A Mass Effect 2 2010 elsõ blockbustere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joschka
Bocs, valószínûleg nem a megfelelõ helyre írtam!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Üdv Mindenkinek!
Én most kezdek el játszani csak a Mass Effect 2-vel, illetve csak játszanék, mert Shepard hiába éledt fel ha még a szekrénybõl sem tudom ki venni a pisztolyt, csak egy vékony narancssárga négyzetet látok ott, de hiába nyomom a szóközt, nem reagál rá. Mi lehet akkor itt a gond?
A segítséget elõre is köszönöm.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

hiftu
Mert én megérdemlem... :)

saxicola
Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele. <#taps><#taps>

www.gportal.hu/bioshock

Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha paprikát is akarnak adni vele.

Tinman
Megérdemlitek!

"Vásárolj tartalmakat a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Vérvonalak játékodhoz az 1600 BioWare Pontot tartalmazó Pontkártyával!
Az új BioWare kártya segítségével testre szabhatod és tovább gazdagíthatod a Mass Effect 2 és Dragon Age: Vérvonalak játékélményét.
Válogass az egyedi letölthetõ tartalmak gazdag tárházából! Páncélzatok, fegyverek és egyéb tartalmak széles választéka vár."

NÉGYEZER... FOUR THOUSAND!
Teccikérteni?!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele.
<#gun>

Megérdemli! Az év többi játékosának fel kell kötnie magát, ha partiban akarnak maradni vele.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Megérdemeli!Az év többi játékosának partikban kell villogni vele, ha akarnak, felkötik a gatyájukat nagyon!
<#nyes>
TothLaci
Megérdemli! Az év többi játékosának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha partikban akarnak villogni vele.
Ravkin

Windows 7

narumon

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu