14
-
#14 Bocs, valószínűleg nem a megfelelő helyre írtam! -
#13 Üdv Mindenkinek!
Én most kezdek el játszani csak a Mass Effect 2-vel, illetve csak játszanék, mert Shepard hiába éledt fel ha még a szekrényből sem tudom ki venni a pisztolyt, csak egy vékony narancssárga négyzetet látok ott, de hiába nyomom a szóközt, nem reagál rá. Mi lehet akkor itt a gond?
A segítséget előre is köszönöm. -
#12 Mert én megérdemlem... :) -
#11 Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele. -
Hoz_Hun #10 Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele. -
pinball #9 Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha paprikát is akarnak adni vele. -
#8 Megérdemlitek!
"Vásárolj tartalmakat a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Vérvonalak játékodhoz az 1600 BioWare Pontot tartalmazó Pontkártyával!
Az új BioWare kártya segítségével testre szabhatod és tovább gazdagíthatod a Mass Effect 2 és Dragon Age: Vérvonalak játékélményét.
Válogass az egyedi letölthető tartalmak gazdag tárházából! Páncélzatok, fegyverek és egyéb tartalmak széles választéka vár."
NÉGYEZER... FOUR THOUSAND!
Teccikérteni?! -
Hans von Luck #7 Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele.
-
Zedas #6 Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele. -
tomcsa4 #5 Megérdemli! Az év többi játékosának fel kell kötnie magát, ha partiban akarnak maradni vele. -
pjke #4 Megérdemeli!Az év többi játékosának partikban kell villogni vele, ha akarnak, felkötik a gatyájukat nagyon!
-
#3 Megérdemli! Az év többi játékosának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha partikban akarnak villogni vele. -
#2 Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele. -
#1 Megérdemli! Az év többi játékának nagyon fel kell kötnie a gatyát ha pariban akarnak maradni vele.