Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZIASZTOK! nekem eredeti a tropico 3 mikor tudom megvenni hozzá a kiegészítõt ???!! ja és magyar feliratos az én verzióm (élvezetes egy kis game) nekem tetszik!!!
Van egy eladó új, még fóliázott állapotban lévõ Pc-s Tropico 3-m. Valós képet küldök ha kértek. Irányár: 4999ft Érd: pier86 (kukac) freemail (pont) hu
A notimon csak keserves kínok közt tudtam összehozni, hogy fusson, ráadásul akkor is elég nehézkesen ment. Sztem ne erõltesd Intel VGA-val. 😞
De igen! *kb ugyan ilyen szintû, és ennyit is ér a hozzászólásod... azér van 10 pici ujjacskád, hogy be tudd gépelni az érveket is*
Nekem a Secondorb a kedvencem. Az legalább online. Ráadásul telepíteni sem kell, mivel a böngészõbõl játszható.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
nem mondanám, hogy unalmas, inkább, hogy már mindent tudsz én nem igazán kihívás.
az elsõ városommal vagy 2 hétig szenvedtem és csak az 50 év eltelése mentett meg az államcsõdtõl.
a következõben már tudtam, hogy mit és hogy kell, és a végén több, mint 2M dollárral fejeztem be, és már annyim volt, hogy nem tudtam mire költeni
az elsõ városommal vagy 2 hétig szenvedtem és csak az 50 év eltelése mentett meg az államcsõdtõl.
a következõben már tudtam, hogy mit és hogy kell, és a végén több, mint 2M dollárral fejeztem be, és már annyim volt, hogy nem tudtam mire költeni
Aki maximalista, vagy csak simán túl van a 100. városon szimszitiben, az sokszor újrafogja játszani 😊
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Király játék volt, elvoltam vele jó pár órát. Kár, hogy ha egyszer végigvisz az ember egy skirmish-t, akkor utána már elég unalmas.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
játszik vele valaki noteszen? integrált intel vga, meg c2d. ha fut rajta kipróbálom
Nem értek az ilyen típusú játékokhoz, de azért ennek nagyon jó a grafikája...
Fura látni mennyit fejlõdött a technika 😊