5
The CW új sorozata
  • Andr0
    #5
    Life Unexpected (CW, 21.00) – 2,06M
    február 1. nézettség. Hmm szerintem nem rossz
  • Andr0
    #4
    és akkor jöjjön egy kis magánvélemény a pilotról (először spoiler nélkül kedvcsinálónak:D):
    szerintem nagyon nagy karakter ez a Lux áá istenem nagyon forma:)Többiek is nagyon bejönnek, ez szerintem, ha beindul, akkor ütősebb lesz, mint az Everwood. Igazi családi dráma.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kicsit várható volt, hogy Lux nem kapja majd meg az önállóságot, de azt nem vártam, hogy Cate meg Nate megint összefekszenek^^ Az meg külön meglepő volt, hogy szülinapi bulin mindenki ott volt, mint egy 'Igazi Család'. Nate haverjai, na ők meg feldobják a story-t pár beszólással;) Izgatottan várom a kövi részeket amiket ma este nézek meg illetve a 4. részt is ami holnap kerül majd adásba
  • Montanosz
    #3
    én nagy gilmore rajongó vagyok, kösz az ajánlást, majd meglesem)))
  • Bulykin
    #2
    érdekes, a sztori alapján jónak tűnik
  • Andr0
    #1
    Life Unexpected, a The CW tv új sorozata, ami egy Everwood, és egy Gilmore Girls keverék szeretne lenni.

    A pilotról kis infót a Sorozat Junkie egyik bejegyzéséből másolom ki:

    "A történet röviden annyi, hogy a szalagavató éjszakáján kufircolt ez a két fiatal, csak b*sztak védekezni, így bizony teherbe esett a lány. Hopp előre ugrunk 16 évet és majdnem 9 hónapot, az örökbe adott lány megjelenik, hogy ő hivatalosan, bíróságilag is felnőtt akar lenni, írják már alá a papírt a bohó, most már 32 éve körüli szülők.
    A lényeg, hogy a srác azt hitte, abortusza volt a teherbe esett lánynak, de természetesen ez nem így történt, hanem inkább megszülte és utána örökbe adta, bízva abban, hogy egy újszülött kisbaba kelleni fog rendes embereknek. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ezért is akarja 16 évesen felnőttnek nyilváníttatni magát a lány, mivel nem a legjobb nevelőszülőkhöz került az évek során. Természetesen nem jön be a számítása, így végül a két vér szerinti szülő gondnoksága alá kerül ideiglenesen (már látok egy részt amikor ez lesz támadva, és majd izgulhatunk, hogy elveszik-e tőlük?).

    Most már tényleg a sorozat erősségére térek, ami természetesen nem a történetben leledzik, hanem a karakterekben. Ha a CW újoncfelhozatalát nézzük, akkor egyszerűen meglepő, hogy ezúttal mindenki első látásra kedvelhető. A fiatalon hibázó pár, akik erőteljesen gyerekesek, de most kénytelen lesznek felnőni picit, a haverok, na és persze a lány, Lux, akinek a neve a sorozat nevéből ered, ha jól megnézitek. Itt nyilván semmit nem bíztak a véletlenre, rajta simán elvérezhetne az egész, de a 19 évesen 16-ot játszó Brittany Robertson tényleg tündér.

    Tényleg van benne valami a csatorna dicső múltjából, amikor még mertek igazi érzelmeket normálisan képernyőre vinni, viszont a rész végén egy olyan borzasztó kavarást csináltak az írók, ami miatt nem tudom teljesen felhúzni, csak 7/10 pontig az értékelést. Nem akarom teljesen leírni, majd meglátjátok, de tipikusan előrevetít pár szokásos kavarást, klisét, amikre már nem vagyunk kíváncsiak a pilot láttán."

    oldalak:
    The CW: Life Unexpected
    IMDb
    Life Unexpected, rajongói oldal

    Felirat természetesen folyamatosan érkezik hozzá a "A&B Team 2008" jóvoltából mind sima releasekhez mind pedig 720p-s HD-hez. Egyenlőre nem találtam az EZTV sorozatlistájában, de tőlük már lehet tölteni, ha rákerestek valahol (pl isohunt, stb..)

    Nekem nagyon bejön a cucc végre egy Everwood feeling érkezik vissza a képernyőkre. 3 rész van meg belőle egyenlőre. Hétfőn 9/8c kor van a vetítése vagyis kedden már tölthető és szerdán már van hozzá általában felirat.

    Jó szórakozást Hozzá!