6
-
kovadam87 #6 Asszonykám beült a system shock 2 elé egészen odáig elvitte ahol még tök a legelején fel kell menni lifttel az emeletre és kinyitni azt az ajtót ami végül a "normál" pályára vezet :D Ott meglátta az első ellenséget, illetve meghallotta és azt mondta h ő ezt nem bírja és inkább kilép :D Bioshock-al is ez volt a történet de mellé ültem és úgy már mert vele játszani :)
Egyébként most is azt mondom hogy tegyétek a BioShock ot hard-ra, kapcsoljátok be az 5.1-es hangzást, OLVASSÁTOK EL, és KÖVESSÉTEK a történetet ne csak azt csináljátok ami utóbb elhangzott hogy "ajtó nyit bigdaddy leöl,fejleszt,tovább ajtónyit bigdaddy leöl fejleszt....." és akkor tényleg nagyon jó lesz a játék. Mert át lehet vinni 3 óra alatt és lehet vele játszani hetekig, ha minden megkeresel, minden hangrögzítőt végig hallgatsz és átéled. Aki meg annyira hajthatatlan, az szerintem simán ne sjátszon ezzel és ne kommenteljen :) Én is sok játékot kihagytam ami nem tetszett, és kommentet se írtam rá ;) mert úgy nincs is sok értelme... -
Skyline #5 Az asszonykák üljenek be a ssystem shock elé ha ez félelmetes...
Kb az első félóra óra volt enyhén nyomasztó és jópofa aztán az egész játék bigdaddy-k leöléséből állt aztán tovább a pályán ajtó nyit bigdaddy leöl,fejleszt,tovább ajtónyit bigdaddy leöl fejleszt.....
Csodálatos,csak se nem volt kiemelkedő a játékmenete,se nem volt paráztató horror,se nem volt annyira nyomasztó mint mondjuk az Undying....
2. rész? Mi magunk is bigdaddyk vagyunk....Az a kis para is innentől zéró,mehetünk a nyomasztónak vélt világban és hentelhetünk....Csodálatos,de inkábbb essen a régi fejlesztőgárda egy második részre méltó System Shock 3-nak. -
zidder #4 Érdekes.... én acconykám is imádja... nézni:D jáccani már nem mer vele:) -
kovadam87 #3 Én az első részt legalább 5x átvittem az összes nehézségi fokon, és itt nálam asszony is tolja :) Bár neki ez nagyon "félelmetes" :D
Részemről nagyon várom a 2. részt és nagyon remélem h csak javulás lesz és nem rontották el. A gépigény növekedésének az okára kíváncsi leszek a második résznél mert majdnem ua. a grafikája mint az elsőnek. egy szó mint száz, várjuk ezerrel! :) -
Fbn Lx #2 Az elsőt hamar meguntam, amekkora élménynek tűnt az elején, olyan lapos lett.
ez viszont nagyon jól néz ki eddig -
#1 Nagyon jó volt szerintem az első, várom ezt is:)