Kínaiak a Google távozási szándékáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hogyhogy ki vezetné? Miért kell vezetni? Ha valaki vezet az már gáz, mert úgyis elszáll az agya. Az emberek rájöhetnének mi a szar, és azt újra nem játsszák meg. Akiknek nincs közük a politikához, és a gazdasághoz, az járulékos veszteség (new york-ban meg washingtonban kevés ilyen lenne), vagy te hogy válogatnád ki?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Hát ez kb olyan szitu, mint amikor elmegy vki albérletbe, a házinéni közli, hogy nincs állattartás, nyóckor villanyoltás, számolni fogja a vizet meg a gázt, és a hûtõben csak egy sarkot kapsz. Nagynehezen beleegyezel, mert azért télleg nem kér sokat, de amikor rájössz, hogy távollétedben bemegy a lakrészedbe, zabálja a kajádat, és a te cuccaidat használja, asszem kivág a biztosíték.
Megértem a google-t. Hagyja is ott azt a genya országot. Az értelmesebb kínai úgyis megtalálja a módját, hogy cenzúrázatlan netet használjon, ha meg nem, akkor jöhet egy második tiennanmen...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Egyébként lehet megfordul a dolog ha a tenoristaüldözõs dolog durvábbá válik. Bár az ott élõknek úgy kimosták az agyát hogy úgyis elhiszik, hogy ha már a rötyin is megfigyelik õket, az is az õ érdekükben van.
BTW Ügyes fiúk, bejött nekik amit akartak
És igen, az USAban is elnyomják az embereket. nem véletlen szökdösnek át tömegvel mexikóba az emberek!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Amit meg mondasz, hát...ok, elképzelhetõ, de egyáltalán nem vennék rá mérget, hogy jó irányba történne változás :( Sajnos a legtöbb ember nem tud elvonatkoztatni a rendszertõl, amiben él, pedig gyökeres változásokra lenne szükség, de az emberek nagy része a változást egy jelenleg nem hatalmon levõ párttól, esetleg valami hasonlótól reméli. Az meg se fordul a fejükben, hogy fogjuk meg az egészet, dobjuk ki a kukába, és próbáljuk újragondolni, hogy mit és hogyan is kellene...
Ráadásul ha az a bizonyos megrogyás hirtelen történik, akkor még k*rva nagy káosz is társulna mellé, akkor aztán végképp nem lenne semmi ésszerûségnek helye :(
Na ez LOL. Az ilyenek miatt kapcsolják le kinában a cuccost :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
China Sucks!
www.adamexdesign.hu
Magyar átírással még csak az igényesebb híroldalakon és a wikipédián találkoztam.
https://twitter.com/foodlfg
De nem érdekel, én úgy vagyok vele, hogy japánból minél kevesebb angolszász közvetítéssel közvetlenül vegyük át a dolgokat ha lehet (tudom ez kínai hír)...
A
Interneten japán neveket sem szoktunk magyar átírással használni, mert semmi értelme. Szerintem az MTI is csak azért használ magyar átírást, mert ez a hivatalos...
https://twitter.com/foodlfg
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.