7
  • czyi
    Nem tudom, hol él ez az ember! De az biztos, hogy egyetlen filmet sem nézett meg a szemlén! Legalább is játékfilm kategóriában több ígéretes film is volt, és a szakmai grémum szerencsére hasonlóképpen látta és a legígéretesebbeket díjazta is. És nem csak a fődíjas/arany orsós Hajdu Szabolcs-filmre gondolok, hanem a legjobb rendező díjára (Dyga Zsombor és Pejó Róbert), a közönségdíjas Köntörfalak (r. Dyga Zsombor), a legjobb elsőfilm, a Team Building (r. Almási Réka), a Moziverzum díjas, 56-ról hitelesen, s egyben mindvégig szórakoztatóan szóló Kolorádó Kid, stb. díjaira! Ja, meg arra az érdeklődésre, ami a MOM Perkaban végig kísérte ezt a szemlét!
  • pixx
    Én kikölcsönöztem dvd-n, voltam olyan barom...hiba volt, mert ezt a filmet letölteni se éri meg...
  • neoG
    ?Most én szóltam egy rossz szót?
  • Loverman
    jah, lopni bűn, és akkor még ő a rossz ember ha kicsit megtréfálja a letöltőket... hát tényleg, le vele
  • neoG
    Ja!Ez!Link
    "...Valószínűleg egy-két napon belül elérhetővé válik a neten az általunk készített kópia, melyhez komoly számítógépes szakemberek hozzáillesztettek egy olyan vírust, amely letöltés után letörli a merevlemez teljes tartalmát..."
  • Loverman
    vírusmarketinget alkalmazott? vagy hogy érted? remélem nem úgy hogy vírust írt ami a gyanútlan emberek gépére mászott és aztán kegyetlenül letöltötte nekik a filmjeit ... :D
  • Polemius
    Ez az a fickó, aki a saját filmjeit terjesztette az interneten vírusosan?
    (Legalábbis ezt ígérte, ha nem csal az emlékezetem.)
    Na, akkor fogadtam meg, hogy a büdös életben nem nézek meg egy olyan filmet sem, amihez bármi köze van. Se moziban, sem tv-ben, sehogy.