20
 • lAngelus
  #20
  Legalább egy korrekt film - ami egyébként már világbajnok ("!!") - áll a hazai top-listák élén. Nagyobb szégyen, hogy a top 10-es listánkon ott élősködik a Shrek!
 • CaptainRumi
  #19
  azért ez elég gáz, hogy tudunk pár olyan magyar filmről, ami jóval 1 milliárd fölötti költségvetésből készült és ezen a listán mégsincs sehol.
  Az jólvan, hogy zsidó fiúcska, meg Nobel díjas író, de ha már elbassza az állam a pénzt, akkor maradandóra is elbaszhatná.

  winnie ha majd esetleg válaszolsz, akkor egy ilyen magyar filmes box office-t is linkelhetnél.
 • winnie
  #18
  most szombatra, mert engem küldtek venni 3 jegyet, ha már a BS-nél jártam. ne foglalkozz a nettel, rendelj telefonon vagy inkább menj oda és vedd meg személyesen pár nappal előtte, ha nem akarsz kockáztatni. remélem nem hiszed azt, hogy egy mozi minden jegyet neten foglalhatóvá tesz. akkor nagyot lehet koppanni. (a másik pedig, hogy mindig, minden filmnél vannak felszabaduló foglalások, a múltkor volt is linkelve itt egy statisztika, hogy a foglalt jegyek hány százalékát nem veszik meg.)
 • sandor8206
  #17
  hát neki egyszer sikerült, szóval ha vidéki vagy utazz fel 200 km-t álljál be a sorba és várjál 1 órát és ha nem kapsz legalább megnézted nemzetünk fővárosát :-)
 • pepe792
  #16
  Én most jutottam el és néztem meg vasárnap, de csak sima 3d-ben, aztán így is tele volt a mozi... Szerencsére időben le tudtam foglalni a jegyeket.
  winnie-nek meg hiába írsz, majd azzal jön elő, hogy akkor is lehet jegyet kapni.
 • Nethyrrea
  #15
  melyik szombatra? csak mert tapasztalatom szerint, és elég sűrűn nézem az imax jegyfoglaló oldalát reménykedve normális ülőhely után, még a hétköznapi vetítések félegyes előadásai is koppra televannak, vagy ESETLEG a legelső sorok legszélső székein még nyomokban fellelhető egy zöld pötty .
 • pepe792
  #14
  Hír a hírtv-n:

  2010-01-25 19:06
  Rekordot döntött az Avatar hazánkban

  Az Avatar című amerikai film bevétele a hétvégén átlépte az 1 milliárd forintot, ami rekordösszegnek számít Magyarországon. A filmet forgalmazó Intercom hétfőn közölte azt is: eddig csaknem 750 ezren látták az időközben 2 Golden Globe-díjat kapott alkotást.

  A közlemény szerint a James Cameron rendezésében készült Avatar 6 héttel a bemutatója után még mindig a legnézettebb film Magyarországon. Eddig a tavaly nyáron bemutatott animációs film, a Jégkorszak 3 vezetett 773,1 millió forintos bevétellel. Ezt az összeget már 2 hete megelőzte az Avatar és olyan sikerfilmeket is lekörözött, mint a Mamma Mia! (750,4 millió) vagy a Harry Potter és a bölcsek köve (690,7 millió).

  A film az USA-ban is már a hatodik hete áll a toplista élén, amire 1998 óta nem volt példa. A hétvégén meghaladta A sötét lovag 533,3 millió dolláros bevételi rekordját, így már csak a szintén James Cameron rendezésében készült Titanic választja el a minden idők legsikeresebb filmje címtől.

  (FH)
  http://www.hirtv.hu/kultura/film?article_id=307090&highlight_text=avatar

  Egyszerűbb lett volna bemásolni a cikket, mint egy kicsit átírni, és forrásnak az sg.hu-t megjelölni....
 • Cat #13
  Egy olyan ember elől, aki egyébként lefoglalta, de mivel kilométeres a sor, és ő csak egy órával vetítés előtt állt be, épp bosszankodik, hogy nem fog odajutni a pénztárhoz a film kezdéséig.
 • neoG
  #12
  Egy hónapra előre...cöhh...kérdezd csak meg winnie-t...ráböksz a naptárba a kedvenc napodra, kiválasztod mikor akarsz menni,vetítés előtt tíz perccel beesel, és megveszed a legtutibb helyre a jegyet
 • Berber
  #11
  1. Avatar (2009) $1,839,741,499
  2. Titanic (1997) $1,835,300,000
  3. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) $1,129,219,252
  4. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) $1,060,332,628

  Box Officból
 • narumon
  #10
  Számolástól függ. Ha végerdményt számoljuk inflációra akkor nem, ha viszont a mozijegy áremelkedést is beleszámoljuk akkor igen. Mondjuk ez utóbbi sántít kicsit, szerintem az nem mérvadó.
 • FefeeX
  #9
  Nálam mondjuk azzal rekord, hogy először voltam IMAX moziban, majd utána egy RealD után újra, mert egy napon se szabad említeni a kettőt :)
  3-szor néztem moziban (utoljára talán a LotR részeivel voltam így, de azt ugye nem 3Dben) - így popcornnal mindennel tuti első a kiadási listán :)
 • Tetsuo
  #8
  Azert, ha jol tudom a legtobbet eddig az Elfújta a szél hozta a konyhara..
  Csak jegyeladasbol 3Mrd mai dollar, de videon ma is veszi egy reteg, es 50 ev mulva is venni fogja.
  Az Avatar a franchise-zal, a Happy Meal menus jatekokkal, meg a kituzokkel persze elerheti majd azt a szintet..
 • TeDDyRuSh
  #7
  Én erre a filmre kb. 5000 forintot költöttem, utazásokkal, jegyekkel, kukoricákkal, üdítökkel együtt. Ez nálam is rekord:) Persze nem egyszer néztem meg.
 • FefeeX
  #6
  de igen, egy hónapra előre, helyszínen, elővételben (fizetsz is), mert 1-2 héttel több előrhető ott mint amit megnyitnak interneten...

  BTW: már tegnapelőtt bemondták a tévében este, hogy a Titanic-ot lekörözte, ma már az újság is megírta, de SG-n kicsit le vagyunk maradva, mint mindig...
  Tény, hogy a 3d jegyek miatt ennyi, node sokan az ismerőseim körében még azért nem nézték meg, mert IMAXba akarnak menni, normális helyre, nem 1 hónappal előtte jegyvétellel... Lesz ez még magasabban :)
 • Andrews2007
  #5
  Nézőszámban az Star Warsok a Gyűrűk Urák, Harry Potterek még mindig 1 millió felett vannak ha jól emmlékszem, szóval csak a drága 3d-s jegyek és az infláció az elmúlt 8 évben repítette az első helyre az Avatart. :) Realista szemmel ez történt.
 • winnie
  #4
  "és még minding nem lehet IMAXba jegyet kapni rá..."

  pedig szombat estére volt pár napja.
 • zaki
  #3
  boxoffice szerint még nem előzte meg, következő frissítésnél már hivatalos lesz :D
 • googlekereso
  #2
  Miért nem inkább azt írták meg, hogy a világ legtöbb bevétekét hozó filmje lett tegnap, amikor is megelőzték a Titanicot? (hamár mindig kell egy Avataros cikk, ugyebár )
  Másfelől szerintem meg simán 2 milliárd fölött lesz, úgyhogy ez rohadtul bejött Cameronnak, meg a stúdiónak.
 • [email protected]
  #1
  és még minding nem lehet IMAXba jegyet kapni rá...