12
-
#12 Hát.. Ez eléggé érdekes,nem tudtam hogy az emberek idáig le tudnak süllyedni hogy játszhassanak egy retkes játékkal.200 nap igazolatlan pff kár volt ennek a gyereknek megmutatni a netet :D A függőségnek vannak határai,de ilyet még én se láttam/olvastam :D -
Skyline #11 Román? Így járt nem kár értük. -
torcipepe #10 hülye gyerek. mé' nem játszott akkor botok ellen?? -
#9 a romanokanl 10 igazolatlan megengedett. aztan minden 10 utan levonnak a magaviseleti jegybol. ha ez a jegy 6ra csokken akkor kicsapjak. de iskola valogatja. van ahol nem irnak be mindig... elvegre romaniaba a legrosszabb a tanugy az eu-s orszagok kozul... en 12 evig tapasztaltam ezt.
amugy a roman gyerekekrol azt kell tudni, hogy szeretik a counter strikeot, de azt piszkosul, mas jatekot nem is ismernek es ezek a gyerekek allatok... hozza szolsz neked megy, meg ha eselye sincs. -
#8 Es meg merik azt mondani, hogy a kabitoszer fuggoseget okoz. -
hawkie22 #7 200 nap igazolatlan? Az majdnem egy teljes tanítási év. Hogy a fenébe nem tűnt fel a szülőknek? Vagy csak leszarták? Meg hát ha otthon vagy, azért feltűnik egy normális szülőnek, hogy a gyerek ki se jön a szobából, és csak a gépet nyomogatja. Nekem is volt olyan időszak, nyáron, amikor gyakorlatilag egy hétig nem jöttem ki a szobából, ezután anyámék elkobozták a gépet egy hétre, és családi programokat csináltunk. Amikor mondjuk harmadszorra is megcsinálták ugyanezt a fenti okból, akkor elgondolkodtam, hogy lehet, én csinálok valamit rosszul. Azóta redukálódott a géphasználatom, napi 1-2 órára, plusz filmnézés. :) Meg hát ugye valamikor dolgozni is kell az embernek. -
Cat 02 #6 Nálunk 20 igazolatlan óra után vágnak ki a suliból. Gondolom mindenhonnan kivágták és már utolsó suliban volt ahonnan nem mehetett sehova, bár franc se tudja, hogy van a románoknál :) -
#5 egyáltalán nem... -
Cat 02 #4 200 nap igazolatlan ? Akkor ez már sokadik suli lehetett. -
demolition man #3 Tényleg előbb kellett volna csinálni vele valamit. Kezdésnek nem lett volna rossz ha elhajtják iskolába. Nem tűnt fel a szüleinek, hogy 200 napja nem volt suliban? Valószínűleg több probléma is volt ott amit nem írtak meg... -
amitakartok #2 Te jószagú... na ez már durva. Anyuci kikapcsoltatja a netet, erre a srác kinyírja, meglopja és lazán elmegy CS-zni. Ezt nevezem én fanatizmusnak. -
TomecK #1 Jah, nekem is eszembe jutott, hogy kést szúrjak valakibe amikor elment a net, a netszolgáltatóba, de végül kevésbé radikális dologra vetemdtem telefonáltam és meg is oldották a problémát :) Egyébként meg az anya a hibás, jóval előbb kelett volna valamit tenni ... azért ezt mégsem érdemelte meg.