A Modern Warfare 2-től lop a Medal of Honor?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/10/15/medal-of-honor-2010-kritika/#more-162
63267
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
attól még kegyetlen jó játék és ezt nem csak én mondom,
de minek foglalkozol vele ha neked nem tetszik?
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
szégyen az egész, kb mintha 10 éveseknek készült volna.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
#8: 2 havas pálya 😉
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Nah emberek, csak úgy elmesélem hogy volt anno egy csapat ami fejlesztette az EA-nak az elsõ MoH játékot (MOHAA mint tudjuk). De egy csomó ember elégedetlen volt, õk végül kiléptek és megcsinálták a Call of Duty-t. Szóval sokáig lehetne vitatkozni hogy ki lop kitõl de ha nagyon szõrszálhasógatóak akarnánk lenni akkor a játékokban 1980 óta, filmekben 1970 óta, irodalomban többezer éve csak koppintás van ennyi erõvel...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A MoH, valljuk meg, sosem volt egy túl komplex program. Most ez is egyszerû lesz, mint a bot. Hát istenem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem kötekedni akarok csak kíváncsi vagyok
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha csak dedikált szeró támogatás lesz hozzá már jobb mint mw2.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n