Bemutatkozott az Apple iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sznob aki a teszkós párizsi és az auchanban utánad dobált bicikli helyett Pick szalámit és 80.000 Ft-os bringát vesz, azok jobbak is annyival. Az iPad viszont az áráért semmi pluszt nem nyújt, a hátlapján levõ almán kívül amivel fel lehet vágni és ennyi.
Jobs bácsi megint túl sok Star Treket nézett.
A StarTrekben ilyenen kérték le a hajó adatokat, meg minden egyéb...izét.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Micsoda világmegváltó újdonság. És ehez hasonlókat ismételget különbözõ kontextusban 1-2 szót felcserélve.
Bohóc.
Az iPad olyan funckiókat nem tud, amiket 2001-ben már simán tudtak a win alapú tablet PC-k, ami több mint 9 éve volt... Tény nem volt ilyen csicsás, viszont használható volt. A tablet pc-nek az alap funkciója, a jegyzetelés, olvasás, gyorsan kell valami adatot elérni, megmutatni stb.. Mert gépelni nem igazán lehet rajta kényelmesen, netezni szintén mert nem tudod úgy tartani, hogy hosszabb ideig kényelmes legyen. Zene hallgatáshoz nagy, hordozhatósága alapvetõen nem rossz mert akkora mint egy netbook, csak mivel nem lehet rajta úgy dolgozni mint egy netbook-n innentõl kezdve meg minek cipelje az ember? Arról nem beszélve, hogy korlátozott, semmi bõvíthetõség, sem portok nincsenek rajta. Egy 70 rongyos netbook elveri minden téren.
Az meg már maga a vicc, hogy egy 3G chip-ért 130 dollár felárat kérnek el, amikor manapság minden alsókategos telefonban már gyárilag van benne fillérekért.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Így mûködik a kognitív disszonancia... De legalább a saját nyomorát ne járna ilyen helyekre reklámozni...
tanulj már meg olvasni...
A szemellenzõs nulla IQ irigy apple fikázóktól meg már hányingerem van... Független attól, hogy ez a cucc speciel tényleg nem nagy durranás, azért ártól függõen lehet létjogosultsága...
értelemszerûen nem a tabletemen fogok torrentezni (már ha lesz hozzá kliens), se filmeket letölteni stb.
innentõl kezdve meg korlátlan 😊
u dont have to listen anybody else but me
Sztív Dzsobz a zIsten mondja:
- Di ÁjPeed
- Húúúú húúúúúúú húúúúú hú húúúú (developers developers developers)
<#banplz>#banplz>
Túl sok megkötés van ebben az epül termékben is, ami nem meglepõ, hiszen erre épül az egész üzletpolitikájuk. Pontosan ezért nem fogok semmit sem venni tõlük. A google nyíltabb hozzáállása sokkal szimpatikusabb.
https://twitter.com/foodlfg
hat, ez igaz.
1. ablakot lehuz
2. megmarkolni a winpad-et
3. nekifutasbol kibaszni az utcara.
a notion ink viszont sok mindent tud, és bizony 50-60 között lesz (mostani bejelentett árak alapján)
volt nano-m
most már csak egy shuffle van
továbbá van egy 24"es imac is itthon 😊
Az iPad meg jól néz ki de tényleg buta és korlátozott ennyi pénzért. iPhone-om van 2G-s (cseréltem 2 régi NOKIA telefont, kb 40k-ból kijött így anno 😄), szeretem, meg hasznos, meg minden, de ha ma körülnéznék találnék jobbat biztosan.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
-Nincs Flash.
-Nincs bovitheto memoria.
-Nincs rajta USB.
Ugyan olyan, kicsinyes erdekbol korlatozott hardver es oprendszer, mint az iphone-on.
megveszed ezeket bagóért
majd elõfizetsz 5e-t korlátlan mobilnetre, és voilá 😊
65e-bõl kihoztam azt amit õk a duplájáért kínálnak 😊
(másrészt elõbb lesz minden féle nyílt forráskódú tört akármi ezekre, mint az apple termékére)
notion ink meg átszámolva alig 60e ft 😊
apple fail. tetszik a kütyü meg tényleg ultraszupertechgeek, de ennyiért? :C
És ezzel mit akart mondani a bácsi? Mert a világon kb 500 millió felhasználó tudná, hogy kell használni egy Windows alapú iPadet 😊
Csalódtam. Valami tényleg forradalmira vártam.
Amoled kijelzõ, hosszabb üzemidõ, stb.
Eddig vártam vele de inkább sony ebook olvasót veszek 300$-ért.
Egyebkènt a iphone egy nagyon király dolog a nagy kijelzõje miatt.
Ezt a hozzászólást is azon írom.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
hát inkább valmi laptop!ennyiért talán egy dualcore-t kapok...
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az e-inket nem lehet egy napon emlegetni az lcd-vel és nem véletlenül. Gyakorlatilag teljesen "papír" érzetet ad, nem "folyik rá" az ember szeme.
Az USB kábelen keresztül, mint egy pendrive-ra felmásolod a doksit / pdf-et aztán lehet is keresni egy csendes sarkot :-)
Az nem úgy volt...
Melópityu újabb üveggyöngye semmivel sem hasznosabb, mint a lábán lévõ tornatalpú cipõ. Túlárazott gagyi ez is.
Igy atolvasva borzalmasan fogalmazok. Bocs😊
Ja, amúgy ha könyv, ezekben az almás cuccokban szerintem gáz, hogy csak úgy tudsz rárakni egy pdf-et, hogy azonos wifi hálózatra csatlakozó gépen feltöltöd az ebook olvasó program ,,szerverére''. Nem ártana némi mass storage üzemmód.
LZ forever