10
-
#10 válasz erre | #5
Figyelmetlen voltam! Nekem is jó és elég gyorsan tölti be az oldalt.
Köszönöm! -
#9 Persze, neha lehet hasznalni, de hogy folyamatosan mindenki ilyen biztonsagot kapjon, a megszokott netezeshez az jelenleg lehetetlen.. -
Lakati #8 akinek fontos a biztonság, vagy meg akar nézni egy blokkolt oldalt, annak türelme is lesz kivárni mire betöltődik...
a TOR-nál pl. nem egy központi proxy-n megy keresztül az info, hanem vagy fél tucat önkéntes gépén véletlenszerűen szétszórva, mégis még így sem lassabb mint egy modemes kapcsolat átlagban... -
#7 Az a bibi, hogy minden proxy kacsolat lassu es nagy pingje van, ami miatt a legtobb ember soha nem fogja hasznalni, hasonloan a TORhoz.. -
atys2 #6 Az a bibi, hogy lassú..... -
pet0330 #5 Nekem jól működik. Megnéztem hogy hol van az IP-m: és Netherlands Rotterdam :D -
#4 lol hát majd ha implementálják a javascriptet akkor szóljanak, így használhatatlan a legtöbb modern oldalon, ahol a legnagyobb szükség lenne rá. Minden dinamikus tényező, flash, streamelés és más cuccok elérhetetlen. -
Lakati #3 Hajrá ! Éljen ! -
Inka #2 A keresés eredményeiként adott minden link után megjelenik egy Proxy név is, ha arra kattintasz, akkor proxyn keresztül visz az oldalra. -
#1 Kipróbáltam. Megnéztem rajtuk keresztül az ip címem és még a várost is kiírta az oldal. Valamit félre értenék? rákerestem az oldalon és ezt dobta fel.
http://whatismyipaddress.com/ mégis látható az hogy honnan vagyok. Mit csináltam rosszul?