4487

Oldies Music 1.0

'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje

Flag Counter

Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,

Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....

A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
  • sanyo71
    Monarchy / Monarchy
    : Electro Pop / Electronic / New Wave
    01. Black, The Colour Of My Heart
    02. The Phoenix Alive
    03. Love Get Out Of My Way
    04. Maybe I'm Crazy
    05. You Don't Want To Dance With Me
    06. Around The Sun
    07. We Were Young
    08. Floating Cars
    09. Gold In The Fire
    10. Call
    11. Travelling By Ambulance
    mp3 256kb
    http://rapidshare.com/files/411382084/Monarchy_-_Monarchy_-__2010_.rar
    Sziasztok!
  • musichunter
    --no igen nem saját fordítás .(az még érdekesebb lenne)
  • atiapuka
    Ez a Man 2 Man vajon az, amit ismerek? Az I need a man-es banda?
  • atiapuka
    Ez tetszik a legjobban: "ő neve volt a flörtöl,"

Először hiányoltam Orlando mellől a Flirts-öt, mire rájöttem.
  • atiapuka
    Elég vicces fordítás.

Azért köszönjük!
  • kaposi1
    Köszönöm szépen!
    Tudtam én hogy ha valakinek hát neked.....
  • Musachy
    Na hazaértem...

Biscaya flac
  • Tyia
    Hi!

Azt tudtad, hogy Boy George eléggé "piszkálta" a két Pet Shop Boys-os fiúkát, hogy ugyan vallják már be másságukat...

• musichunter
    Óh.............de kár.
    Ha már Ó betű akkor kedvenceről kis szusszanat....

Robert Phillip Orlando (Robert Phillip Orlando), mely a legtöbb ismert, mint Bobby Orlando (Bobby Orlando) és Bobby O (a továbbiakban egyszerűen csak Bobby). Bobby született 1958-ban Veschestere (egyik külvárosában New York). Bobby apja olasz, és tanított általános iskolában és egy amerikai anyja háztartásbeli, az általános középosztálybeli családban és az osztályt. Az apja mindig is akart Bobby lett profi bokszoló, ezért volt szerelmes, és 1976 mikor volt 18 éves töltött sok győzelmet a ringben. De az élet, mint mondják, mondta a másik utat, de a sors készített egy más jövő.

1974-ben Bobby kezdett titokban apja gitározik a csoport "A New York Dolls:" Johnny Thunders (Johnny Thunders), az egyik legjobb barátja, akivel soha nem hagyja ki a serdülőkorban. Eközben Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Nagy-Britanniában és más európai országok, előhozott egy új stílust, akkor már hallani lehetett a kávézókban, bárokban és diszkókban. Ez az új ritmus - stílus, néha egy dalt, néha néhány polumedlennoy ballada, vagy egyszerűen olyan eszközök, mindig is nevezett nem volt világos, hogy milyen hatással azok, akik hallották ezt, az érzés is megmagyarázhatatlan, de ez a királyi ..., a test reagál azonnal ritmusú tánc, származott a diszkó, és miután megerősítette stílus volt a logikus név - Hi-NRG. Ez volt a kezdet, és Bobby akart lenni egy fontos része, annak ellenére, hogy az ő kedvenc művészek idején volt Alice Cooper (Alice Cooper) és David Bowie (David Bowie).

1977-ben, Bobby dolgozott hangmérnökök a Midsong Records, és amelyen keresztül tanulta az összes árnyalatokat a vízi jármű. A stúdióban volt szabad kiadás első dal, a "Dancin" a Todd Forester (Todd Forester). Így kezdte teremt zene folyamatosan, és ez a szenvedély nem engedték maradni.

1979-ben a két barát összeállt vele (mint énekes), mert Bobby nem volt szavazás, hogy egy énekes, és mert inkább csinálni, mint énekelni. Tehát, testvérek Paul Zone Miki és lett ő az első zenekar, és ez volt az első csoport irányítása alatt Bobby, ez volt az úgynevezett "Boys Will Be Boys". Néhány évvel később, 1984-ben bemutatja a csoport utolsó dal "-nél tornaterem", amely után a csoport átkeresztelték (1985), a "Man 2 Man", ami után hajtották végre számos album és turnézott a különböző országokban, de Már nem Bobby. Ezen a pályafutása vége ...

De térjünk vissza 1979-ben, továbbra is tanulmányozza a technika a felvétel, szintetizátor, billentyűs hangszerek, és a nehézségek ellenére és a gazdasági problémák, Bobby vet fel egy másik csoportja 3 tagja a "The Most", 10 dalt teszik föl új lemezt ugyanazzal a névvel. Kezdő ebben az évben, Bobby elkezdi írni, és elő a csoport ", hogy tanulmányozza a kereslet folyamatosan, így kezdte építeni a nagy birodalom előadók. Az egyik, vagy inkább az egyikük találkozott egy étteremben, egy szép szőke egy kiemelt és érzéki hangja Roni Griffith (Roni Griffith), neki a következő 1980-ben készítette mint találatokról: "Mondo Man" és " Forró Lover "(egy időben, a" Save The Last Dance For Me "- a csoport Free Expression), aki teljes erejével, hogy ugyanazt a dalt -" Vágy "és a" I Want Your Lovin '"1981-ben, és Bobby több érdekel a részleteket a kiállítás több találatot album jövő év, hanem valami mást. És az album alapján a címkén Vanguard Records, amely meghozta számára a nagy összegű pénzt és luxus -, hogy milyen magányos gyerek látta a filmeket vagy a TV-ben: Mercedes Benz Red House, visszafojtott Házban irodák Broadway utcában, egy exkluzív területen új York.

Az első dal 1985-ben megjelent a saját kiadójánál, Bobby (miután átnevezése az "O" Records az Records & Visuals) volt a "Just a Gigolo" csoport "Barbie és a Kens", akkor ő is alapított Bobcat, Memo, Telefon y Menovision Records.

1981-ben, Bobby tudta, hogy hiányzott, de hiányzott belőle valami egészen más a zenei Disco, aki megszállottja volt a Hi-NRG, akar találni egy énekes, aki már volt valami egyedi, hanem a nagy energia- A híresség volt e korszak: Gloria Gaynor (Gloria Gaynor), Sylvester (Sylvester), Bee Gees (Bee Gees), Abba (ABBA) (svéd zenekar, hogy a sztrájkok, és ő volt, a továbbiakban: "nagyszülők" Hi-NRG), Donna Summer (Donna sumér), és még sok dalt írtak, de nem elég szavazni, egy szavazattal rendelkezik, ami egy kicsit erősebb, kicsit zömök, de extravagáns ember, aki adna Bobby a változásokat, hogy kért. És íme, véletlenül, amint meglátta azt a színész, bár tele volt a színház és mozi, és csak rögzített egy CD rocker 7 hüvelyk, de a tehetsége volt, tagadhatatlan, és Bobby biztos volt benne, hogy éppen az egyik az, akit valóban szükség . Menj vették fel, az eredmény lenyűgöző volt, és méltó tehetség is. Ez volt a gondnok a Bobby Harris Glenn Milstead (Harris Glenn Milstead), ismertebb nevén a mi szurkolók, mint a Hi-NRG isteni.

A következő 1982-ben felvették az LP "Jungle Jezabel" magában foglalja a legelső bejegyzést, volt egy hihetetlen siker, és ez egy ikon a Hi-NRG, Bobby is írt a többi dal az isteni abban az évben, és 1983-ban, mint a "T-ing és feszes Blue Jeans", " pszichedelikus Shack "," Shout It Out ", a" Shake It Up ". Különböző okok miatt, isteni hajlamos arra, hogy a mozi és megy ki, hogy lő Angliában, mivel nem kívánta belül marad a zene Hi-NRG, és szerződést kötött a más cégek, a rögzítés, az írás március 7-ig 1988-ban, amikor meghalt a szívelégtelenség Hollywood, California hova megy, hogy csillag egy képregény sorozatot a tévében. És ma több ezer rajongó isteni, ő tekinthető bálvány halhatatlan zenei Hi-NRG.

Bobby jellemzi az, hogy a tehetség és dalokat írt, kifejezetten a nőkre, énekelt a férfiak, és fordítva, nem könnyű írni egy dalt, hogy azt mutatta, érzéseit is.

1982-ben Bobby létrehoz egy gyönyörű trió: szőke, barna és vörös hajú, egyenként különböző a nők, az ő neve volt a flörtöl, talán a paródiája a csoport "A Cockettes", híres a 70-es, akinek termelő Szilveszter (Sylvester) . Ez volt a csapat számára, amely Bobby tette a legtöbbet az összes LP (album), mert a kezdetektől fogva, és 1986-ig minden album várva várt, és az anyag minden egyes album került sor a hosszú és remixelt változata dalok, amelyek a legtöbb szereti a fiatalokat. A trió összetétele nem mindig volt egy, és ebben ő segített Claudia Barry (Barry Claudja) ő volt a "keresett" a legjobb hang. Sokan ebben a csoportban volt, innovatív és készült is egy video - a musical.

1983-ban, összeomlása után, a "flörtöl", amelynek ismertté vált a "Jukebox (ne tegye másik Dime)" a "veszély" akarta "tartani a" név "a flörtöl", és kap távol Bobby, de a szerzői jogi törvény lehetővé tette számára kell a tulajdonos nevét örökre.

Az utolsó csoport, amely megteremtette a Bobby volt a csoport "A Think Called Love" 1988 februárjában.

Miért Claudia Barry volt ilyen hatással Bobby, miért hagyta, hogy válassza ki a szólisták többsége csoportok? A válasz erre a kérdésre a következő. A késő 70-es Bobby találkozott a híres német gyártó Jurgen Surgen Korduletsch, amely egy nagyon fontos szakasz az kialakulását Bobby mint producer, mert volt egy nagyon nagy és nagyon sikeres tapasztalataira "gyújtás csillagok, csoportok és értékesítési meghajtó, emlékszem a "Boggie Woogie Dancin 'Shoes", végzi Claudia Barry. A meglepetés, a Bobby volt, hogy ez az énekes egy finom hangon, felesége volt, aki lett ő nagy barátja és tanácsadója.

Jurgen alapított szója saját stúdiót: Nyalóka Records. Kirúgta rá egy csomó dalt énekli Claudia: "Work Me Over" (1982god), "Born To Love" (1984 remix 1985goda), "halkan A Scream (egy duett Bobby, ez része volt a zene "A rémálom az utcán a pokol") és a "Change of Heart" (1985).

1983-ban, köszönhetően a összeomlásának flörtöl, Bobby vet fel egy másik csoportja a 3 résztvevő, de ezúttal nem volt két nő és egy férfi, a zenekar neve - "One Two Three". A legjelentősebb ez a felfedezés egy kiváló énekes, akinek tehetsége kiderült, hogy néhány dal, mint például: "Who's Your Boyfriend" a hangja nagy energia, erő és temperamentum: Tony Caso (Tony Caso), amelynek végén 1984-ben, egy duett Christina Criscione Album "újfajta hableány", és létre "Waterfront Home" (nagy siker volt találat: Take a Chance (On Me) 1983-ban), a következő 1985-ben debütált az "All The Love In My Heart", és miután énekel a remix a "Dancin A Heaven" Az LP, ez volt a "visszatérés" Bobby a Hi-NRG, mert az több hónapos, ő szentelte magát a bibliai tanulmányok és megállt termelő.

1983 augusztusában, Bobby találkozik Neil Francis Tennant (Neil Francis Tennant), aki akkor újságíró a Smash Hits. Ő küldte a New York-interjú Sting (Sting) szólistája csoport "A Rendőrség" (milyen érdekes - Neil tanult Sting az ugyanabban az iskolában, és tudta, hogy őt Gordon Sumner). És persze Neil nem hagyja ki ezt a lehetőséget és találkozott Bobby. Neil mondta Bobby, hogy létrehozott egy duót barátjával, Christopher Seanom Lowe, a diák, mind Angliában, a duó volt, alig két éves, és Bobby valahogy érdekli őket, talán mert tudta, hogy az európai zene bonyolultabb, több hangszeres és mély gyökerei fenséges klasszikus zenét. A csoport nevét az általuk barátok, akik dolgoztak a boltban amulettek, és a neve Bobby szórakozott: Pet Shop Boys, a végén ebben az évben és már 1984-ben elővette a legtöbb képviselője dal következőket: "West End Girls", bár a dal "One More Chance "és az" Egy ember kaphat letartóztatták "is a sikert, bár kisebb mértékben.

1986-ban, a fiúk is kérte Bobby, hogy támogassa a kiadását az első LP "Kérem", az angol diskera EMI Capitol Records, tagadja őket, szervezi és termel a dal "Két osztott nullával" és a "West End Girls", a másik változat. Jelenleg ez a csoport - fontos része a zenei kultúra Angliában, utaznak a világ mindig hatalmas, és 1994 novemberében, Mexikó, volt egy teltházas, és a honlap több ezer rajongója van, akik jönnek naponta tanulni arról, hogy az új alkotások, videók, kirándulások és még valami.

Forrás: Meloman, Dallam-man.com
  • kaposi1
    Kérés volt ,nem ígéret!!!!
  • musichunter
    Nekem jöhet!

• kaposi1
    Losslessbe valakinek?
  • atiapuka
    Bizony, nagyon jó zene! Nekem is nagyon bejön. De szerintem mindenkinek tetszik, aki egy kicsit is szereti a kellemes zenét.
  • Tyia
    Ezt tudtam, nekem is tetszett(ik). Ráadásulez volt az egyik zene a korabeli "anyakönyvvezetős bulin"...én választottam.
  • Musachy
    És James Last. Amúgy igen kellemes muzsika!
  • Tyia
    Az nem korábbi, mint '85?

• Tyia
    Aranyos vagy Apus, de ezzel rendelkezem.
  • atiapuka
    Szép estét!!!
  • atiapuka
    Tyia ezt találtam. Érdekel?

Kajagoogoo - Hang On Now (Extended)
  • atiapuka
    Nyertél cimbi!
  • Musachy
    Az instrumental, nem?
  • atiapuka
    Sziasztok skőcök!

Tényleg ennél egy kicsivel több info kéne...

Mert akár a Biscaya is lehetne...
  • Tyia
    Skacok!

Keresem ezt a "kislemezt":

Bronski Beat - One More Chance (1991)

01 - One More Chance (12' Version)
    02 - One More Chance (7' Version)
    03 - Better Times

Ezen a lemezen hallahtó Jonathan Hellyer John Foster helyett

• Tyia
    Azon gondolkodtam még ki/mi lehet esszétéma:

Megpróbálkozom a Thompson Twinsel, a Duran Durannal, a Spandau Ballet-val, az A-HA-val, az ABC-vel, a Naked Eyes-szal, a FGTH-dal...

Esetleg valami ötlet?
  • Tyia
    Valami szövegrészlet, vagy ilyesmi...
    Mert ez egy akármi is lehet...
    Itt sokan sokféle dalt ismerünk, de ez igy tényleg kevés...

1985-ben talán 1 harmonikás sláger született (könnyed poppos jelzővel el is tudnám látni): Bad Boys Blue - You're woman...
    Gondolom azt meg ismered....
  • kaposi1
    Ez az infó sajna így nagyon kevés!
  • medix
    sziasztok! keresek egy dalt,de nem tudom se az előadót sem a címét.1985-ben hallottam először és utoljára de nagyon megragadt a dallama.annyit tudok hogy tangó harmónika is szól a dalban,és egy könnyed popos dal angol nyelvű.ha valaki tud ilyen dalról kérem segítsen!
  • Tyia
    Skacok!

Midőn hazatalálok a Kajagoogoo elő-, és utóélte című esszémet megírom ám!
    Ezt vegyétek fenyegetésnek .
    Már csak azért is, mert van néhány igen érdekes leképződése a zenekarnak. Ha csak az Art Nouveaux-t, vagy Nick Beggs kalandozásait veszem az már kész regény...
  • kaposi1
    Az biztos!
    Sokszor mentem már vissza olyan dolgokért amit egyre csak hallottam hogy ajánlják máshol!
  • Tyia
    Jobb kétszer szólni, mint egyszer sem....
  • Tyia
    Most már nagyon sokat foglalkozom(zunk) a Hurts zenekarral, nem baj kell egy kis reklám az új előadóknak:

Tehát a Hurts "wonderful Life" EP-je a megauploadon kivűl itt is elérhető:

sharebee.com
  • kaposi1
    Nem kerülte el a figyelmemet,viszont nem töltöttem le.
    Eddig!
    De most lefogom mert kíváncsi vagyok Sanyó ajánlására.
    Mert hozzám mindig super zenéket hoz!
    Köszi a "figyelmeztetést"!
  • Tyia
    Mint ahogy most sem...

Sanyonak ment a #1415 hsz-re
  • Tyia
    P.Ü.

ill. #1400 az igaz, hogy nem túl szerencsésen küldtem el.
    Ezért elnézést kérek!
  • Tyia
    Ilyen cimborákat fogok kérni az aranyhaltól, ha egyszer kifogom, bár ez kissé nehézkes, mert még életemben nem horgásztam....de ami késik....
  • sanyo71
    Sziasztok!!Feltegyem még SHAREBEE-RE a HURTS albumot?
  • musichunter
    KÖSZÖNÖM!!!!
  • musichunter
    igen igen ..De 1 picit gyorsulnak az események! Meglep 1 cinborám a szülinapomra (ma este )hozz 1 rakás albumot + 1Vidós dvd...hát jó kis ajándék lett!

KÖSZÖNÖM a SEGÍTSÉGET !
  • Tyia
    Nincs mit tenni, meg kell szeretni.
  • Tyia
    Én "itthon" kivánok neked boldog születésnapot...