3763
-
#243 azt nem tudom a Manu honnan jött, csak a Jonról tudtam, lehet a Manu tényleg a 2. neve. :)
Youtube-os cuccokat én is megnéztem már :) -
#242 Jó rész volt!
Egyébként a 8-as 9-es részhez nincs felirat? Mármint angol (magyar az biztos nem lesz még egy darabig) -
Aragorn83 #241 Ó, én az már mind láttam, de köszi! :) -
#240 nah kezdenek beindulni az események... kibaszott jó rész volt!
és ez még csak az eleje...wtf! hát nemtudom miféle csavarok lesznek még az évad végére... -
#239 A youtube-on is van egy rakás riport. A főszereplőkkel(pl.Crixus ) és úgy egyáltalán a sorozat készítésével kapcsolatban. A többi interjú oldalt a "Series" boxban. -
Aragorn83 #238 Akkor ezek szerint a Manu csak felvett név lenne. Én úgy tudtam, hogy a teljes neve Jonathan Manu Bennett és már csak második keresztnevét használja. Manu maoriul egyébként madarat jelent. :)
Egyébként itt egy két oldalas interjú/cikk vele/róla: Manu Bennett intejú
“My manager rang me saying in her thick German accent, ‘I have zee purrrfect role for you, Manu!’ ” he said. “My Maori name means bird, and I was coincidentally walking through the bird aviary at the Sydney Zoo with my 2-year-old daughter, Huia, asleep in the pram when the producers rang and said I had the role of Crixus.”
The Condemnedben ő volt Paco a (ha jól rémlik) mexikói rab, aki a feleségével Rosa-val került a szigetre.
A Marine-be még csak belenéztem de végefelé kiszúrtam, amikor ott viszik valami erdőn kersztül a főhős csaját és Bennett terelgeti pisztollyal a nőt. Meg összeverekszik később a főhős csávóval valami vizzel körülvett helyen és jól helyben hagyja őt a főhős. -
#237 The Condemned (2007), The Marine (2006) - ezeket láttam de egyikből sem ugrik be Bennett :D
Xena idején még az eredeti keresztnevét használta vagyis Jonathant :)
-
Aragorn83 #236 Azt vágjátok, hogy Manu Bennett és Lucy Lawless már egyszer játszottak együtt? A Xena c. sorozatban Manu alakította Marcus Antonius-t. :) -
Aragorn83 #235 Bennett korábbi munkásságára kíváncsi is voltam, ezért leszedtem pár korábbi filmjét:
30 Days of Night (2007) .... Deputy Billy Kitka
The Condemned (2007) .... Paco
The Marine (2006) .... Bennett
Utóbbi a legviccesebb, 2006-os filmben tuti nem volt nehéz megjegyezniük a társainak a karaktere nevét. :) -
#234 írd neki h te szemét miattad meghalt Barca xDDD
Benett jó csávó! kedvencem -
Aragorn83 #233 Bocs a sok egymásutáni hsz-ért.
Csak úgy megemlítem, hogy Manu Bennett (Crixus) és Nick Tarabay (Ashur) fönn van Facebookon.
Nick már vissza is igazolt és küldött üzenetet is :)
"Hey Gabor
Thank you so much for the support. I really appreciate it. Wish you all the best and thank you for watching the show
Nick Tarabay" -
Aragorn83 #232 Én meg majd HD-ben megnézem újra. Borzasztó, hogy mennyire rá vagyok kattanva erre a sorozatra. :D -
Aragorn83 #231 Ezt nem tudom neked megmondani... -
Aragorn83 #230 Ezért fogok Spartacust marathont tartani a hétvégén. :) -
#229 Hát biztos nem nézném meg HD nélkül egyik részt sem :) -
#228 De előbb is jöhet dvdscr formátumban, nem? Elvégre a 8 - 9 is előbb jött. -
#227 péntek az még 4 nap, szóval a 10.-ig 18 nap, az meg majdnem 3 hét. az sok idő Spartacus nélkül :D -
Aragorn83 #226 Vagy te nem számolsz jól :D
A héten lesz 1x08 Mark of the Brotherhood
jövőhéten 1x09 Whore
tehát két hét múlva jön az 1x10 Party Favours, ami már nekem is új rész lesz. Így jön ki a két hét. ;-) -
#225 Kemény, igazi mély sötét hangulat. Bejövős! -
#224 Nem jól számolsz:
1 hét múlva a 8. rész
2 hét múlva a 9. rész
3 hét múlva a 10 rész
Különben + mindegy. -
#223 na mostani se volt rossz, érthető a tempó lassulás az előző rész után. de ez a Barca ügy nehogy ilyen Barátok Köztösen derüljön ki... :D -
Aragorn83 #222 Így jártam. De már csak 2 hét szünet :) Valamit valamiért.
De azért szerintem fogok én Spartacust nézni. A hosszúhétvégén ledarálom az eddigi részeket. :) -
#221 "Én is már túl vagyok a 8-as és 9-es epizódon is. Rohadt jók voltak. :)"
Akkor most 3 hét szünet!?!? -
sandor8206 #220 hát a vége nagyon odabas*ott, cakkon-pakkon -
Aragorn83 #219 Én is már túl vagyok a 8-as és 9-es epizódon is. Rohadt jók voltak. :) -
#218 kicsit nyugis rész volt de nem volt rossz... -
#217 Nem számít, már találtam. -
#216 Hát hozta ez a rész is a szintet. Bár egy kicsit most olyan fura rész volt. Tetszett ez is, meg nem unatkoztam rajta, de valahogy más milyen volt mint eddig. -
#215 Csodálkoztam volna ha nem kúrással kezdenek :D -
#214 Az fake, nem? (ha nem akkor linkt plz) -
#213 de felirat csak akkor lesz, ha már lement a tvben is. -
rush21 #212 Már van 8,9.rész is (DVDSCR)... -
#211 Ez is elég véresre sikeredett.
De továbbra is tetszik!
-
njozef1984 #210 Most néztem meg a hetes részt, nagyon állat lett. Nézzétek meg
-
#209 jó rész volt -
#208 igen egy n kimarad sry :) -
#207 (Vengeance) -
#206 a köv. évad cime elvileg Spartacus: Vegeance lesz :) ez még csak bemelegítés ahhoz képest :D -
#205 A Rómának is volt eleje és vége. Két szériában lenyonták az egész sztorit. Szóval, a tógás filmeket le lehet zárni happyendel is. Ráadásul, ugye Spartacus holttestét meg sem találják, vagyis ... :)
(A Tudorst pl. Katolikus Máriáig csinálják meg, de ott főleg a nézettség miatt van így.)
Mariusról is lehetne egy jó kis sorozatot csinálni. -
#204 Nem, Glabert zúzzák szét először.
Crassus és Pompeius csapják a végén szét Spartacust és a maradékot.