Ősszel folytatódik a How I Met Your Mother

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk az S5E12 tényleg elég gyengécske lett,el is keseredtem, hogy már csak ennyit tudnak kihozni belõle, de az E13 (számomra) jól sikerült. 😊 Hátha sikerül még egy évadra kihúzni jó poénokkal.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

temes69: Nem tudom, te mit néztél, de ennél közelebb még sosem állt a sorozat a címhez.

Anyuka tényleg nem lenne jó állandó szereplõ, akkor elvész a misztikum.

NSC: igen, én is az elsõ szezonban pár részig ezen agyaltam, meg az egész 5 szezon alatt még 1-2 rész erejéig, aztán ennyi. Felesleges ezen túrázni.
Nem tudom miért vannak úgy kiakadva ettõl egyesek, hogy nem ismerjük az anyát. Én mikor nézem nem ezen túráztatom az agyam minden résznél hogy "na vajon melyik lehet az anya".Ez vmi fóbia egyeseknél. Egy szitkomnál nem az a lényeg hogy minden részben a fõ cselekményszál haladjon, talán éppen ezért szituációs komédia. Ez a cím csak arra szolgál hogy keretet adjon a sorozatnak.Én addig örülök amíg nem ismerjük meg a mother-t, mivel az azt jelentené h közeledünk a sztori végéhez. Persze ez lassan be kell következzen ha már láthattuk a bokáját 😄
Ja bocs, még vettek egy házat is (M. és L.)
"nézettségileg azonban kvázi a topon van, még sosem nézték ennyien,"

Igen, ez igaz, de legyünk már õszinték kicsit! Hová is tart a sztori? Elvileg (a címbõl ítélve) az anyjukkal járásról kéne szóljon. Ehelyett 5 éve csak arról arról, h. kikkel járt elõtte... Értem én, h. kellenek mellékszálak, elõtörténet, de 5 éve húzni ezt, kicsit már uncsi... Mint ahogy azt sokan, sokfelé írták: Marshal-Lilly kapcsolat gyakorlatilag sehová sem tart, Barney még mindíg u.a. a nõcsábász (ami azért jó), Robin szintén egyedül, Ted meg még mindig csak "talán most találkozik" az anyjukkal. Tehát mennyit is haladtunk? Mashal és Lilly házasságán kívül semmit...
Hegi90
Sztem meg pont az a rész volt az egyik legemlékezetesebb az egész sorozatból 😄

Ilyen még az 5/8 az 5/1, 4/1 is 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

IMYke2.0.0.0
Elképzelhetõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja és gondolj bele mi van ha az elsõ gyerek házasságon kívül születik, és nem tudja meg Ted, hogy teherbe ejtett valakit... az is plussz 1 évet is ráhúzhat akár...
IMYke2.0.0.0
Továbbgondolva: az a plusz állandó szereplõ - nagy eséllyel - maga az Anya lesz. Hiszen, nem azonnal veszi feleségül... vélhetõleg.
Elnézve az epizódok elején meg-megvillanó lurkók fizimiskáját, megbecsülve a korukat, úgy gondolom, a 2030 mínusz 14-15 év reális... azaz, 2013-14-ben aktuális az esküvõ és rá egy évre az elsõ, majd 2. gyermek megszületése.
Ergo, 2-3-4 évig simán húzható a sztori úgy is, hogy a leendõ Anya/feleség már a képben van.
Szituációk pedig milliószám alakíthatók ugye az elkeseredett szerelem , a csalások, tévedések, és Barney 😊 körül...

Jóslatom: a szezon végére kerülhet az elsõ nagyobb akció a leendõ asszonykával... pl. az elsõ csók.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez egyébként érdekes, mert sokan írják ezt, nézettségileg azonban kvázi a topon van, még sosem nézték ennyien, tehát a hang nélküli tömeg úgy tûnik, hogy nem így látja.

szerintem nem az anya kéne, hanem esetleg egy plusz állandó szereplõ.
ez a sorozat sztem megdöglött. nem tart sehová. az S05e12 kritikán aluli volt, de a e13 sem volt sokkal jobb. kéne nekik valami csavart belevinni a történetbe, vagy ted megismerhetné már élete párját, mert ez így nagyon kevés.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV