A Modern Warfare 2-től lop a Medal of Honor?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
KLIKK!
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/10/15/medal-of-honor-2010-kritika/#more-162

63267

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

rendben ha neked nem tetszik az a te bajod 😊
attól még kegyetlen jó játék és ezt nem csak én mondom,
de minek foglalkozol vele ha neked nem tetszik?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

MOHAA-ban ott volt normandia, cod meg egy egész játékot épített rá, szal... nincs itt lopás

Hegi90
ja, kurvajó játék, tényleg. és ez még csak a ps3as verzió...

szégyen az egész, kb mintha 10 éveseknek készült volna.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ha már csak annyira jó az már elég

Na akkor most mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás??<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hegi90
MW2-nél csak jobb lehet

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jacek
A kurva anyjat! mindketto Wolfeinstein nyulas!! es ki lopta a puskat? meg kulomben is milyen dzsip😊

akyyy
úristen egy öngyilkos merénylõ<#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

NEOreg3
JA!?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fórumharcos
Ezt a gamét kb m?sf?l ?ve tervezik,akkor volt az es? pr. felh?v?s az EA't?l...

PSN ID tonysakka

Call of Duty 2, Toujane, ültök a tankon és egyszer csak bumm, elõtte levõ tank felrobban. Jó, CoD-nak cod, de most igazából hülyeség is a lopás szó, mert akkor többet ne rakjunk rajtaütést a játékokba ? Ám legyen koppintás csak hosszabb, akár egy picit gyengébb sztorival.

#8: 2 havas pálya 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Vorpal
A produktív koppintást kis jóindulattal nevezhetjük inspirációnak is😄

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

MoH sosem volt túl bonyolult program, bezzeg a CoA? (gondolom...)

Nah emberek, csak úgy elmesélem hogy volt anno egy csapat ami fejlesztette az EA-nak az elsõ MoH játékot (MOHAA mint tudjuk). De egy csomó ember elégedetlen volt, õk végül kiléptek és megcsinálták a Call of Duty-t. Szóval sokáig lehetne vitatkozni hogy ki lop kitõl de ha nagyon szõrszálhasógatóak akarnánk lenni akkor a játékokban 1980 óta, filmekben 1970 óta, irodalomban többezer éve csak koppintás van ennyi erõvel...

Nekem igazság szerint kicsit hiányzik az egyedül kavirnyászás az MW2bõl...állandóan rohanni kell valami fasz csapattárs NPC után...kicsit hiányoltam a kommandós egyedül pisztoly + távcsöves részeket...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

NEOreg3
ha jól csinálják, hadd lopjanak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Speciel ezt az ambush jelenetet láthattuk már a Full Spectrum Warrior-ban is.
A MoH, valljuk meg, sosem volt egy túl komplex program. Most ez is egyszerû lesz, mint a bot. Hát istenem.
Narxis
Most nem jut eszembe, de 6 résznyi CoD után nem hiszem, hogy ne loptak volna más játékokból, talán épp egy korábbi Medal of Honor részbõl. Szerintem természetes, hogy a fejlesztõk a jó ötleteket beemelik saját játékaikba is mint pl. a GoW elindította a fedezék rendszert és egy csomó játékba bekerült azóta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

honnan?
nem kötekedni akarok csak kíváncsi vagyok

Narxis
a modern warFAIL meg máshonnan lopott, ennyi

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tõlem koppinthat.
Ha csak dedikált szeró támogatás lesz hozzá már jobb mint mw2.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tommygear
ez eddig sem volt kérdéses hogy koppintják az egészet 😄