Világpremier lesz The Pacific - A hős alakulat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Király lesz, várjuk. <#kacsint>#kacsint>
Nem. Majd az lesz a cím, hogy a még elitebb alakulat 😄
a köv. sorozat Magyar címe mi lesz ? "Még hõsebb alakulat" <#idiota>#idiota>
ejj ezek a cím adó legények
ejj ezek a cím adó legények
HP+
Legyen választható nyelv és felirat. Az UPC rendszere erre már képes csak nem használják ki... :S
Szerintem.
ja, kicsit régi 😄
Nézzétek a cikk végén a linket!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amikor meg csak elhintett info volt hogy lesz ilyen már akkor örültem, most h láttam a trailert is nem birok várni 😄. Az elit alakulatot is megnéztem vagy kétszer. Ha az írok ugyanazok akkor sztem nem igen fog csalódás érni minket.
Titkon reménykedek egy trilógiában 😛<#violent>#violent><#violent>#violent>addig is bevesszük Okinawát 😛
Titkon reménykedek egy trilógiában 😛<#violent>#violent><#violent>#violent>addig is bevesszük Okinawát 😛
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Remélem torrentre is hamar kikerül. HBO-m sajna nincs. Elit alakulat se volt rossz. <#violent>#violent>
láttam már tegnap reklámozták a a HBOn biztos jó lesz😊
ohh, amikor ilyet latok, mindig azt kivanom vesse ki magabol a vilag az osszes tulfizetett nyomi szineszt... Amikor ok majdnem ennyit kapnak egy szaros szerepert egy meg szarabb filmben. Mi lett volna itt, ha csak megduplazzak a "budzset".
Persze igy is tetszetos, remelem mar a premierr napjan felpakoljak hd-ban a lelkes nezok 😊
Persze igy is tetszetos, remelem mar a premierr napjan felpakoljak hd-ban a lelkes nezok 😊
szerintem
ízlés kérdése, de azzal elérnéd, hogy mindegyik sorozat 2-3 rész után eltûnne a képernyõrõl és jönnének a hazai gyártású produkciók.
Pedig a technikai lehetõség meglenne a világpremierekre, hiszen a tévék már az amerikai sugárzás elõtt megkaphatják az epizódokat, a szinkronstúdiók pedig elkészíthetik a magyar verziót.
Inkább ne. Adják feliratosan, oszt jónapot.
Inkább ne. Adják feliratosan, oszt jónapot.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM