Az Avatar Magyarországon átlépte az 1 milliárd forintot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább egy korrekt film - ami egyébként már világbajnok ("!!") - áll a hazai top-listák élén. Nagyobb szégyen, hogy a top 10-es listánkon ott élõsködik a Shrek!
azért ez elég gáz, hogy tudunk pár olyan magyar filmrõl, ami jóval 1 milliárd fölötti költségvetésbõl készült és ezen a listán mégsincs sehol.
Az jólvan, hogy zsidó fiúcska, meg Nobel díjas író, de ha már elbassza az állam a pénzt, akkor maradandóra is elbaszhatná.
winnie ha majd esetleg válaszolsz, akkor egy ilyen magyar filmes box office-t is linkelhetnél.
Az jólvan, hogy zsidó fiúcska, meg Nobel díjas író, de ha már elbassza az állam a pénzt, akkor maradandóra is elbaszhatná.
winnie ha majd esetleg válaszolsz, akkor egy ilyen magyar filmes box office-t is linkelhetnél.
most szombatra, mert engem küldtek venni 3 jegyet, ha már a BS-nél jártam. ne foglalkozz a nettel, rendelj telefonon vagy inkább menj oda és vedd meg személyesen pár nappal elõtte, ha nem akarsz kockáztatni. remélem nem hiszed azt, hogy egy mozi minden jegyet neten foglalhatóvá tesz. akkor nagyot lehet koppanni. (a másik pedig, hogy mindig, minden filmnél vannak felszabaduló foglalások, a múltkor volt is linkelve itt egy statisztika, hogy a foglalt jegyek hány százalékát nem veszik meg.)
hát neki egyszer sikerült, szóval ha vidéki vagy utazz fel 200 km-t álljál be a sorba és várjál 1 órát és ha nem kapsz legalább megnézted nemzetünk fõvárosát :-)
Én most jutottam el és néztem meg vasárnap, de csak sima 3d-ben, aztán így is tele volt a mozi... Szerencsére idõben le tudtam foglalni a jegyeket.
winnie-nek meg hiába írsz, majd azzal jön elõ, hogy akkor is lehet jegyet kapni.
winnie-nek meg hiába írsz, majd azzal jön elõ, hogy akkor is lehet jegyet kapni.
melyik szombatra? csak mert tapasztalatom szerint, és elég sûrûn nézem az imax jegyfoglaló oldalát reménykedve normális ülõhely után, még a hétköznapi vetítések félegyes elõadásai is koppra televannak, vagy ESETLEG a legelsõ sorok legszélsõ székein még nyomokban fellelhetõ egy zöld pötty .
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hír a hírtv-n:
2010-01-25 19:06
Rekordot döntött az Avatar hazánkban
Az Avatar címû amerikai film bevétele a hétvégén átlépte az 1 milliárd forintot, ami rekordösszegnek számít Magyarországon. A filmet forgalmazó Intercom hétfõn közölte azt is: eddig csaknem 750 ezren látták az idõközben 2 Golden Globe-díjat kapott alkotást.
A közlemény szerint a James Cameron rendezésében készült Avatar 6 héttel a bemutatója után még mindig a legnézettebb film Magyarországon. Eddig a tavaly nyáron bemutatott animációs film, a Jégkorszak 3 vezetett 773,1 millió forintos bevétellel. Ezt az összeget már 2 hete megelõzte az Avatar és olyan sikerfilmeket is lekörözött, mint a Mamma Mia! (750,4 millió) vagy a Harry Potter és a bölcsek köve (690,7 millió).
A film az USA-ban is már a hatodik hete áll a toplista élén, amire 1998 óta nem volt példa. A hétvégén meghaladta A sötét lovag 533,3 millió dolláros bevételi rekordját, így már csak a szintén James Cameron rendezésében készült Titanic választja el a minden idõk legsikeresebb filmje címtõl.
(FH)
http://www.hirtv.hu/kultura/film?article_id=307090&highlight_text=avatar
Egyszerûbb lett volna bemásolni a cikket, mint egy kicsit átírni, és forrásnak az sg.hu-t megjelölni....
2010-01-25 19:06
Rekordot döntött az Avatar hazánkban
Az Avatar címû amerikai film bevétele a hétvégén átlépte az 1 milliárd forintot, ami rekordösszegnek számít Magyarországon. A filmet forgalmazó Intercom hétfõn közölte azt is: eddig csaknem 750 ezren látták az idõközben 2 Golden Globe-díjat kapott alkotást.
A közlemény szerint a James Cameron rendezésében készült Avatar 6 héttel a bemutatója után még mindig a legnézettebb film Magyarországon. Eddig a tavaly nyáron bemutatott animációs film, a Jégkorszak 3 vezetett 773,1 millió forintos bevétellel. Ezt az összeget már 2 hete megelõzte az Avatar és olyan sikerfilmeket is lekörözött, mint a Mamma Mia! (750,4 millió) vagy a Harry Potter és a bölcsek köve (690,7 millió).
A film az USA-ban is már a hatodik hete áll a toplista élén, amire 1998 óta nem volt példa. A hétvégén meghaladta A sötét lovag 533,3 millió dolláros bevételi rekordját, így már csak a szintén James Cameron rendezésében készült Titanic választja el a minden idõk legsikeresebb filmje címtõl.
(FH)
http://www.hirtv.hu/kultura/film?article_id=307090&highlight_text=avatar
Egyszerûbb lett volna bemásolni a cikket, mint egy kicsit átírni, és forrásnak az sg.hu-t megjelölni....
Egy olyan ember elõl, aki egyébként lefoglalta, de mivel kilométeres a sor, és õ csak egy órával vetítés elõtt állt be, épp bosszankodik, hogy nem fog odajutni a pénztárhoz a film kezdéséig.
Egy hónapra elõre...cöhh...kérdezd csak meg winnie-t...ráböksz a naptárba a kedvenc napodra, kiválasztod mikor akarsz menni,vetítés elõtt tíz perccel beesel, és megveszed a legtutibb helyre a jegyet<#idiota>#idiota>
1. Avatar (2009) $1,839,741,499
2. Titanic (1997) $1,835,300,000
3. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) $1,129,219,252
4. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) $1,060,332,628
Box Officból
2. Titanic (1997) $1,835,300,000
3. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) $1,129,219,252
4. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) $1,060,332,628
Box Officból
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Számolástól függ. Ha végerdményt számoljuk inflációra akkor nem, ha viszont a mozijegy áremelkedést is beleszámoljuk akkor igen. Mondjuk ez utóbbi sántít kicsit, szerintem az nem mérvadó.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nálam mondjuk azzal rekord, hogy elõször voltam IMAX moziban, majd utána egy RealD után újra, mert egy napon se szabad említeni a kettõt 😊
3-szor néztem moziban (utoljára talán a LotR részeivel voltam így, de azt ugye nem 3Dben) - így popcornnal mindennel tuti elsõ a kiadási listán 😊
3-szor néztem moziban (utoljára talán a LotR részeivel voltam így, de azt ugye nem 3Dben) - így popcornnal mindennel tuti elsõ a kiadási listán 😊
Azert, ha jol tudom a legtobbet eddig az Elfújta a szél hozta a konyhara..
Csak jegyeladasbol 3Mrd mai dollar, de videon ma is veszi egy reteg, es 50 ev mulva is venni fogja.
Az Avatar a franchise-zal, a Happy Meal menus jatekokkal, meg a kituzokkel persze elerheti majd azt a szintet..
Csak jegyeladasbol 3Mrd mai dollar, de videon ma is veszi egy reteg, es 50 ev mulva is venni fogja.
Az Avatar a franchise-zal, a Happy Meal menus jatekokkal, meg a kituzokkel persze elerheti majd azt a szintet..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én erre a filmre kb. 5000 forintot költöttem, utazásokkal, jegyekkel, kukoricákkal, üdítökkel együtt. Ez nálam is rekord😊 Persze nem egyszer néztem meg.
de igen, egy hónapra elõre, helyszínen, elõvételben (fizetsz is), mert 1-2 héttel több elõrhetõ ott mint amit megnyitnak interneten...
BTW: már tegnapelõtt bemondták a tévében este, hogy a Titanic-ot lekörözte, ma már az újság is megírta, de SG-n kicsit le vagyunk maradva, mint mindig...
Tény, hogy a 3d jegyek miatt ennyi, node sokan az ismerõseim körében még azért nem nézték meg, mert IMAXba akarnak menni, normális helyre, nem 1 hónappal elõtte jegyvétellel... Lesz ez még magasabban 😊
BTW: már tegnapelõtt bemondták a tévében este, hogy a Titanic-ot lekörözte, ma már az újság is megírta, de SG-n kicsit le vagyunk maradva, mint mindig...
Tény, hogy a 3d jegyek miatt ennyi, node sokan az ismerõseim körében még azért nem nézték meg, mert IMAXba akarnak menni, normális helyre, nem 1 hónappal elõtte jegyvétellel... Lesz ez még magasabban 😊
Nézõszámban az Star Warsok a Gyûrûk Urák, Harry Potterek még mindig 1 millió felett vannak ha jól emmlékszem, szóval csak a drága 3d-s jegyek és az infláció az elmúlt 8 évben repítette az elsõ helyre az Avatart. 😊 Realista szemmel ez történt.
"és még minding nem lehet IMAXba jegyet kapni rá..."
pedig szombat estére volt pár napja.
pedig szombat estére volt pár napja.
Miért nem inkább azt írták meg, hogy a világ legtöbb bevétekét hozó filmje lett tegnap, amikor is megelõzték a Titanicot? (hamár mindig kell egy Avataros cikk, ugyebár <#beka2>#beka2>)
Másfelõl szerintem meg simán 2 milliárd fölött lesz, úgyhogy ez rohadtul bejött Cameronnak, meg a stúdiónak.
Másfelõl szerintem meg simán 2 milliárd fölött lesz, úgyhogy ez rohadtul bejött Cameronnak, meg a stúdiónak.
és még minding nem lehet IMAXba jegyet kapni rá...