Imádja a közönség az új Karatekölyök-filmet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez törvény lenne akkor elég sok film megszegné.
Mivel épp az Avatárról jövök ezért friss emlékként mondhatom hogy abban egy szál fekete nem volt, csak kék, de nem hiszem hogy ezzel pótolni lehetne azt a törvényt, ha létezne.
Mi tagadás, meg tudom érteni a közönséget, hogy tetszik nekik ez a verzió. Valahogy többnek érzõdik, mint az elsõ, noha az is közismert filmnek számít. Még mindig hadilábon vagyok némileg, hol is húzódik a határ a közismert és a klasszikus között.
Emlékeim szerint nem szokás, hanem törtvényi elõírás...
zombeeka
Na látom moderálták az elözõ írásomat...bocsánat nem akartam vmiféle nemzeti kisebbségeket megkülönböztetni!
Csak az USA-ban ugye bevett szokás,hogy filmekben szerepeltetni kell megfelelõ arányban más nemzetekhez tartozó embereket. Ennyit akartam korábban kifejteni!

Irgum-burgum :)

Ez a gyerek akkor sem hiteles a szerepre, ezzel a fizimiskával.
Eszembe jutott pár lehetséges alternatív történet 😊
Miami Kid Don Johnsonnal
Romeo Kid Jet Li-vel
Hard to kill kid Steven Seagallal
Texas ranger kid Chuck Norissal
The 24 Kid Kiefer Sutherlanddel

Szóval sok még a hollywoodi csemete, gyerünk, minden "sztárnak" van még esélye, aztán majd elnevezik az összeset Karate Kidnek a végén 😊
Lehetne ennyi erõvel Capoeira-kid is... 😊
Ohh bocsesz, ettõl máris érthetõbb a cím 😊
Elveszett karateoktatók rejtélyes fosztógatóinak kalandorai.... álá RTL Klub és tv2 XD
Khm..Kínában tanítja neki,de oda se neki😊
Még mindig tartom a véleményem, hogy a kínai kung-fut tanít a néger gyereknek amerikában, az soha nem lesz karatekölyök... Ettõl a film akármennyire lehet jó, ilyen szar címe utoljára az Erõszakik-nak volt 😊