1311
MMO Racing Game (MMORG)
-
Taven #991 én az atokámat akarom -
#990 naja,utálom a wow-ot énis.
DriftCity-t akarok,régiamcsit,a régi 94-es karimmal :S ÁÁÁÁÁ
szeretnééém (CSÜGGEDTPOFA)
-
#989 pfffff
sok sikert hozzzá... ápolgasd a karriered... -
#988 Metin2
Mod:DDMT2
Reg:ddmt2.co.cc
nekem bejött -
#987 AZ legalább működik -
#986 csak gratulálni tudok -
#985 gyáááááááááá -
#984 Én meg wowozok rohaggyatokmeg. -
#983 . -
#982 Na akk.majd megnézem, most sulibanvagyok,szal majd 4 körül válaszoolok,hogy mivan :D -
#981 Amugy tök egyszerű regelni xDDD
Csak a személyid számát kell megadni... :D
Én majdnem leírtam XD Csak pár számot megváltoztattam oszt keksz xD -
#980 egyiket ad neki oda :D -
#979 nekem 2 is van:D -
#978 van accuntod? én nemtok regelni -.-':D -
#977 Néztem a vidiket qva jó game lesz :P
vagy már az xD
Csak a szero lenne már kész :(
Remélem márciusban akkor nyitnak...
Jó lenne már ütni :P Ha enyi magyar akar már játszani akkor ha elindul menyien leszünk :D -
#976 -
#975 ja, pff. ínyje a büdös pofájukat :D -
KRTuning #974 De legalább már van accunk oda :D -
Taven #973 még azis csak closed beta :D -
#972 Mér késnek?
Nem márc 16. ról volt szó eredetileg is? -
#971 azért dob ki mert még nincsen szerver. késnek .. :( -
#970 HELP !!
Mikor beloginolok két CH-t behoz utána kidob a loginhoz
Ilyenkor mivan ??? -
#969 most mi a f@25 van ezzel a játékkal? :S -
Taven #968 ha nem értitek minek a remixe :D -
Taven #967 -
#966 Hehh
Barátságom jele képen itt egy kis hangfal szaggató
Bár a minősége lehetne jobb is -
#965 oksi, te mindig normális voltál velem XD
majd ütközünk msn-en, hali:) -
#964 vaze nehogy mar depi legyel, arra talaltak ki a nyugdijas eveket, azzal meg nagyon raersz
jolegyel -
#963 jó,szerintem béküljünk, flame-t offoljuk ,mert árt a topicnak,nekem is problémámvolt,nemcsak veletek, bocs mindenkitől,de ha zavarok akkor szóljatok,és lekopok. -
#962 az mar 3 honapja bemondta az unalmasat. visszamentem egy cb erejeig ahol ezekkel a gyokerekkel mentem major -ra (mert az kurvara kellett) erre fail mind bazmeg sikerult elveszitenem 58 -as speed dock -om (ALX Vs. DCA) (teszem hozza senki mas nem veszitett partot vagy dock -ot csak en, miert is ne...), cb kozepenel ott is hagytam oket. jott a rinya meg a siras hogy mi van blablabla. aztan SYN baszogatott kemenyen, hogy menjek mert nincs utokepes csapat. vegulis kikotottem a DCA -nal amit nem is bantam meg. jo fej mindenki, tart karokkal vartak. mondjuk heti 2 orat ha jatszom CB -vel egyutt de eleg is :) tomoren roviden ennyi :D
(dock -om meg nem lett meg mivel mint kiderul nem minden tartolodik el amit eleveszitesz major -on csak egy reszet kapja meg a nyertes csapat)
plussz DCA -tol kaptam egy 48 -as dock -ot ajandekba ami edes keves de legalabb kisegitettek. -
#961 Na jó! Már unom.
Abbahagyhatjuk. -
#960 Megjött?Ha valaki kimondja az igazat igy reagálsz.De inkább hagyom mert másokat zavar.legyen akkor csent hanyagolom a fórumot. -
#959 Neeem te nem zavarsz.
Csak nehogy má 14-év alatt neki legyen igaza. -
#958 Mizu dc-n?Otthagytad az alpha X-et? -
#957 jovanna en is offoltam nem csak o..
bar igazabol olvass vissza, kivancsi lennek mikor volt utoljara temaba vago hozzaszolas mert en nem talaltam :D -
#956 Hát ha énnekem seem kellene mennem suliba kockulhatnák nme kellene 2X elmondani- -
#955 Tilts* -
#954 Tölts le leszarom.Nem fogom kikérni mindenért a véleményed. -
#953 Hagydmárabba.!!!
IDE KÜLGYED A SZARJAIDAT!!! -
#952 mondjuk azert azt az egyet becsulom mindegyikben, hogy legalabb megvasaroljak azt a termeket amiert tenyleg rajonganak.
oreg csavo az oke, o mar vegigtanulta, vegigdolgozta azt amit kellett, de ezek bazmeg suli helyett WOW meg nezd vegig az eletkort, anyu megveszi neki - ez meg meghalalja azzal hogy "suli? - kikertek" valoszinuleg az anyja megveszi neki es meg kikeri a sulibol is csak hogy had tudjon jatszani :D mondjuk ilyen esetben a szuloket is agyonlonem.
(fecka meg tokonrug a sok off miatt) :D