Kígyók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem.
Melyik kígyónak van zöld színû mérge?
Köszönöm elõre is a választ. 😊
Aztán jöhet kígyó is😄
Én most épp a nem evõ tigrispitonommal harcolok😄
Egy idõ után nõl a dög és nagyobb terkó kell. Mondjuk pókot tényleg könnyû tartani. Egy kígyó inkább megsínyli ha nincs meleg meg fény😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
púúúúú
tigerbacsit kerdezd 😄 O mindent evett! sztem meg acelt is.
Vajh, milyen íze lehet?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
am csak az elso mondtad szolt higanynak sak nem irtam oda a hsz szamokat.
de van benne valami 😄
u dont have to listen anybody else but me
púúúúú
am tetszenek a kigyok, de nem tartanek 😊 parazok tole 😄 nagyon kigyo!
mivel eteted? 😊