Másodpercenként éri kibertámadás a közműveket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki az isten foglalkozna a linsux-al amikor 200-bol kb 1 pc-n van fent, amugy a korokozokat leginkabb linuxos szerverekrol kuldolgetik olvassal utana.
Egyébiránt azért jó a nyitott forráskód, mert nagyon sok paranoiás kocka programozó csak azért fejleszti a különbözõ UNIX (Linux verziókat) mert ezzel bizonyos körökben elismertséget, netes hírnevet kap. Nem mellékesen ebbõl persze rendesen profitál az open source közösség no de ez a szép a dologban.
Ezzel arra akarok mutatni, hogy nem hallottam még olyat, hogy egy évvel ezelõtt is ezzel a módszerrel törtem meg a láma Linuxot... de olyat láttam, hogy ezzel a hibával turkáltam másik gépen XP alatt.
Ezzel arra akarok mutatni, hogy nem hallottam még olyat, hogy egy évvel ezelõtt is ezzel a módszerrel törtem meg a láma Linuxot... de olyat láttam, hogy ezzel a hibával turkáltam másik gépen XP alatt.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Adott egy botnet, és egy IP tartomány.
Command. Enter.
Botnet az IP tartományon belül minden gépbe behatolási pontot keres.
Adatok kiértékelése. Trójai telepítés.
Szia új világ!
Command. Enter.
Botnet az IP tartományon belül minden gépbe behatolási pontot keres.
Adatok kiértékelése. Trójai telepítés.
Szia új világ!
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Én azt mondom, hogyha valamilyen titkos-fontos adat van egy gépen akkor az ne csatlakoztassáka nethez, és nem lesz baj!