24
  • tomboy013
    Ha ilyen rossz az SG-n a színvonal akkor minek nézed az SG-t? Vagy ha már megnézed legalább ne írj ilyen hozzászólást mert ezzel csak téged néznek hülyének...
  • Adam II
    Az összes közül pont ezt a kritikát kellett itt bemutatni. SG színvonal.
  • tomboy013
    Mert nem tetszik neki és már nem tudja hol osztani a hülyeségét :)
    Már várom nagyon az AvP-t. A demo először nem tetszett valószínűleg a hosszú töltési idő is közrejátszott, de most már bejön. Igaz az aliennel egyszerűen nem tudok ölni...de a Marine meg a Predator az király.
  • richard45
    Most nem akarok kötözködni de a Call of Duty hogy jön ide, vagy miért kevered ide, hmm?
  • debut12
    Jézusom, ezt el sem olvastam. Egy ekkora barmot miért engednek cikket írni arról amit még csak tv-ben se látott, pedig volt 4 alien, 2 predator + 2 igen gagyi keverék film... Pfff.....
  • debut12
    Így a demóval való több napos játszás után én meg kijelentem, hogy a kritikus egy p*csfej akinek gondolom a fos of dutyi a kedvence. Az ilyen dutyi fan kritikusok gondolom a Bad Company 2-re is vagy 2 pontot fognak adni, mert elfogultak. Az alieneket nehéz irányítani? Bruhaha... A filmben se lettek túl hamar szobatiszták...
    Asszem én is beállok kritikusnak, és sz@rrá fogom fikázni a soron következő dutyit.
  • Gauge
    Teljesen jól látod, a látásoddal nincs gond. Viszont sürgösen vizsgáltasd meg az agyad. De valószínűleg neked nem számítógépes játékokkal kellene foglalkoznod, hanem képességfejlesztő foglakozásokra kellene járnod...

HAJRÁ!

• pinball
    Te előbb hiszel a tanáraidnak mint az SG-nek?!
  • Seth
    Igen,az egy pozitív szám, teljesen igazad van XD
  • dronkZero
    Oh. Valamit elronthattak az általános iskolás tanítóim/tanáraim, de én eddig úgy tudtam, hogy 5.75 az egy pozitív szám...
  • a_n_d_r_e_w
    1 kemeny angol font a szallitas :P
  • tomboy013
    Az a zavvi az ingyen szállít Magyarországra is mert ahogy nézem valami külföldi honlap. Egyébként pont mikor néztem akkor vitte fel az árat 17-ről 20 eurora :)
  • a_n_d_r_e_w
    Pliz arra valaszoljon valaki akkor most van 60Hz lock mint a hardwired irta vagy nincs? A jatek a negativ kritika ellenere is bevasarlokosarban marad, hala a zavvi majdhogynem budget arazasanak, de uj monitort mar nem veszek melle...
  • kovadam87
    Én is sajnáltam hogy a demót csak egy módban lehet használni és hogy nincsen túlzottan nagy pálya hozzá, viszont arra hogy felcsigázzon nekem elég volt :) Bár nem vagyok steam párti bereggeltem letöltöttem és elkezdtem vele játszani. Mikor elindítottam számomra a menü nem volt valami vonzó, viszont az nagyon tetszett hogy full grafikán is tökéletesen ment a játék ami arra enged következtetni hogy tényleg rendesen optimalizálták mivel nincsen erőművem. Az meg hogy az alien-el rossz lenne a falon mászás, teljesen marhaság. Szerintem könnyedén megszokható a kezelése, és a demó is tartogat számunkra pár óra igazán kellemes vadászatot :) Én is várom a teljes játékot nagyon, és szerintem minden rendben is lesz majd vele. Grafika nem kimagasló ugyan de tökéletesen megfelelő, a karakterek mozgása is pont eléggé jó, és úgy alapjáraton fílinges minden... szerintem 10-ből 8 pontot megérdemel. :)
  • Gauge
    Ez a demo valami siralmas. Szerintem a grafikai motor sem éppen kitűnő: a demoban semmilyen környezeti tárgy nem rombolható....grrr. Ez persze nem akadálya annak, hogy a játék szolgáljon meglepetéssel, de őszintén... rettenetesen szkeptikus vagyok.

Meglátjuk! De az biztos pont az ilyenek miatt kell a warez. Előbb kipróbálom, aztán, ha tetszik, megveszem...
  • Fbn Lx
    "A legnagyobb gondot maga a Rebellion okozta, mikor kiadta kezei közül a szörnyen rosszra sikeredett Rouge Warriort"

rúzs warrior? :D
  • Skyline
    A multija az valami rettenetes gagyi....A mozgások az akció....A single remélhetőleg sokkal jobb lesz elvégre az a játék fő része...
    Mindenesetre a lehúzó cikkíró olyan dolgokat emelt ki negatívumként amiből látszik hogy gőze köze nincs az egész AvP témához...
    A predatornak sokat kell álcáznija magát mert így tud érvényesülni? Túl sok alient kell legyapni???? Hangos a mozgásdetektor pittyegése???? Lineáris a játék (melyik fps nem) ?????? Buta az MI mert nem néznek felfelé a katonák (lehet nem sejtik mi vár rájuk azért)?????????????
    Igazi dilettáns idióta....
  • Dzsimbao
    8/10
    Én személy szerint nem hiszek egy 2. reviewes embernek, akit talán még az is zavar, hogy az egéren 3 gomb van, neki meg 5 ujja.
  • richard45
    Sőt még a filmeket se látta (és itt nem az AVP-re gondolok)nem hogy az előző AVP játékokkal játszott volna. Ha már minimum azokat látta volna akkor nem mondott volna ilyen orbitális baromságokat, dehát gondolom ő akart lenni az ész aki komolyan megmondja a frankót, csak hát magát járatta le ezzel a kedves delikvens.
  • richard45
    Szerintem baromi jó játék lesz, igaz amikor először próbáltam nem igazán tetszett bár hozzá tett az is hogy baromi hosszan tartott míg talált egy nyomorúlt szervert, de már ezt is orvosolták és nekem baromira megtetszett.
    Mondjuk csak az nem jött be hogy ezt az idióta deathmatch módot tették be amit baromira nem bírok egy multis játékba se, de ízelítőnek nem volt rossz ez a demo, én már előrendeltem a teljest.
  • TSunny
    A kedves cikkíró csak azt felejtette el közölni, hogy a GameInformer cikkírója egy tökéletesen dilettáns barom állat, akinek köze nincs az AvP-hez.
    Negatív tényezők szerinte:
    - Predator túlságosan az álcázójára van hagyatkozva
    - Marine-nak hangosan pittyeg a mozgásérzékelője (!!!)
    - Aliennek idegesítő a falmászása...

Tehát gyakorlatilag fogalma nincs arról, hogy milyen volt az előző 2 AvP játék.
  • Rotcsa
    Ja, most tényleg ilyen rossz lesz? Nemáár... meg akartam venni eredetiben...:
  • Narxis
  • koschwarz
    igaz a demo csak egy multiplayer lehetőséget tartalmaz (én legalábbis egyet próbáltam, a deathmatch-et) de őszintén szólva...én iszonyúan gagyinak találtam az egészet, alien ide, predator oda...kb. olyan színvonalúnak, mint a mozifilmek.