22
-
#22 KLIKK!
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/10/15/medal-of-honor-2010-kritika/#more-162
63267 -
Renátó1985 #21 rendben ha neked nem tetszik az a te bajod :)
attól még kegyetlen jó játék és ezt nem csak én mondom,
de minek foglalkozol vele ha neked nem tetszik? -
Cyberdevil #20 MOHAA-ban ott volt normandia, cod meg egy egész játékot épített rá, szal... nincs itt lopás -
#19 ja, kurvajó játék, tényleg. és ez még csak a ps3as verzió...
szégyen az egész, kb mintha 10 éveseknek készült volna. -
Renátó1985 #18 ha már csak annyira jó az már elég -
Skyline #17 Na akkor most mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?? -
#16 MW2-nél csak jobb lehet -
#15 A kurva anyjat! mindketto Wolfeinstein nyulas!! es ki lopta a puskat? meg kulomben is milyen dzsip:) -
#14 úristen egy öngyilkos merénylő -
#13 JA!? -
#12 Ezt a gamét kb m?sf?l ?ve tervezik,akkor volt az es? pr. felh?v?s az EA't?l... -
Cat 02 #11 Call of Duty 2, Toujane, ültök a tankon és egyszer csak bumm, előtte levő tank felrobban. Jó, CoD-nak cod, de most igazából hülyeség is a lopás szó, mert akkor többet ne rakjunk rajtaütést a játékokba ? Ám legyen koppintás csak hosszabb, akár egy picit gyengébb sztorival.
#8: 2 havas pálya ;) -
#10 A produktív koppintást kis jóindulattal nevezhetjük inspirációnak is:D -
Loverman #9 MoH sosem volt túl bonyolult program, bezzeg a CoA? (gondolom...)
Nah emberek, csak úgy elmesélem hogy volt anno egy csapat ami fejlesztette az EA-nak az első MoH játékot (MOHAA mint tudjuk). De egy csomó ember elégedetlen volt, ők végül kiléptek és megcsinálták a Call of Duty-t. Szóval sokáig lehetne vitatkozni hogy ki lop kitől de ha nagyon szőrszálhasógatóak akarnánk lenni akkor a játékokban 1980 óta, filmekben 1970 óta, irodalomban többezer éve csak koppintás van ennyi erővel... -
TommyGun #8 Nekem igazság szerint kicsit hiányzik az egyedül kavirnyászás az MW2ből...állandóan rohanni kell valami fasz csapattárs NPC után...kicsit hiányoltam a kommandós egyedül pisztoly + távcsöves részeket... -
#7 ha jól csinálják, hadd lopjanak -
Kindred Blades #6 Speciel ezt az ambush jelenetet láthattuk már a Full Spectrum Warrior-ban is.
A MoH, valljuk meg, sosem volt egy túl komplex program. Most ez is egyszerű lesz, mint a bot. Hát istenem. -
#5 Most nem jut eszembe, de 6 résznyi CoD után nem hiszem, hogy ne loptak volna más játékokból, talán épp egy korábbi Medal of Honor részből. Szerintem természetes, hogy a fejlesztők a jó ötleteket beemelik saját játékaikba is mint pl. a GoW elindította a fedezék rendszert és egy csomó játékba bekerült azóta. -
Renátó1985 #4 honnan?
nem kötekedni akarok csak kíváncsi vagyok
-
#3 a modern warFAIL meg máshonnan lopott, ennyi -
Skyline #2 Tőlem koppinthat.
Ha csak dedikált szeró támogatás lesz hozzá már jobb mint mw2. -
#1 ez eddig sem volt kérdéses hogy koppintják az egészet :D