Ray City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy h kezdek rájönni a dolgokra nemrossz ez,viszont a crew dolog nagyon hiányzik nekem belõle,remélem késõb lehet majd csinálni
a másik meg h én annyira nem vágom ezeket a bétás dolgokat,de most ha elmegyek egy bizonyos lvl-ig,ezt nem fogják áttenni a full játékba igaz? szval elõlrõl kellesz kezdeni ha kijön a teljes?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
eltûnk a auto drive... de megvan már h mikor mit kell csinni emg h jelezze a map :D
ami jó megoldás a játékba h minden ablakokba van mintha simán dolgoznék a gépen és egy vmit kihúzok oldarra h lássam menet közbe is :D
az viszont nemtetszik h van a kocsim 45ös szint.... vettem egy másikat egy drágábbat az emg csak 25és az 1.4es blokk nemmegy bele caskha felhúzom azt is 45re :S
de motorcserénél változik a kocsi hangja az pozitív :D
a város (mivel EA games) az undercover-re nagyon emlékeztet...
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
HA IGEN AKKOR KÉNE CLANT CSINÁLNI MÁRMINT ÉN AKAROK...
AKI UGY GONDOLJA JELENTKEZZEN PRIVI ÜZENETBEN...
JAH KÉNE EGY OLYAN AKI TUD SZEROT CSINNI... MERT A ROUTER MIATT NEMTOK...
NAH JELENTKEZZETEK XP
az elsõ képcsinálásnál Ku.va gyorsan mozog a kulsor és mire eltalálod utána könnyebb mert nagyobb a zöld rész xP
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
Fotózni kell benne mész meg állsz Katt.. utána megint.. nehéz :S
azon kívül h taxizok mást még nemnagyon fedeztem fel xD
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!