439
-
cantu #439 Sziasztok,
A segítségetekre lenne szükségem a kérdőívemhez, a reprezentatív minta nagyon fontos. Szakdolgozat céljából.
Kérdőív-internet, böngészők, utazás
Köszönöm -
#438 Ne aggódj miatta egynél több opera.exe folyamatot láthatsz ezután futás közben. :D -
buke #437 Sziasztok!
Volt frissebb Opera,bár a frissités jelző szerint a legfrissebbet használtam.így már megy minden rendben, de nagyon Chrome szerű lett az egész, állítani nem nagyon tudok,mindegy lényeg,hogy működik -
buke #436 Sziasztok!
Az Operát lecserélném,váltanék a Google Chrome-ra,de ehhez az összes operás oldalam linkjét,ott paneleknek hívják (miniatűrök)át kellene tennem a Chrome-ba.(Nem a könyvjelző opcióra gondolok.)
Ilyen oldal címből nekem kb 80-100 db van.
1. Lényeg,hogy az Operából az oldal címeket ki kell szednem valahonnan,de nem találom sehol a Doc.Setting-ek, stb. helyeken. A könyvjelzők címei azok más címek,régiek,tehát ez nem megoldás sajna.
2. Ha megvannak, ezeket be kell tenni valahová a Chrome-ba és valahogy aktivizálni kell,mert ott is van ilyen miniatűr,ahol csak klikkelünk és bejön az oldal. Már próbáltam oda tenni új oldalakat,de nem megy.
Véletlenül 6 db bent van,amit a Chrome-ban elsődlegesen kerestem és írtam be. Nemtudom hogyan kerültek be:)
Erre keresem a gyors megoldás,ha lenne.Elnézést kérnék nem olvastam utána,de operánál sem volt erre szükségem,bár azóta megöregedtem:)
A lecserélés oka,hogy youtube,google oldalak, sokmás és egyre több oldal használhatatlan.Romlik a helyzet,pedig 8 éve operát használok,mást nem.
A legfrissebb van fent.Ezek bugok vagy un. direkt bugok?
Ha nem jön össze az átpakolás akkor a két böngészőt egyszerre fogom üzemeltetni az oldalaktól függően,mikor melyiket.
Köszönöm a segítségeket! buke. -
#435 Chromium 19+ Daily Windows Installer/Updater v6.0 -
#434 Külön program, külön ikon -
#433 Akartam kérdezni, hogy mit szól a vistához... de már nem kérdezem meg ))
Ha jól értettem, akkor külön ikonja lesz a chrome-n kívül ??
Mert olyan, mintha beleépülne...nem értem (( -
#432 Chromium 18+ Daily Windows Installer/Updater v5.2 -
#431 Pont ebben a sorrendben. -
mester1987 #430 Sziasztok jelenleg melyik a leghatékonyabb böngésző javarészt?
Chrome vagy Mozilla esetleg Opera? -
#429 Avant Browser 2012 build 7, Released 11.4.2011
link immár a FF motorja is ott figyel és később jön a Chrome é is. -
#428 Chromium 17 Daily Windows Installer/Updater v5.1 -
Inquisitor #427 Szerintem az Oprea sokat zabál ramból, ezért régi gére nem biztosan jó. Viszont a tűzrókából tudtommal van ilyen direkt régi gépre optimalizált verzió ...
Ezt mind elégedett Opera felhasználó írtam, nem fikázás. :)
Bár ahogy nézem az IE10 kezdi sebességben beérni a többieket, már csak kompatibilitásban kéne ... -
#426 Ez a böngészők flame totyik ?
-
#425 Chromium 16+ Daily Windows Installer/Updater v5.1 -
#424 Chromium 15+ Daily Windows Installer/Updater v5.0 -
#423 sztem opera elég jó régebbi gépekre is, próbáld ki.
talán még a chrome is - chrome-t próbáltam régebbi laptopon és elég jól futott -
orangutan #422 közben visszaolvastam, és láttam más is kérdezett hasonlót, de nam volt 1 értelmű válasz. de akkor nem is csak az a kérdés h a ma népszerű verziók közül melyik aminek minimális az igénye, hanem , h ha esetleg vmi régi ff ot v operát telepitek, az esetleg gyorsít v lassít e? iletve ha pl 1 reklámblokkoló plugint használok, az eszi a memoriát, viszont nem lesznek villogo reklámokkal tele az oldalak, ami meg gyorsíthat? -
orangutan #421 hali
van egy több mint 10 éves gépem, ami iszonyt lassú. Csak böngészésre szeretném használni, de az is megeszi az összes memóriát. Melyik böngészőt érdemes használni, ami a legkevesebbet eszi? Próbálkozzak vmi régivel esetleg, v a maiaknak kevesebb az igényük?
köszi -
#420 Az a 7-ers FF csak még álnéven :) Amúgy tényleg jó. -
#419 Aurora a FF developer kiadása sok-sok buggal:) -
#418 Helló! Mozzila Aurorát próbáltátok már? ;) Van olyan gyors mint a Chrome és kinézetre is hasonlít! :D -
#417 Nem oda rakja, hanem a feladatütemezőbe. Letelepítés ellenére abba marad bent. Ott kell a feladatok közül törölni, mint ahogy azt írtam a #412-ben. -
#416 Ne mondod >? :D -
#415 futtatás> regedit
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\run vagy hkey_current_user\software\microsoft\windows\currentversion\run
google update(vagy hasonló) megkeresése kijelölése del vagy helyi-menü> törlés.És erősítsd meg egy "igennel".És örök búcsút vehet a msconfig listájától is:D
az "érték" oszlopban pedig leír(hat)ja a program elérési útját.Az alapján kikeresed törlöd és kész:D -
#414 Chromium 14+ Daily Windows Installer/Updater v5.0 -
#413 Start menü, msconfig - és kikapcsolod ami nem kell:) -
#412 Bent hagyja a feladatütemezőben :) -
#411 En meg azert nem szeretem a Chromot, mert puritan. :D
Ma peldaul feltettem a legujabbat, telepites utan mar egybol csatlakozni akart mindenfele googles cimhez, amit le is tiltottam azonnal a tuzfalban. :D
Majd hiaba inportaltam a FF konyvjelzoimet, cseszett megcsinalni. :D
Aztan, hogy jol erezzem magam, az uninstalja utan is szepen figyelmeztet a Winpatrol kutyusa, hogy a google updater szep csendben beakar illeszkedni a dllek koze a startupnal. Mondtam is neki meg az anyadat, egyaltalan mit keres itt, ha mar uninstalaltam a programot ? :DD
Na ennyit kb a Chromerol. -
#410 Chromium 14 Daily Windows Installer/Updater v4.0 -
amigos00 #409 Frissítettem, megoldódott a probléma! Köszönöm a segítséget!! -
amigos00 #408 Hát olyan néhány hete, de én a flash-hez nem nyúltam, meg ugye most olyan videók is akadnak, amik eddig jók voltak... -
#407 Ez mióta van?(Csináltál előtte valamit mielőtt ez bekövetkezett volna?)
Flash plugin frissítve? -
amigos00 #406 Kedves fórumozók!
Olyan problémával szembesültem, hogy a böngészőim (jelen pillanatban Mozilla és az Internet Explorer is) nem tudják rendesen lejátszani a weblapokra feltöltött videót! Ez alatt azt értem, hogy folyamatosan akadozik a kép a youtube-n például, de a hang tökéletesen megy....
Valakinek valami tipp mitől van ez, hogy szüntessem meg?Köszönöm! -
#405 Chromium 13 Daily Windows Installer/Updater v4.0
A script csak Vista/Windows 7-en működik, lévén PowerShell-t használ.
1. Kitömörítitek pl. a Program Files-ba (64 bites rendszer esetében a Program Files (x86)-ba) úgy ahogy van, könyvtárastól.
2. update.bat futtatása
- Ha nincs fent a Chromium akkor telepíti, ha fent van frissíti.
- Nem használ registry bejegyzéseket, ezáltal független a telepített stabil Chrome-tól, nem zavarják egymást, illetve ezáltal "portable".
-
#404 Chromium 12 Daily Windows Installer/Updater v4.0 -
#403 Én sem szeretem a túlzsúfolt cuccokat ld. opera a felét se használom ki sőt, kb a böngészőn kívül semmijét, de a maxthon-ba számomra hasznos dolgok vannak ezt majdnem teljesen kihasználom és nem kell keresgetni kieg.et benne van. -
#402 és nem tetszik Maxthonban, hogy sok helyet foglal a felső rész -
#401 kipróbáltam, ugyanolyan érzés, mintha Chromet használnék, azért írtam:)
most a Firefoxot tesztelgetem, egyelőre tetszik, minden oldal működik vele és nem crashel random (nem mint Operával), nem zabálja gépet (Chromium). -
#400 Én azért szeretem a Chrome-ot, mert pucér és én mondhatom meg neki, mi számomra a hasznos dolog:)