7
  • ike86
    Erre van már rég megoldás. Két BME-s srác csinálta, és ha jól sejtem, itt található meg:
    stoppolj.hu
    (Ha ez mégsem az lenne, bocs.)
    Ez a fajta megoldás szerintem szervezettebb, így nagyobb valószínűséggel vezet sikerre, mintha mindenki kiáll a buszmegállókba, és reménykedik, hogy a papírjához illő autót lát.
  • raingun
    Nem egyszerűbb egy kartonlap?
  • hiftu
    BKV pót ló.. nézzük csak...

Értelmezzük ezt a kifejezést:
    * BKV, ezt mindenki tudja, nem kell fejtegetni. Ezért mindenki arra a változatra gondolhat, amelyikre akar.:)

* pót ló: itt van a kutya elásva. Jobban mondva a ló. Tekintve, hogy itt pótlásról van szó, ezért jogosan kérdezhetjük, hogy mit pótolunk ezzel a lóval.
    Első gondolatunk természetesen az, hogy egy másik lovat. Általában az emberek hasonló paraméterrel rendelkező (állag / szag / fogyasztás) termékkel szoktak valamit pótolni.
    Innen jön a kérdés, hogy mi történt az elöző lóval. Lehetséges, hogy megfázott (ne adj isten H1N1). Esetleg balesetet szenvedett a körúton. De lehetséges, hogy csak TB-t csal és otthon ül nagy vidáman. Az okok majdnem hogy lényegtelenek. Ami számít az az, hogy hiányzik. Különben miért pótolnánk?

Tehát a Tisztelt BKV vezetéstől a következőt kérdezném:
    * Mi történt a lóval valójában? (Látta-e valaki eltűnése óta?)
    * Miért nincs az adott ló felvéve a nyilvántartásba? (Fekete foglalkoztatás?)
    * A hiánya miért nincs felvezetve az az éves beszámoló értékcsökkenési leírás rovatába?
    * Milyen jellegű cafeteriát nyújtanak számára? (Zab, árpa, szalma?)
    * Lehet-e, és milyen feltételekkel szakszervezeti tag?

Amennyiben a szükséges információk kiadását megtagadják, az állatvédelmi ombudsmanhoz fordulok, előre megfontolt szándékkal kifejezeten nagy lelkisérülést okozó büntett alapos gyanuja miatt.
    Illetve fontolgatom még az elvesztett állatok bejelentési kötelezettségének elmulasztása miatt a Tisztifőorvosi Hivatal értesítését.
  • nickwearby
    jó, hogy ezt a kezdeményezést is feltettétek ide,

de mst ez csak arra jó, hogy itt is beinduljon az anyázás

(sajna jogosan...)
  • GabiWong
    Ha a Kocsis elvtársat elverték volna tegnap, akkor mindenki boldog lehetne.
  • Mas-Thief
    Én úgy tudom, 4000+ csatlakozott 24 óra alatt.
  • Narxis
    sztrájktörők