Büntethetõ-e a tanárok sértegetése a neten?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Itt 3 résztvevõ van, és általában csak kettõrõl beszélnek: aki a rágalmazást vagy kigúnyolást elköveti, és aki elszenvedi.
Valahogy nagy a hallgatás a harmadik résztvevõrõl: a közönségrõl, akik olvasság és befogadják a véleményt, vagypedig a vélemény-közzétevõt magukban lehülyézve továbbhajtanak más hírre
Az utóbbi években egyre inkább hozzászokhatott minden gondolkodó ember, hogy a vélemények egyre kevésbé tekinthetõk megbízhatónak, és egyre inkább átcsúsznak a pletyka szintjére.
Éppen ezért a rágalmazási-lejáratási probléma megoldásából NEM hagyható ki ennek a harmadik résztvevõnek a felkészítése, a figyelem sokkal gyakoribb felhívása a kritikus hír-fogadásra!
volt egy tanár akinek megmutattam a törött kézfejem, (megmozgattam a törött csontokat is) még a tesióra elõtt.. erre a reakció: Nem érdekli ma akkor is meglesz tartva mindenkinek a fekvõtámasz, és a kötélmászás felmérõ.. fekvõtámasz könnyezve éppenhogy 3as, a kötelet meg 2 1es után sem vállaltam be.. majd mikor elmentem a kórházba közölték hogy valóban el volt törve a kezem, szal jól tippeltem.. másnap a tanár kíváncsian kérdezte hogy veled meg mi történt, és a poén ekkor jött, az egész osztály együtt mondta velem hogy elõzõ nap még óra elõtt szóltam hogy fáj.. az igazgató meg pont mögötte jött, mi meg gyorsan hozzátettük hogy bezzeg a tanárnõ mégis megcsináltatta a fekvõt.. volt is egy kellemes fegyelmi belõle.. de fura módon a tanár maradhatott..
DE sztem csak egy alreg vagy >.<
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Majd akkor ugasson a hülye igazgató és a többi tanár, (akinek nem inge ne vegye magár) amikor befejezik a pénzért 5ös stb-ket. 0 pontos doga 2es. persze... meg az alkoholista tanárok, elsikált duhajkodásait, majd akkor kérjék a védelmüket.
Amúgy kicsit vissza olvastam ezek a hozzá szólások, egyesek barmira feljebbvalónak hiszik magukat, h õ gy büntetne, persze, azt könnyû, elõbb a saját portádon nézz szét majd akkor, ha te makulátlan vagy akkor ugassál másra.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
természetesen kirúgták:)
\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
2. lehet h tényleg pedofil:D habár én ebben az esetben elõször feljelentettem volna..
\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Jedinek igaza van, keményen meg kell büntetni az önjelölt keményfiúkat az iskolákban, az pedig hogy az iskola falain kívül mit mûvel már a szülõk és a rendõrség hatásköre.. :)
De nem ám ejnyebejnyével.
Be kellene vezetni nálunk is a botozást, mert máshogyan nem lehet rendet teremteni, mára idáig fajult a helyzet!
És fog még tovább is fajulni, sajnos, de valahol meg kell állni és el kell indulni visszafelé, a rend és tisztesség irányába.
Természetesen a súlyos büntetést nem arra kell kiszabni, aki nem tanulta meg a leckéjét, de ha a 16 éves ötödikes véresre veri a 10 éves ötödikest, akkor bizony én véresre botoznám a 16 évest akár saját kezûleg is, az biztos, hogy megtanulná hogy mit lehet és mit nem! Mert vannak emberek, akik SEMMI MÁSBÓL NEM ÉRTENEK ez olyan tény amit kiindulási alapnak el kell fogadni mert tény.
Nálunk nem az a fõ gond, hogy a tanárokról véleményt mondanak a neten, hanem még a legenyhébb probléma is az, hogy a diák feláll az órán és elkezd ordítva énekelni meg táncolni (MEGTÖRTÉNT eset, a feleségem óráján)
Arról nem is beszélve, hogy a túlkoros és félig gyengeelméjû "diák" úgy TERRORIZÁLHATJA a társait, ahogyan csak akarja!
Miközben a libernyálas megmondó söpredékek az egeket súrolják a diákok jogainak az emlegetésével, csak épp a tanulni vágyó diáknak nincsenek jogai...
Miközben a híreket teleszórják ezekkel a tán-soha-meg-sem-történt "pedofil" eseményszerûségekkel, nem kiabálnak a megmondó trágyadombok a diákok egymás közötti egyre durvuló és gyakoribbá váló erõszak-akcióiról.
A pedagógusnak NINCS A KEZÉBEN ESZKÖZ, MERT KICSAVARTÁK VALAKIK
Ha egyszer ez a rongyokádék rendszer dõl, akkor mindazok nem úszhatják meg nagyon kemény felelõsségrevonás nélkül, akik mindezt a nyakunkba erõszakolták!!!! A Zuschlag büntetése el kell hogy törpüljön ezekéhez képest
Úgy legyen!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Szerintem inkább a tanárverések ellen kell fellépni keményebben, a kritizálás bármennyire is fáj, de a szólásszabadság része.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Iskolában genyázik a kis köcsög fattyú -> szénné büntetem, beszarik úgy meghurcoltatom, mivel ÉN vagyok az authority és a felelõs az intézményért, ha megunom, ki is csapatom, mivel ÉN döntök, nincs szükség anarchistákra, akik aláássák az iskola tekintélyét és megfertõzik a többi diákot is, tegye ezt máshol.
- NEM iskolában szívózik, hanem nagy nyilvánosság elõtt -> szénné perelem õt is, a szüleit is (mivel odakint ÕK a felelõsek csemetéjük MINDEN tettéért) és a mai trendnek engedve a weboldalt, vagy egyéb médiumot, ami ezt a jogsértést/tiprást lehetõvé tette számukra (nyilvánosságot adott nekik szép szóval).
Ennek eredményeként pár példát statuáló eset után végre rend lesz, mivel a diákok és balfasz szüleik megtanulják végre, hogy mi az a REND!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Az iskola ne büntessen azért, amit a diák máshol tesz.
- A diák ha olyasmit tesz, akkor az érintett (ez esetben a tanár) természetesen jogi lépéseket tehet, adott esetben az iskola támogatásával (jogi képviselet biztosítása, stb.). Extrém esetben meg ugye büntetõjogi felelõssége is lehet. De az, hogy az iskola, mint intézmény (vagy a tanár személyesen) szabjon ki büntetést, az szerintem nem megengedhetõ.
Minden jog fenntartva!
Második esetben akkor már gyilkosnak is meg terroristának is nevezhette volna, mert gondolom semmi tény nem állt a kijelentései mögött.
Azért ez más mint lebunkózni valakit.
1. hülye tanár taníthat
2. pedofilnak (már gyanú mellet is) vége az oktatói pályafutásának
A polgárjogi aktivisták meg vegyék észre, hogy nem ugyanaz egy naplóba leírni, hogy az igazgató hülye vagy neten terjeszteni. Ha tényleg hülye az igazgató akkor se ez a módja helyretenni.
Nem nevelek gyereket, de sok szülõ miért érzi merényletnek ha a pedagógus jogosan bünteti meg a neveletlen gyerekét? Miért van elvarázsolva, hogy az õ kölyke tökéletes és nincs szükség egy kis nevelésre? Ebbõl kifolyólag nincs is tekintélye a pedagógusnak, aztán terjed a tanárverés.
Szerintem teljesen különbözõ ez a 2 eset, bár az is igaz, hogy az angolszász jogot nem ismerem, de józanész alapján elég egyértelmûnek tûnik.