A Halo: Reach lesz 2010 legnagyobb sikere?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipikus tehetetlenül oltogató, súlytalan szöveg ez ez cimbora 😊
Ki beszélt itt egyáltalán multiról?
Ki beszélt itt egyáltalán multiról?
Én csak az Halo 1-et nyomtam PC-n, de nekem bejött. Voltak elég jó kis szórakoztató pályák benne.
Tipikus láma szöveg ez cimbora 😄 szar érzés lehet ugy multizni ha folyton megaláznak
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Az tuti, hogy nem ez lesz 2010 legjobb játéka, de hogy a legtöbb eladása ennek lesz, az fix.
A Halo fanok zabálni fogják, a név és a hype meg erre rátesz egy lapáttal. Még a csapból is ez fog folyni.
Ugyanaz lesz,mint tavaly a COD:MW2-vel. Közel sem volt olyan jó,mint az elõd, de a név eladta.
A Halo fanok zabálni fogják, a név és a hype meg erre rátesz egy lapáttal. Még a csapból is ez fog folyni.
Ugyanaz lesz,mint tavaly a COD:MW2-vel. Közel sem volt olyan jó,mint az elõd, de a név eladta.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Játszani egy hülye is tud, fõleg a Halo-val...
Amúgy ha jól emlékszem, alap fokozaton játszottam, és az nekem pont elég szenvedés volt... Borzalmasan monoton és unalmas játék. Hogy õszinte legyek, a hype miatt próbáltam ki, és egy jó játékra számítottam... Nem is értem, mire fel sztárolják annyian...
Amúgy ha jól emlékszem, alap fokozaton játszottam, és az nekem pont elég szenvedés volt... Borzalmasan monoton és unalmas játék. Hogy õszinte legyek, a hype miatt próbáltam ki, és egy jó játékra számítottam... Nem is értem, mire fel sztárolják annyian...
Nem.
A Mass Effect 2 lesz.
Illetve lenne, ha nem év elején jelenne meg, de hát ez van, így csak az év legjobb játéka lehet szegényke. No nem mintha bánnám, hogy egy hét múlva kijön 😊
A Mass Effect 2 lesz.
Illetve lenne, ha nem év elején jelenne meg, de hát ez van, így csak az év legjobb játéka lehet szegényke. No nem mintha bánnám, hogy egy hét múlva kijön 😊
én játszottam. Sablonos fps, kicsit bugyuta is (nagyon), unalmas.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
pff ha nem szereted miért zavar az hogy idén megjelenik okoska ? flame elni azt tudsz játszani nem hiszem... Halo a legjobb és aki nem tolta végig legandaryn nem tudja mi az a szenvedés 😊
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Én játszottam az elsõvel, nem olyan rossz, aranyos kis gamma, de eléggé uncsi szerintem, nem tudom hány rókabõrt tudnak még lehúzni róla.
játszottál már vele? nem, akkor miért hulladék?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Még a 3-at sem adták ki PC-re, akkor ezt?
Egyébként is, minek egy ilyen ótvar hulladék PC-re? Újabb kegyelemdöfésnek szánják?
Egyébként is, minek egy ilyen ótvar hulladék PC-re? Újabb kegyelemdöfésnek szánják?