Mass Effect 2 mûködési gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes mert a Mass effect 2-õt is halottként kezdtük és mégis lett Mass Effect 2 Shepard-el :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://www.akciofigura.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(max speed: normal 20%-a, Toxic immunity) Botladozó léptekkel probálná az ellent kinyirni...
Természetesen ez hülyeség.
Shepard akkor hall meg ha a gyûjtõk bázisát elpusztítja, nem csak a gyûjtõket a bázison.
De a legtobb esetben par masodperc, 2 magos procim van.
Kilepek ujra elinditom es megint gyorsan tolt, mi a franc:)
Érdekes hogy nállam kb 4-5 mp alatt tölt be mindent....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a halál meg furcsa, nem is tudtam, hogy van ilyen befejezés. normál nehézségen nyomtam, mindenkinek elvégeztem a személyes küldijét, 2-en meghaltak (egy aki hazakísérte a hajó legénységét, egy pedig aki a második csapatot vezette, nem tudom már hol, az ajtón jöttek át és ott lõtték le), de egyébként semmi probléma nem volt. De az biztos, hogy ez egy többször játszható single player RPG :P
Spread De Love!
Az hogy sepherd meghal a végén csak egy alternate ending, én végigtoltam és nem haltam meg. Szerintem akkor van ha valaki túl sok renegád pontot szerez. De ez csak egy sejtés részremrõl, valójában nem tudom hogy miért nem haltam meg a játék végén.
Windows 7
A második... istenem. Ez nem gond, hanem feature, kedves cikkíró. Ha Shepard meghalt, akkor halott. Szándékosan ilyen. Ha a játék végén a karakter véglegesen elpusztult, akkor nem fog élni a következõ részben, ergo új karaktert kell indítani, afféle default-ot. Bonyolult, mi?