29
-
pixx #29 Mikor eladta az MS a Bio-t úgy tudom erre a játékra kikötötték, hogy a konzolok közül csak Boxra jöhet ki. Alan Wake is ez lesz, de ott nem lesz pc verzió, a megjelenést követő egy éven belül...
Reménykedni lehet, csak kár, mert az EA a gatyáját is elvesztené az MS-sel szemben. Másrészt 4 nap alatt 2 millió darabot adtak el.
Arról nem is beszélve, hogy megint a 0-ről kéne fejleszteni a játékot, ami nem kis pénz, és nem biztos, hogy akkora példány számban menne el. -
#28 Pont ezt irtam én is. -
vasziszdasz #27 SD kártyából is van már akkora (sőt nagyobb) mint blurayből. Igaz többe kerül - jelenleg. Ha ugyanis tömeggyártásban nyomnák dvd-nyi mennyiségben, akkor nyilván hugyé-fosé lehetne kapni.
A pendriveok is lehagyták a blurayt mind méretben, mind sebességben, tárolásra meg a vinyó fényévekkel jobb és olcsóbb alternatíva.
Semmi értelme a bluraynek. Max arra jó hogy legyen miről lerippelni a filmeket és felrakni torrentre. ^^ -
vasziszdasz #26 1 terrasat
Mire jó a földes vinyó? -
FuryAlpha #25 ha mar a next gen-el tartunk, en nagyobb hdd-t min 1 terrasat,kissebb konzolt,mint kb a wii, es kontroller se szukseges,vmi natal fele iranyitasi megoldast akarok!
jah meg vmi a jatekokat se szeretnem lemezen,johet a steam rendszer,filmeknel mar jol bevalt a stream! -
#24 Szerintem egyelőre felesleges a BD meghajtó bele. Mint már írtam én a következő generációtól várok valamit, bár nem feltétlen BD-t inkább valami memória alapút vagy sajnos nem sajnos digitális disztrit. -
#23 Az Uncharted 2 pl. nem installál semmit, nem kell a HDD-vel bufferolni az adatokat és még sincs texture pop-up, meg ilyenek.
Ennek ellenére kb a legszebb létező játék, elég combos nagyságú pályákkal.
Szerintem valami tibeti varázsgeci lehet a háttérben!
Mellesleg lehetne egy gyorsabb BD meghajtót is belerakni az X-be. A feleslegességről meg annyit, hogy a Rage c. programot amiatt vágják meg, hogy ki tudják adni X360-ra is.:(
Azon kívül a HDMI kimenetet is utólag varázsolták rá a Box-ra, szal akár lehetne updatelni a rencert. -
FuryAlpha #22 nem kell bele br! felesleges. HD-Stream a jovo! -
#21 Így van, digitális disztribúció 4ever!!!! -
#20 Hát ha megnézed a Ps3-ban lévő BluRay olvasási és elérési sebességét akkor somewhat igaza van a muksónak.
Egyébként én sem értem minek kéne Bluray meghajtó egy már kint lévő konzolba, csak jól összekutyulna mindent. A legkorábbi belépési pontja ennek szerintem a következő xbox lesz, ott talán lesz értelme, bár addig még sokat fordul a világ. -
#19 Hát ha csak a kettőt adják ki az elég érdekes lesz. És azok a playstation tulajok akik nem játszottak az egyel azok meg kapkodják a fejüket hogy melyik szereplő kicsoda? Vagy az összeset kiadják, vagy semmi értelme. (persze kérdés igy is mennyi értelme van hiszen aki valóban játszani akart vele az már megtette, így nem hiszem, hogy számottevő eladás lenne Ps3-on belőle) -
#18 Kb amíg az IPTV is elterjed.
20 év. -
#17 muhaha -
#16 Hosszú távon úgyis tényleg a streamek és a digitélis disztribúció a nyerő. Kérdés ez mennyi idő. -
#15 A GameTrailers m?sorvezetőjének "belsős infója" szerint.Tavaly már többször is felbukkant netszerte az a vad pletyka, miszerint az Electronic Arts távlati tervei között ott szerepel az X360/PC platformokon elérhető Mass Effect 2RPG Playstation 3-ra portolása. A legvadabb spekulációk már egészen odáig merészkedtek, hogy nem csak a mostanság debütált második epizódot, de a történet teljes megértéséhez szükséges első részt is kiadják PS3-ra.Az Electronic Arts természetesen cáfolta az akkori szóbeszédet.A téma azonban most újfent előkerült, mégpedig a GameTrailers ismert m?sorvezetője, Geoff Keighley jóvoltából. Keighley szerint a Mass Effect 2 biztosan megérkezik majd a Sony gépére, de az EA "egyelőre nem beszélhet erről a dologról". Természetesen az is lehet, hogy ez csak egy blöff, egy amolyan szokásos "generáljunk egy újabb hype-ot az oldalunknak" marketing húzás, ugyanakkor előfordulhat, hogy a fejlesztői körökben otthonosan mozgó m?sorvezető tud valamit, ami még nem került nyilvánosságra. Az esetleges titkolózás mondjuk érthető lenne: a Microsoftnak abszolút érdeke, hogy a remek értékeléseket bezsebelő (mindenhol 9 pont felett kapott) ME2-t az érdeklődők X360-ra vásárolják meg.HA(!) a pletyka igaznak bizonyul, még az is előfordulhat, hogy a jövőben megjelenő PS3-as változat extrákat, pl. friss DLC-ket is tartalmaz majd a Blu-ray lemezen.
psc-oldalról sz?rmazik(engedély n?lkül).. -
#14 ''"Nem érezzük szükségét annak, hogy Blu-ray meghajtókat építsünk az Xbox 360-ba, mivel ezzel csak egyrészt a készülék árát növelnénk meg, másrészt a formátum teljesen alkalmatlan a játékokhoz''???
Mihez alkalmatlan???
EZ F?JJJ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13 "Nem érezzük szükségét annak, hogy Blu-ray meghajtókat építsünk az Xbox 360-ba, mivel ezzel csak egyrészt a készülék árát növelnénk meg, másrészt a formátum teljesen alkalmatlan a játékokhoz."
No comment
Ja de:
-
#12 Egy interjú közben:
- Elnézést, ön mint a xbox360 részlegének vezetője, szeretnénk érdeklődni hogy egyáltalán terveznek blu-ray meghajtó a gépükbe?
- NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN!
-
who am I 7 #11 elfér az Blú Réjen....
blú RAY -
#10 nemjön péesháromra, mert nem fér el a bluréj lemezen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most melyik játékról is van szó? -
#9 asszem csak xboxra meg pc-re jön.
-
#8 "hiszen számos exkluzív játék lesz elérhető, köztük a Mass Effect 2, a Splinter Cell Conviction, az Alan Wake, a Crackdown 2, a Fable 3 és természetesen a Halo Reach."
Ekkora fail után, dőlj hátra és igyál meg egy Pepsit vagy valami erőset, hogy helyre tegyen... -
neoG #7 ÉN NEKED HISZEEEEEEK -
#6 Sőt még PS3ra sem jön KI!!! -
who am I 7 #5 HÁT nemÉrTeD , hogy NeM! jön PÉESHÁROMRA -
#4 Nem jön PS3-ra -
Hoz_Hun #3 Ha nekünk nem hiszel kérdezd meg a Biowaresokat: PS3 nem fog megjelenni a Mass Effect. -
Tomazoe #2 Fiam te nálad jó nagy KO- van!
A mass effect 2 csak pc-re meg xbox 360-ra jött ki, ps3-ra a világba se!
Nézz már utánna a dolgoknak mielőtt hülyeségeket írsz le! -
temes69 #1 a mass effect 2 nem xbox exkluzív. egyszerre jön ps3ra és pcre is.