55
Jurassic Park DX11-ben
-
#55 Vége a bétának, megjelent a játék, kicsit hiányzik, kár hogy félkész állapotban adták ki... -
#54 Természetesen nem, jelenlegi állapotában nem ér 15 dollárt sem, nem értem mit fejlesztettek rajta eddig. -
sokszor #53 Feher-Csoki te megvetted? (a válasz valamiért nem működik). -
#52 Ha nem talál szervert akkor lehet hogy nem patchelte steam rendesen...Nincs olyan sok szerver csak kb. 15, hiszen még csak béta, nincs annyira sok játékos. -
sokszor #51 Nekem is kevés szervert talál kb 10 et. Csak akkor akad amikor elkezdek sprintelni közbe ugrálok hirtelen megakad nem tudom miért. -
#50 Még egyszer köszi :)Most próbáltam volna, de az istennek nem talál sehol szervert :S -
#49 Lag nálam nincs, viszont bug az tényleg van benne bőven...Pofátlanság így kiadni. -
sokszor #48 Azért van benne 1 néhány bug, lag bőven. -
#47 Az utolsó kulcsot odaadtam Fókamesternek, szóval nincs több kulcs, és már nem is lesz valószínűleg.(hamarosan úgyis vége a bétának) -
#46 Még 1 van ha valaki szeretné kipróbálni. -
sokszor #45 Nagyon szépen köszi:D -
sokszor #44 Azért tudsz küldeni 1-et?:D -
#43 Na még 2 napig tart a béta, azaz 2 nap múlva megjelenik a játék, óriási pofátlanság a jelenlegi állapotában kiadni, és hülye aki ezért pénzt ad. -
#42 Még 2. -
sokszor #41 Hali, van valakinek még Béta kulcsa? -
Rehom #40 hmmmm érdekes, kösz az infót :) -
#39 Decemberben jön a teljes, de azt meg kell venni külön. Nem lesz 17 giga, nincs ebben ennyi tartalom:) Jön még 2 új map és ennyi. -
Rehom #38 ja és elv 17 giga lesz?:D mondjuk lesz benne DX11 mód is, mert a mostani béta csak 9el megy :) -
Rehom #37 Nem tudod véletlenül meddig tart a béta? mert azt tudom,hogy már nagyon rég óta megy, de mikor lesz vége és mikor kapunk full verziót? ami balancolva van, nincs annyi hiba meg bug mint most?! -
#36 Ja hát azóta már én is sokat nyertem emberekkel, de csak azért már pár helyen jól lehet campelni, de ha onnan kiölnek akkor már nem szedjük össze magunkat az biztos mert mindenkit össze-vissza spawnol. -
Rehom #35 Hát igen, a mapok tényleg elég kicsik, de hát ez csak béta, majd később gondolom több és nagyobb pályák lesznek és több fajta mod nem csak tdm!
Szerintem nincs az,hogy a dínók erősebbek mert én folyton olyan csapattal voltam akivel simán nyertünk "emberként" csak egy taktika kell meg együtt menni de ugyan ez vonatkozik a dinókra is :D a spwan az dinóknak kedvez jah :) -
#34 Jó játék, olyan kb. mint amit vártam, bár túl sokan akarnak a dínókkal játszani és ezért mindig vita van meg ha valakit embernek dob be akkor az leavel...Most optimizálták is kicsit, szóval fps is jó lett. Az egyetlen bajom a rohadt kicsi területek, pedig nagy nyitott helyeket ígértek, és még ezen a kis területen is random spawn van, és ez csak a dínóknak kedvez, mert mivel emberrel kirak a map szélére akkor mire odaérek a többiekhez már 2x leszedtek a raptorok. Amúgy szerintem összességében a dínók erősebbek, legügyesebb emberekkel is csak kb. döntetlenre lehet felhozni, ezen még javítani kell, de biztos meg fogják csinálni. -
Rehom #33 Csoki véleményed a játékról ? :) -
#32 Megint van 2 béta kulcsom, ha kell valakinek akkor írjon. -
Rehom #31 Mi játszunk vele haverral, nagyon jó, csak tele van buggal meg egy csomó hibával meg de még csak béta, azt viszont szar,hogy nem lehet steamon rájoinolni a haverral meg nem látni a privát servert, mert az csak annak működik aki megveszi elővételbe... -
#30 Jött egy új patch, fps nagyon sokat javult, valamint a pályát is jobban ki lehet használni mivel nincsenek már láthatatlan falak:D -
#29 Ennyire nem érdekel senkit?:D Pedig jó játék, de valami iszonyat kicsik a pályák és nagyon hülye helyekre spawnol. -
#28 Sajnos a balancenak nyoma sincs a játékban=/ -
#27 Na már működik a játék, jobb mint vártam, bár a dínók szerintem túl gyorsak.
Ha valakinek kell béta kulcs pm-ben lehet zaklatni, ha lesz még akkor adok. -
#26 Leszedtem, viszont sajnos játszani nem tudok, mivel hibát ír ki ha szervert indítanék vagy szerverhez csatlakoznék:S -
#25 (valószínűleg kapni fogok tőlük egyet pluszba, mivel az első 200 hozzászólóban voltam a moddb oldalukon, azt majd szívesen odaadom valakinek mivel már aktiváltam egyet azok közül amiket kiraktak) -
#24 MODDB oldalra raktak ki ingyen béta kulcsokat, akinek kell az gyorsan aktiválja be. -
#23 Új Trailer -
#22 Bekerült valaki a bétába? -
#21 Ez most más, mint az Orion: Dino Beatdown? Emlékeztem, hogy több dínós multis játék is készült, meg jelentkeztem bétára is. Ez lesz majd F2P is? -
Így néz ki most a Primal Carnage -
#19 Primal Carnage Gets Publisher, Playable At PAX East 2012 - Screens
Key Features:
"Unigine engine MODSDK + Primal Carnage SDK for mods"
Most akkor mi a rák van UE3-as lesz vagy mégis Unigine-es?Vagy csak elírás? Mert vicces hogy egy UE3-as gamehez más engine szerkesztőt adnak :D
-
#18 Az ilyen technikai videók nem mondanak nekem semmit. De ez most melyik játék is lesz? Mintha több ilyen Tribes-szerű dínós sci-fi FPS is készülne. Egyik talán Source a másik UDK, ez utóbbi. -
#17 DX11 Preview Video
Hát most a 3D-be azért nem látok különbséget mert nagyon keveset aludtam az este vagy valóban nincs fikarcnyi különbség sem dx 9hez képest?
A másik nézetben látom a különbséget az egyértelmű de 3dbe nem látom és ugye nekünk az számítana. -
#16 Hát, ez elég gyengus lett, ahhoz képest hogy indult. Béna fegyverek/fegyvertulajdonságok, béna karakteranimációk, béna játékmenet. Ha ilyen marad, kár érte.