1311
MMO Racing Game (MMORG)
-
#1231 vagy c/program files/eaycity->job click->törlés->igen :D -
#1230 *StarT -
#1229 Akkor Fogod magad
STAR->Vezérlőpult->Programok telepítése és törlése... vagy miaz és ott megkered a listában
:D -
Bandeeka #1228 unistall.exe-t nem találtam hivatalos oldalon a forumon se tudták leszedni
de azért kösz amiket mondtál azokat végig jártam már -
#1227 nem Closed Beta a World ??
Mert szerintem még az...
De nemtom rég jártam az oldalon...
Bandeeka te mit akarsz leszedni ???
Ha a gépedről törölni akkor ajánlom az UNINSTALT...
Ha még meg sincs akkor a hivatalos oldalt ;) -
#1226 csuka bá iz in dö háusz.
vácáp nobsz? -
Bandeeka #1225 Sziasztok!
Hogyan tudom leszedni a gamát? rossz helyre tettem fel -
Szabi1991 #1224 az is játszható... -
#1223 Most hogy a RayCity már játszható, így már a W.O.-t várom nagyon :P -
Taven #1222 hopsz elírtam D:
XxUseDxX
-
Taven #1221 [/flash]http://www.youtube.com/v/UVA7MDQr1Nc&hl=en_US&fs=1&[/flash] -
#1220 :D
Nekem csak 5 megás netem van xD -
#1219 anyásd :) zsíír új net, cska kár h a feltöltés nem nagyon változott
-
MSN-hez xDD -
#1217 a játék kínai/koreai/japán vagy mittomén milyen eredetét beigazolta... update után nemindul... menyire is jó.. de ha ez a cucc úgyis törlődik.... nemérimeg... -
Taven #1216 ha open beta lenne megmaradna de ez closed úgyhogy nem marad meg. guild lesz itt ha minden igaz (freind listben láttam) -
#1215 valami torrent letöltési link nincs? ezek a hivatalos linkek cseszedéklassúak... -
#1214 -
#1213 már meghekkelted? :D -
KRTuning #1212 Nem mondjátok h gameguard védelmet kapott? de szar -
#1211 am igy 2nap után nem annyira szar,de közel sem fog meg annyira mint anno a dc
igy h kezdek rájönni a dolgokra nemrossz ez,viszont a crew dolog nagyon hiányzik nekem belőle,remélem későb lehet majd csinálni
a másik meg h én annyira nem vágom ezeket a bétás dolgokat,de most ha elmegyek egy bizonyos lvl-ig,ezt nem fogják áttenni a full játékba igaz? szval előlről kellesz kezdeni ha kijön a teljes? -
#1210 első értelmes hozzászólás kábé a fórumon :) -
#1209 már olvastam msneden, és ez egy szar :DD -
Szabi1991 #1208 hszk alapján nem túl biztató.. még jó hogy pénteken indul a 2. nfswo béta xD -
#1207 kezdek rájönni a dolgokra...
eltűnk a auto drive... de megvan már h mikor mit kell csinni emg h jelezze a map :D
ami jó megoldás a játékba h minden ablakokba van mintha simán dolgoznék a gépen és egy vmit kihúzok oldarra h lássam menet közbe is :D
az viszont nemtetszik h van a kocsim 45ös szint.... vettem egy másikat egy drágábbat az emg csak 25és az 1.4es blokk nemmegy bele caskha felhúzom azt is 45re :S
de motorcserénél változik a kocsi hangja az pozitív :D
a város (mivel EA games) az undercover-re nagyon emlékeztet... -
#1206 Az, hogy Chuck Norris osztható nullával bazdmeg :D -
#1205 ó sit -
#1204 ja, ez miez már? ::: -
#1203 VAN OLYAN AKI CS.S-EL VERETI ???
HA IGEN AKKOR KÉNE CLANT CSINÁLNI MÁRMINT ÉN AKAROK...
AKI UGY GONDOLJA JELENTKEZZEN PRIVI ÜZENETBEN...
JAH KÉNE EGY OLYAN AKI TUD SZEROT CSINNI... MERT A ROUTER MIATT NEMTOK...
NAH JELENTKEZZETEK XP -
#1202 Azt mondom
az első képcsinálásnál Ku.va gyorsan mozog a kulsor és mire eltalálod utána könnyebb mert nagyobb a zöld rész xP -
Vlado #1201 fotózós küldi nem annyira nehéz, megálsz 1 helyen és akkor nyomd az insertet akkor amikor zöldbe van a mutató.csak hát goyrsan mozogXDaz gázabb amikor elkell vinni 1 csajt és közbe megkell álni fotózni időre. -
#1200 DE A TÉK MEGVAN:D -
#1199 nem nehéz
-
#1198 Akk most vannak más -más küldik is? -
#1197 oltanak mi?:D XD -
#1196 lol az nehéz? :ASDas -
#1195 találtam olyan küldit XD
Fotózni kell benne mész meg állsz Katt.. utána megint.. nehéz :S -
Vlado #1194 nemrossz játék,autopilot zavart,de minél több küldit csinálok annál ritkában jön elő.már max 1 küldi 1 x jön elő. -
#1193 jó ne olts... -
#1192 anyásd 3szor? :DDD