Hold - A tavalyi év legjobb scifije
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a pandorum is nagyon jó volt a scifi horror kategóriában. Olyan jó kis alien feelingje volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Zene
külön kiemelném Clint Mansell munkáját. Már a legelején éreztem, hogy minõségi filmzenével vértezték fel a filmet és utána láttam Clint nevét. A film tetszett a zene is nagyon. Attól hogy nem dobálják a hedsátokat a filmben még nagyon jó.
külön kiemelném Clint Mansell munkáját. Már a legelején éreztem, hogy minõségi filmzenével vértezték fel a filmet és utána láttam Clint nevét. A film tetszett a zene is nagyon. Attól hogy nem dobálják a hedsátokat a filmben még nagyon jó.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
ütõsébb volt a district 9 ja... omgwtf látvány, vicces dolgok, jó kis harcok... na meg jó kis hype.
Bár nekem kicsit más a véleményem róla: undorító sárgás fakó színvilág, szar poénok amik az oviba még elmentek volna, unalmas 5423x lerágott csont harcok, nehezen bírtam ki hogy ne állítsam le a vége elõtt, de végül sikerült végignéznem, "talán jobb lesz" gondolattal, de nem lett jobb.
Moon viszont fura volt az elején, aztán ütött mint csáknorisz 😊
Bár nekem kicsit más a véleményem róla: undorító sárgás fakó színvilág, szar poénok amik az oviba még elmentek volna, unalmas 5423x lerágott csont harcok, nehezen bírtam ki hogy ne állítsam le a vége elõtt, de végül sikerült végignéznem, "talán jobb lesz" gondolattal, de nem lett jobb.
Moon viszont fura volt az elején, aztán ütött mint csáknorisz 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elolvasva az elõttem levõ hsz-eket, egy egyet nem értésre jutottam, de mégsem e film kapcsán.. Nem értem, hogy az új StarTrek filmet miért kicsinyítitek le, hisz kasszasiker volt, még ha itthon nem is (talán köszönhetõ annak, hogy a magyar mozinézõ tábor nem épp sci-fi orientált).? Személy szerint nekem a district 9 volt az ami nem tetszett, nem a történet hanem a kivitelezés miatt. 😊 Nem tudom, szerintem kicsit nevetségesen néztek ki azok a rákok :p na mind1, szóval szerintem ST 4ever 😄 És ez a film sem lehet rossz, habár még nem láttam, de ami Ûrös és zûrös az csak jó lehet 😄 <#alien2>#alien2>
Köszönöm, winnie. Elkövettem a fórumozók legtipikusabb hibáját: nem olvastam el az elõzõ hozzászólásokat. 😊 A The Man from Earth-öt pedig megnézem, amint lehet.
Gaming is believing.
Én az ûroperákat, meg látványos kaland, meg horrorszerû filmeket nem keverném bele ebbe a csokorba, szigorúan nézve a D9 tartozik talán csak ide.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Na megnéztem. Szerintem egy teljesen jó kis film volt. Sztori, hát persze szokásos sci-fi kellékek. Szal hát ha úgy nézzük ua sztori 1000X feldolgozva, de szerintem ne úgy nézzük, mert a filmnek vannak erényei, még a sztorinak is. Pl. hangulatában, motívumaiban bõven merít az 1972-es Silent Runningból, de azértz messze nem csak egy remake-rõl van szó.
Sam Rockwell profin alakít, néhány helyen van csak kicsit megcsúszás talán, de egy ilyen hülye helyzetben mondja meg valaki, hogy mi lenne a normális emberi reakció!?
Engem végig lekötött.
Tegnap néztük meg a Guy Ritchie féle Sherlock Holmest, amin vagy 3X majdnem bealudtam, kicsit fáradt is voltam persze. Ennél folyamatosan azon filóztam, hogy mit akarnak kihozni a sztoriból.
Ha a sci-fit szigorúan értelmezzük és a D9-féle kicsit parodisztikus alkotást nem számítjuk bele, akkor ez egy igazi HC film, tényleg az év legjobb sci-fi-je!
Sam Rockwell profin alakít, néhány helyen van csak kicsit megcsúszás talán, de egy ilyen hülye helyzetben mondja meg valaki, hogy mi lenne a normális emberi reakció!?
Engem végig lekötött.
Tegnap néztük meg a Guy Ritchie féle Sherlock Holmest, amin vagy 3X majdnem bealudtam, kicsit fáradt is voltam persze. Ennél folyamatosan azon filóztam, hogy mit akarnak kihozni a sztoriból.
Ha a sci-fit szigorúan értelmezzük és a D9-féle kicsit parodisztikus alkotást nem számítjuk bele, akkor ez egy igazi HC film, tényleg az év legjobb sci-fi-je!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
NiGhTM4R3 említette a The Man from Earth-öt, az elveszett és gyöngyszem.
A látvány jó,minõségi munka, viszont a történet elég gyenge.
Csatlakozok az elöttem szólókhoz , inkább egy tévésorozat egyik darabja lenne és akkor 45 perc is elég lett volna neki hogy az izgalmat végig fenntartsák a filmben.Igy viszont kicsit vontatottnak tünik és semmitmondonak.
Csatlakozok az elöttem szólókhoz , inkább egy tévésorozat egyik darabja lenne és akkor 45 perc is elég lett volna neki hogy az izgalmat végig fenntartsák a filmben.Igy viszont kicsit vontatottnak tünik és semmitmondonak.
Nagyon jó film volt, tényleg remek sci-fi. Tud még valaki ilyen elveszett gyöngyszemet? 😊
Gaming is believing.
Ha jól láttam egyetlen moziban ment az egész országban.
Dúrva!
Asszem végre letöltöm torrentrõl.
Dúrva!
Asszem végre letöltöm torrentrõl.
Ez hatalmas film, minden szempontból!
nem bántásból írtam, szeretem az a sorozatot. de írhattam volna a pl. az SF mestereit.
hanem magára az alapanyagra értettem. h kb. egy 50 perces hasonló kaliberû sorozatban megállta volna a helyét, de többet nem lehet kihozni belõle.
hanem magára az alapanyagra értettem. h kb. egy 50 perces hasonló kaliberû sorozatban megállta volna a helyét, de többet nem lehet kihozni belõle.
avman, úgy tûnik nem láttál egy Végtelen Határok részt sem, mert akkor nem írnál ilyen hülyeséget. Az egy óriási sorozat volt, meghökkentõ, elgondolkodtató, néha-néha bizarr történettel. Ennek a filmnek köze sincs hozzá. <#lama>#lama>
Ezt a filmet azoknak ajánlom, akik szeretik az eseménytelen, unalmas filmeket, kissé elgondolkodtató végkifejlettel. Nem feltétlen a film hibája, hisz ezzel a sztorival hõsünk mégsem 'partizhat' a Holdon :]
The Man from Earth-hez tudnám hasonlítani, az is kb. 0 költségvetésbõl készült, és nem a látványon hanem a mondanivalón van a hangsúly. (bár szerintem az a film egy rakás szar)
Pandorum, District 9, Watchemn, sõt még a ST is sokkal jobb ennél, ha már szóba hoztad õket.
Ezt a filmet azoknak ajánlom, akik szeretik az eseménytelen, unalmas filmeket, kissé elgondolkodtató végkifejlettel. Nem feltétlen a film hibája, hisz ezzel a sztorival hõsünk mégsem 'partizhat' a Holdon :]
The Man from Earth-hez tudnám hasonlítani, az is kb. 0 költségvetésbõl készült, és nem a látványon hanem a mondanivalón van a hangsúly. (bár szerintem az a film egy rakás szar)
Pandorum, District 9, Watchemn, sõt még a ST is sokkal jobb ennél, ha már szóba hoztad õket.
Jó film volt nekem tetszett. Érdekes volt mindenképpen látni egy ennyire letisztult és egyszerû filmet látni fõleg moziban! Nagy vásznon baromi jól néznek ki a Holdról készült felvételek annyi szent. Azért az év legjobbja címet nem adnám neki de a dobogóra odafér. Egyébként a lentebb felsorolt filmek sem voltak rosszak de a Watchmen az nem 2008-as termés?😊 A Pandorum is király film elég pszihóra sikerült😊
egy kb. 50 perces végtelen határok rész filmesre nyújtott rétestészta változata profin kivitelezve, döcögõs és unalmas dramaturgiával nem igazán ütõs. a district 9 szerintem ütõsebb volt.
a mezõny meg nem volt túl erõs, a maga pandorumjával, gamer-ével, surrogates-vel. esetleg még a watchman meg a star trek. vakok közt a félszemû is király.
de legalább a tendencia iszonyat jól javulóban van az SF terén.
bár akkor már inkább az ink. de az meg inkább határeset 😄
ha keletrõl nézzük, akkor meg a 20th century boys trilógia mindent vitt.
a mezõny meg nem volt túl erõs, a maga pandorumjával, gamer-ével, surrogates-vel. esetleg még a watchman meg a star trek. vakok közt a félszemû is király.
de legalább a tendencia iszonyat jól javulóban van az SF terén.
bár akkor már inkább az ink. de az meg inkább határeset 😄
ha keletrõl nézzük, akkor meg a 20th century boys trilógia mindent vitt.
← ElőzőOldal 2 / 2