14
  • Indigo
    Tipikus tehetetlenül oltogató, súlytalan szöveg ez ez cimbora :)
    Ki beszélt itt egyáltalán multiról?
  • Wittgen
    Én csak az Halo 1-et nyomtam PC-n, de nekem bejött. Voltak elég jó kis szórakoztató pályák benne.
  • zOMG
    Tipikus láma szöveg ez cimbora :D szar érzés lehet ugy multizni ha folyton megaláznak
  • mcwolf
    Az tuti, hogy nem ez lesz 2010 legjobb játéka, de hogy a legtöbb eladása ennek lesz, az fix.
    A Halo fanok zabálni fogják, a név és a hype meg erre rátesz egy lapáttal. Még a csapból is ez fog folyni.
    Ugyanaz lesz,mint tavaly a COD:MW2-vel. Közel sem volt olyan jó,mint az előd, de a név eladta.
  • 5c0rp330n
    lol? semmi beleszolasa nem lesz 2010 legjobbjaiba, emlitesre se melto.
  • Indigo
    Játszani egy hülye is tud, főleg a Halo-val...

Amúgy ha jól emlékszem, alap fokozaton játszottam, és az nekem pont elég szenvedés volt... Borzalmasan monoton és unalmas játék. Hogy őszinte legyek, a hype miatt próbáltam ki, és egy jó játékra számítottam... Nem is értem, mire fel sztárolják annyian...
  • Aradebil2
    Starcraft 2 lesz az,már ha kijön,a többi warez áldozata lesz
  • Kindred Blades
    Nem.
    A Mass Effect 2 lesz.

Illetve lenne, ha nem év elején jelenne meg, de hát ez van, így csak az év legjobb játéka lehet szegényke. No nem mintha bánnám, hogy egy hét múlva kijön :)
  • Sanyix
    én játszottam. Sablonos fps, kicsit bugyuta is (nagyon), unalmas.
  • zOMG
    pff ha nem szereted miért zavar az hogy idén megjelenik okoska ? flame elni azt tudsz játszani nem hiszem... Halo a legjobb és aki nem tolta végig legandaryn nem tudja mi az a szenvedés :)
  • TomecK
    Én játszottam az elsővel, nem olyan rossz, aranyos kis gamma, de eléggé uncsi szerintem, nem tudom hány rókabőrt tudnak még lehúzni róla.
  • SL
    játszottál már vele? nem, akkor miért hulladék?
  • Indigo
    Még a 3-at sem adták ki PC-re, akkor ezt?

Egyébként is, minek egy ilyen ótvar hulladék PC-re? Újabb kegyelemdöfésnek szánják?
  • zola2000
    Na ne hogy idén is egy ilyen fps!