14
-
asde3 #14 Király lesz, várjuk. -
KP27 #13 Nem. Majd az lesz a cím, hogy a még elitebb alakulat :D -
atomkrumpli #12 a köv. sorozat Magyar címe mi lesz ? "Még hősebb alakulat"
ejj ezek a cím adó legények -
#11 Legyen választható nyelv és felirat. Az UPC rendszere erre már képes csak nem használják ki... :S -
trabiubi #10 ja, kicsit régi :D -
#9 Nézzétek a cikk végén a linket!!! -
#8 Amikor meg csak elhintett info volt hogy lesz ilyen már akkor örültem, most h láttam a trailert is nem birok várni :D. Az elit alakulatot is megnéztem vagy kétszer. Ha az írok ugyanazok akkor sztem nem igen fog csalódás érni minket.
Titkon reménykedek egy trilógiában :Paddig is bevesszük Okinawát :P -
chuky123 #7 Remélem torrentre is hamar kikerül. HBO-m sajna nincs. Elit alakulat se volt rossz. -
#6 jóféle :) -
barcames #5 láttam már tegnap reklámozták a a HBOn biztos jó lesz:) -
#4 jujj de várós! -
#3 ohh, amikor ilyet latok, mindig azt kivanom vesse ki magabol a vilag az osszes tulfizetett nyomi szineszt... Amikor ok majdnem ennyit kapnak egy szaros szerepert egy meg szarabb filmben. Mi lett volna itt, ha csak megduplazzak a "budzset".
Persze igy is tetszetos, remelem mar a premierr napjan felpakoljak hd-ban a lelkes nezok :) -
winnie #2 ízlés kérdése, de azzal elérnéd, hogy mindegyik sorozat 2-3 rész után eltűnne a képernyőről és jönnének a hazai gyártású produkciók. -
#1 Pedig a technikai lehetőség meglenne a világpremierekre, hiszen a tévék már az amerikai sugárzás előtt megkaphatják az epizódokat, a szinkronstúdiók pedig elkészíthetik a magyar verziót.
Inkább ne. Adják feliratosan, oszt jónapot.