27
  • Berber
    A mai nap jan.25 Box Office jelentése szerint, a Sherlok Beutózta (keményen) saját magát is. A számok nem hazudnak.

1. Titanic (1997) $1,835,300,000 mindenidők leg

Hétvége:
    $36M - $1,836Mrd – Avatar
    $18,2 M - $18,2M – Legion (Légió)
    $17M - $62M – The Book of Eli (Eli könyve)
    $14,5M – $14,5M - Tooth Fairy
    $8,8M - $38,7M – The Lovely Bones (Komfortos mennyország)
    $7,1M - $363,3M – Sherlock Holmes

Most mi van???
  • WoodrowWilson
    Eleve február 10-ig lehet most jegyet rendelni, gondolom majd bővítik tovább is.
  • portable
    cool
  • Sony90210
    Unalmas már főleg, hogy egy másik hírnél is már beírtad. A tények ellened beszélnek.
  • ussisooi
    absolut: Ugye nem komolyan írtad, hogy csak február 3-ig vetítik? Mert ha igen, akkor agyonvág az ideg, mivel márc. elején akarunk menni. Légyszíves, mondd, hogy csak vicc vagy légből kapott info!
  • Sony90210
    Röviden és tömören: a egy rohadt jól összerakott film marad 3D nélkül. Imax 3Dvel meg még rá rak egy lapáttal a mozis élményre.
  • Merces
    ....nem hát ,a hype , miatt volt: EGYÉ SPENÓTOT MER HA NEM AKKÓ LÚZER VAGY!!!
  • CaptainRumi
    Én szerintem amint megjelenik egy történetben is stimmelő, egész estés 3d mozi, mondjuk ha Lucas tényleg 3D-s star wars-t csinál vagy jön a Titánok harca akkor az Avatart szépen lassan mindenki elfelejti, mert valljuk be ha Avatarból levesszük a 3D-t mi marad? ....

De cameron mindig a folytatásokban volt nagy ász, úgyhogy most majd bizonyíthat.
  • lAngelus
    Ó, a Barátok Közt filmváltozata is beelőzné itthon az amerikai block-bustereket! A magzar mozinézők annyira igénytelenek, hogy a Temetőkaput is 10000-en néznék meg első héten!
  • Berber
    Opsz. Ebből is látszik, hogy nem vagyok krimi rajongó...
    Format c:-vel kell egyetértenem. Kellemes film a Sherlok, de hamarabb lesz kuka, mint kettőt pislogunk. Az Avatarra meg úgy fogunk emlékezni mijnt a Szörny Rt.-re, vagy a Toy Story-ra, esetleg talám a Mátrix... ha értitek mire gondolok. Mondjuk a Titanikot mégcsak DVD-n sem örzöm, csak emlékszem, hogy volt valami film. Ha évek mulva nem az Avatar zenéjére ébredek nap mint nap, az se fog meglepni. Mindíg lesz jobb. Talán annyi a spec benne, hogy megnyitott egy uj formát (nem műfajt, mert az nem lenne igaz) a Világok harca, Támadás a föld ellen, Deep Impact, District9, és egyéb gárgyúságok mellett.
  • Darth Sith
    Pl. ezek miatt több mint a többi 3D. Azok is jók, de az mind animáció. De élőszereplős tudtommal a HP6-on kívül még nem nagyon volt, és ott is csak az első 10 perc.

De javítsatok ki.
  • Darth Sith
    Avatar-t láttam Imax-ben, tetszett.

Sherlock-t láttam, jó film volt, kellemes kikapcsolódás, csak nem Sherlock, de amúgy tetszett. ( Lehetne akár Kevin Smith is a címe, kb ennyi köze volt Sherlock-hoz :) )
  • mkfd
    Amikor megnéztem az Avatart pont előtte adták az Alice trailerét és szépen kivehető a különbség
  • mkfd
    Animáció terén nem új a 3d persze. De élőszereplős részek szempontjából nem igazán tudok ilyenről. Persze a síkok egymás elé dobálása utólagos számítógépes munkával nem új, de olyan még nem igazán volt hogy a szereplők öngmagukhoz képest is térhatásúak legyenek. Szinte érezni lehet Quaritch fején ahogy kidudorodnak a sebhelyek. Vagy az erek súlyzózás közben. Sam Worthington kezén a szőrszálakat is el lehet helyezni térben. Vagy ahogy szinte a szemünk előtt ugrál Michelle Rodrigez női mivoltának két tanúsítványa futás közben. Lehetne még sorolni.

Ha tudtok ilyen részletes és precíz térhatású megjelenítést élőszereplős jelenetek kapcsán akkor mondjátok nyugodtan, lehet tényleg csak én nem találkoztam még hasonlóval.
  • winnie
    az imax csak töredéke a bevételnek, a 3d, mint írod, pedig sok animációnál már ismert volt a közönségnek.
  • winnie
    "Az Avatar meg csak a 3D miatt akkora durranás,mert amúgy,mint filmalkotás nem vonul be a halhatatlanok közé! (sztem)"

egy csomó 3d film volt az idén. az avatanak nem a 3d miatt akkora durranás.
  • Dynamic
    Szerintem a 3D Avatar, talán egy nüasznyival lehet gyengébb az IMAX-nél.
    De te tudod. Nem lebeszélni akarlak, mert mint mondtam, csak "szerintem", ugyanis csak az IMAX verziót láttam. Maga a térhatás elég gyengus az eddig látottakhoz képest(Derült égből fasírt, Karácsonyi ének, Szörnyek az űrlények ellen...), szal ennél már nem lehet sokkal gyengébb a 3D.
  • Dynamic
    Sokaknak ez az első IMAX/3D élménye (arról nem is beszélve, hogy rengetegen megették a marketing dumát és a hype-ot, és más városból is elmentek Bp-re az IMAX-be), így sok embernek térhatás szempontjából is odabaszósnak tűnik. Pedig a 3D élmény abszolút nem az Avatarnál kezdődik.
  • zombeeka
    Az Avatar meg csak a 3D miatt akkora durranás,mert amúgy,mint filmalkotás nem vonul be a halhatatlanok közé! (sztem)
    1év és alig fog rá emlékezni bárki is azon kívül,h voltak benne nagy kék indiánok...
  • Chris05
    Nekem tetszett (Mindkettő).
  • Aldo Moro
    Arthur Conan Doyle irta, nem Agatha Christie. Csak pontosan, ha már.
  • zombeeka
    Khm: Sir Arthur Conan Doyle forog talán a sírjában!
    Amúgy én láttam nem rossz film!
  • Berber
    A minap én is fel akartam ruccanni Pestre Avatart nézni IMAX-ban. 2D-ben már láttam, 3D nem érdekel, de az IMAX kéne. Meg hely is de az nincs :-(
    Erre megnéztem a Sherlokot. Hurrá! Mégegy verekedős, robbantgatós film, komoly mondanivalóval. Agatha meg forog a sírjában a nszakdt feelingű Holmest látva. Nem tom. NEM.
  • Hoz_Hun
    Nagy cucc. Egy hét múlva megint az Avatar fog vezetni.
  • absolut
    Ecsém az amerikában volt:D Én meg Budapestről beszéltem. Néhány ezer km különbség.:D
  • tunyo902
    Csakhogy az avatar magyar premierjén térdig érő hó esett országosan
  • absolut
    A Sherlock Holmest én is meg fogom nézni a hétvégén, a bemutató alapján jó film lesz. Meg aztán Guy Ritchie neve egyfajta minőségbiztosítás.:)
    Az hogy beelőzte az Avatart Budapesten várható volt. Az avatart mindenki Imaxben akarja megnézni. Január elején 27-8.ig tervezték a vetítését, ma már ki van tolva február 3 ra. És mind meg is telt. Magyarul az avatar hullámnak még közel sincs vége.