Ősszel folytatódik a How I Met Your Mother
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Anyuka tényleg nem lenne jó állandó szereplõ, akkor elvész a misztikum.
NSC: igen, én is az elsõ szezonban pár részig ezen agyaltam, meg az egész 5 szezon alatt még 1-2 rész erejéig, aztán ennyi. Felesleges ezen túrázni.
Igen, ez igaz, de legyünk már õszinték kicsit! Hová is tart a sztori? Elvileg (a címbõl ítélve) az anyjukkal járásról kéne szóljon. Ehelyett 5 éve csak arról arról, h. kikkel járt elõtte... Értem én, h. kellenek mellékszálak, elõtörténet, de 5 éve húzni ezt, kicsit már uncsi... Mint ahogy azt sokan, sokfelé írták: Marshal-Lilly kapcsolat gyakorlatilag sehová sem tart, Barney még mindíg u.a. a nõcsábász (ami azért jó), Robin szintén egyedül, Ted meg még mindig csak "talán most találkozik" az anyjukkal. Tehát mennyit is haladtunk? Mashal és Lilly házasságán kívül semmit...
Ilyen még az 5/8 az 5/1, 4/1 is 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elnézve az epizódok elején meg-megvillanó lurkók fizimiskáját, megbecsülve a korukat, úgy gondolom, a 2030 mínusz 14-15 év reális... azaz, 2013-14-ben aktuális az esküvõ és rá egy évre az elsõ, majd 2. gyermek megszületése.
Ergo, 2-3-4 évig simán húzható a sztori úgy is, hogy a leendõ Anya/feleség már a képben van.
Szituációk pedig milliószám alakíthatók ugye az elkeseredett szerelem
Jóslatom: a szezon végére kerülhet az elsõ nagyobb akció a leendõ asszonykával... pl. az elsõ csók.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerintem nem az anya kéne, hanem esetleg egy plusz állandó szereplõ.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV