40
Toy Story 3D
-
Shockwave #40 OK, de akkor hol a Toy Story 3 topic? Kereső csak ezt hozza ki... -
Nézd már meg legalább az első postban a linkeket. Segítek:
http://www.belvarosimozi.hu/filmek/419-toy-story-3d---jatekhaboru-3d-1995-2009.html
Még a cikk címével is segítek. Toy Story 3D - Játékháború 3D (1995-2009) Ez már picit gyanús, de talán még mindig nem elég meggyőző kedves húdeöreg és nagyképű piamania úrnak. Majd vidd az egeredet a képre, húú mit ír ki aláírásnak? :O Toy Story 3D
Csak nem?? Csak nem az első részt nevezték el Toy Story 3D-nek?? Nem a 3. részt? Hanem az 1. részt?! Juúú
Itt még egy gyanús rész, vigyázz csak frissen szerzett érettségivel értelmezhető!!
* Előadások:január: 23., 24.: 10:00, 14:00
* január: 28., 29., 30., 31., február: 01., 02., 03.: 14:00, 15:30, 17:00, 18:30
* január: 30., 31.: február: 10:00
* február: 04.: 20:00
* február: 04., 05.: 15:30
* február: 04., 05., 06., 07., 08., 09.: 14:00
* február: 06.: 15:30
* február: 06., 07.: 10:00
* február: 07., 08., 09.: 15:30
Jaaa hogy év eleji előadásoknak talán köze sincs a júniusi filmhez? Nagyszerű. Mindig nem elég? Ott a trailer:
Na jó még mindig felteszem, hogy ez is kevés, rossz a szövegértésed. Itt az origos cikk: http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20091029-2010-januar-28an-mutatjak-be-a-toy-story-3d-t.html
2010. január január 28-án mutatják be a Toy Story 3D-t, április 8-án a Toy Story 2. 3D-t, nyáron a Toy Story 3. 3D-t.
Gyengébbek kedvéért:
Toy Story 1. = Toy Story 3D
Toy Story 2. = Toy Story 2. 3D
Toy Story 3. = Toy Story 3. 3D
Érettségi nuffsad. A topik az első rész 3D-s verziójáról szól -
piamania #38 Szerintem meg nálad vannak szövegértési problémák.De ne aggódj, ez még orvosolható,csak sokat olvass és mondd vissza, hogy miket olvastál.Ha meg túl vagy már az érettségin, akkor örülj, hogy átmentél.
Akárhogy is nézem a topik címét, ez a Toy Story 3D-ről szól, nem pedig az előző részekről. -
#37 szövegértés FAIL. Ez a topik a Toy Story - Játékháború 1-2-ről szól. Nem a Toy Story 3-ról :) -
Shockwave #36 Semmi komment január óta?
Tegnapelőtt láttam a filmet, és zseniális volt. Nem kopott semmit a színvonal. Minden régi karakter tovább remekel, az újak is jól el vannak találva, a filmben pedig van humor, akció, izgalom és mély tanulság is.
Viszont ez után már tényleg ne legyen folytatás, olyan szép a befejezés hogy kár lenne elrontani.
A 3D meg... nem is vettem nagyon észre hogy volt. Talán ha 2 jelenetben... -
HBK #35 phail >: -
sanyiute #34 kuss legyen a FLÉMMEL-_- -
#33 -
#32 Igen, szóltam a modiknak de két napja süketet játszanak mondjuk sg fórumtól nem tudom mit várok még mindig... -
#31 lesz 3rész is -
RAMyMamy #30 igen, közben rájöttem, hogy 3D és nem 3. rész... :( -
#29 28/25 hsz faillal kapcsolatos :D
Am szeretem a toy storyt, ez is jo lesz. -
#28 3D-s bemutatót láttam a Toy Storyról, elhatároztam, hogy megnézem. Láttam már én is mind 2-t. Szeretem ezt a mesét. Kecskeméten nézem majd, ha igaz. -
Daza500 #27 Meséld el akkor. :) -
#26 Megnéztem tegnap előtt:D
A moziban úgy volt ki írva hogy Toy Story 3 és nem volt ott a D :D
Én már azthittem hogy folytatás de mind1 jó volt újra látni:D -
RAMyMamy #25 várjuk
első 2 rész tetszett, csak sajnos már nem gyerekként láttam, akkor tuti jobban bejött volna :D -
pista89 #24 de csak mert fostopik :( -
#23 azt se tudod mi az! :c/* -
#22 most kajak nyitás után kell szét spamelni a topikot ? valahogy mindig az enyémet találjátok be, de imádom ezt az sg-t :D -
Daza500 #21 Nekem az 1 meg a 2 is tetszett ilyen 3D-s f*szságok NÉLKÜL. -
pista89 #20 ez csak természetes -
#19 ez hamar benne lesz a humorosban -
pista89 #18 nem nehéz -
#17 ugyan már egy akkora legendát nem lehet utánozni... -
pista89 #16 akkor kezdj sírni, mert te vagy az.:( -
#15 sírva fakadnék -
#14 Na erre kiváncsi leszek:D -
pista89 #13 te vagy az új mama2? -
#12 elfogadom a gratulációt :D -
#11 igyekszem :D -
pista89 #10 triplafail -
#9 nem is szólhatná hozzá elsőként:D grat. -
pista89 #8 év vicce vagy kajak -
#7 ultragigaepic FAIL!! -
pista89 #6 failos méghozzá epic failos -
#5 te még a failnál is failabb vagy, gigafail. -
#4 Tudod, ezt hívják úgy hogy FAIL. -
#3 FAIL! -
#2 Gratulálok a topikodhoz még egy kezdőhozzászólást sem írsz -
#1 "Vannak filmek, amiket mindenképp érdemes időnként elővenni és átdolgozni, ha a filmkészítés történetében forradalmi újítás történik. Ilyen a Toy Story is, ami már eredeti formájában is hatalmas lépés volt az animációs filmezés történetében, a 3D-s technikával azonban még élethűbbé és izgalmasabbá válnak a játékok kalandozásai. Az új, 3D-s verzióban a legfontosabb szempont az volt, hogy az alkotók olyan látványvilágú filmet készítsenek, aminek minden percét élvezet nézni. Ennek érdekében a filmkészítők új szoftvert fejlesztettek, mellyel majd minden kockát gyakorlatilag újraalkottak két kamera segítségével."
Cikk 1 (premier időpontokkal)
Cikk 2
Személy szerint én nagyon vágyom, életem első animációs filmje volt az 1 és természetesen azóta egy ilyen film se tudta azt az élményt átadni amit én akkor láttam (jó rég is volt). Aki volt már IMAX moziban tudhatja milyen látványra számíthat, kivéve ha ez a 3D csak Digitálisra vonatkozik (reméljük nem).