyezett a különböző sportlövészeti számokban régebben az ún. célzóvíz. Ma már viszont az alkohol is doppingszernek számít.
  • Honda F1
    jó tudni hogy hétvégente a csontjaimat is erősítem :D
  • Basic
    Akkor először ki kell inni a korsót, majd megenni :) Ez a legjobb út az erős csontok felé :P
  • djhambi
    Egyél alaplapot!
  • djhambi
    Biliárd koordinációmat rontja a 2 üveg sör.

Nem, félreértetek. "Igyon sört, ha erős csontokat szeretne" hibás hozzáállás! Ha erős csontokat szeretne, rengeteg olcsóbb és hatásosabb, kevesebb mellékhatással járó módszer van. Ahogy a vesehomok ellen a sör is jó, a víz is, meg a tea. Mert nem a sörtől lesz erősebb a csont, hanem a szilíciumtól. Akkor minek vennéd meg gyógyszernek mellé a sört, vagyis a kátrányt, szénhidrátot, meg a koleszterint, az elhízást és magas vérnyomást, amire majd a bort kell innod, hogy egészséges legyél.

Naná én is szeretem mindkettőt, de nem gyógyszernek iszom őket. A cikket elolvava még erre gondol szegény ártatlan fórumozó.
  • A1274815
    Egyen sok üveget mert rendkívűl magas a szilícium tartalma és az jó a csontoknak.
  • Szemjuel
    ellazít, aminek hála nem stresszeled túl a fontos pillanatot ;)
  • T0nk
    És ha homokot rágcsálunk az is jót tesz a csontoknak? Abban is sok a szilícium...
  • AmonCaral
    Én ugyan ezt vettem észre mikor bowlingozok. Érdekes!
  • Gerygrey
    Nekem meg, bár az ellenkezőjét várná az ember, 2 sör javítja a célzóképességemet és a reakcióidőmet CoD4-ben :)))
  • Garrett27
    lol, a vörösbor nagyonis egészséges, perszehogy nem vedelni kell, és nem a tablettás bor a jó, mint ahogy az előttem szóló írja, vigyázni kell, nagyon nehéz megkülönböztetni a nem tablettás bort a sok bornak hazudott olcsóbb-drágább löttyöktől..
  • Szefmester
    a sör emellett jó a vesére is.. a doki nekem is felírta míg a kórházban voltam.. meg kellett innom 3 üveggel az esti film alatt.. csak a fájdalomcsillapítóm és a görcsoldóm nem kaptam meg az estére és kész..

a vörösbor meg a vérnek jó.. ha tudod hol a határ akkor egészséges, ha nem akkor régen rossz.. (persze a borból sem a tablettás a jó)

Ha meg azt hiszed hogy csak a kis vitaminjaiddal egészséges maradsz akkor ne szedj mást csak a vitaminokat és a egy két kanál zsírt energia gyanánt.. egészen életed végéig tartani tudod majd a kúrát ;) csak nem lesz olyan hosszú az életed mint szeretnéd :)
  • BaLeeX
    Hát én hetente 1-2x kúrálgatom magam 1-1 sörrel...
  • Hegi90
    nekem az orvosom ajánlotta a napi egy korsó sört... Nincs azzal semmi baj, ha tényleg tudjuk a mértéket. A vörösbort meg nőknek szokták ajánlani a havibajukra :)
  • djhambi
    Nehogy bárki azt higyje ez után a cikk után, hogy a sör vagy a bor egészséges, ez csak figyelemfelkeltő cikk. Rágjon fluortablettát, igyon tejet, egyen multvitamint! Ez csak sörreklám. A pálinka is fertőtleníti a sebet, bizonyos kábítószeeket pedig rövid távon fel lehet használni tanulásra. De a mérleg másik serpenyőjében ott van a számtalan káros mellékhatás, amit persze a cikk nem említ meg. Lehet mérlegelni...