Nagyot szólt a Lost 6. évadjának premierje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább neki kellene kitekerni a nyakát, amiért nem vállalta a 6. évadot. 😊
Végülis tényleg teljesen kiszámítható volt, hogy SPOILER: a sziget az óceán fenekén csücsül miközben az oceanic 815 nyugodtan repül el felette, majd landol Los Angelesben. Valamint az is tök egyértelmû volt, hogy a John Locke ba bújt valaki a fekete füstszörny stb stb. Hülye aki ezeket nem tudta már a premier elõtt...
ez a szezonnyitó egy kiszámítható, rakás sz.. volt szerintem
valaki vigasztaljon meg!!! mondjuk egy jobb 3. résszel.
valaki vigasztaljon meg!!! mondjuk egy jobb 3. résszel.
Úgy idõzítettem, hogy teljesen friss élményekkel lássam az évad-kezdõ részeket: péntek délutántól teljes "Lost" hétvégét tartottam, és az 5. évad utolsó 3 részét direkt nem néztem meg, hogy együtt lássam az 06x1-02-vel...
Nos, röviden: legszívesebben kitekerném a nyakát az író-brigádnak azért, amit a legkedvencebb szereplõmmel tettek! <#gunyos1>#gunyos1><#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Nos, röviden: legszívesebben kitekerném a nyakát az író-brigádnak azért, amit a legkedvencebb szereplõmmel tettek! <#gunyos1>#gunyos1><#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.