13
  • beyondReason
    Szerintem az elsőnek higgy. Ez a film rendben van. Nekem tetszett.
    Egyedül Steve Martin feleslegességével tudok egyet érteni. De ettől eltekintve a kedves cikkírót abszolút nem értem... Még a szinkronba is beleköt. Mi ez, ha nem kényszeres fikázás...
  • eldani
    megnéztük és nem tetszett :S :D
  • kalapos01
    Azt miből lehet megítélni, hogy ki nézi be: te vagy ő? Kinek higgyen az ember, aki szerint ez jó és az Avatar rossz, vagy aki szerint az Avatar jó és ez nem?
  • Rosco
    A cikkíró nem tudom melyik filmet nézte, de elég sokat járok moziba és ez az utóbbi idők egyik legjobb filmvígjátéka volt. Kezdek csalódni az SG filmkritikáiban, mostanában több filmet is "benéztek" (pl. Avatar).
  • gombabácsi
    a tinikre különösen jellemző hogy azt nézik amit a csorda és korszellem parancsol nekik
  • IMYke2.0.0.0
    Steve Martint nem szeretem, ellenben Meryl Streep-et imádom, és Alec Baldwin is kellemes arc... ahogy az egész Baldwin család [igaz, a srácoknak nem mindig jut "nagy" film].
    Szóval, bármilyen módon is, de meg fogom nézni a filmet!
  • buromg
    Szerintem nagyon jó film, vannak benne jó poénok, én pl. nagyokat nevettem a füves részen. :) Meryl Streep hozza a szokásos jó formáját, ragyogó színésznő. Mindamellett, hogy vígjáték, vannak benne elgondolkodtató részek, és szerintem egyáltalán nem volt unalmas. Aki pedig azt gondolta, hogy végig fogja nevetni az egészet, a műfaj romantikus-vígjáték, tehát ebből adódóan nem csak a nevetésről szól. Ráadásul tetszett, hogy végre valami új is van benne, hiszen nem sok olyan filmet láttunk még, ami a holtomiglan-holtodiglan utánról szól...
  • Chocho
    Ezzel a filmmel két bajom volt. Az első, hogy fél órán át mást sem csinált, csak a füvezést népszerűsítette (ja, jöhet a "mocskos konzervatív" osztásom), ami kifejezetten idegesített. A második pedig, hogy mi a jó égnek kellett 2 órára nyújtani? A végén már ásítoztam, annyira untam a hosszas, lelkizős dialógusokat, és külön fájt, hogy ezt a sztorit el lehetett volna mesélni 90 percben is, messze szórakoztatóbb (értsd, nem olyan unalmas) módon. De nem. Na mindegy.
  • vanclemmons
    még én is a tini korcsoportot erősítem jelenlétemmel, és tervezem, hogy megnézem (nem tudom eldönteni, hogy meryl streep vagy nancy meyers miatt, úh mindkettő).
    bár a szinkront elnézve valószínűleg nem moziban fogom, szerintem bánsági ildikó, aki egyébként nagy és kitűnő színésznő, de az övénél irritálóbb szinkronhangot sajnos nem tudok elképzelni. meryl streepet pedig csak megerőszakolja vele...
  • TeDDyRuSh
    Amúgy John Krasinski baromi jól hozza a figurát. Ilyen szerepben van az The Office-ban is és az új filmjében a Away we go-ban is és szerintem nagyot üt. Kifejezetten ez a karakter az erőssége, nekem nagyon bejön.
  • TeDDyRuSh
    Nekem is bejött a film, de sokmindennel egyetértek a cikkben. Bár hozzá kell tenni, hogy a mi magyar szemünkel nézve, még azok is, akik elég sok romantikus vígjátékkal kényeztetik szemüket, talán egy kicsit csalóka lehet a dolog. Talán pont a korosztály miatt, akár néző, akár szereplő, máshogy élheti meg ezeket a gondokat. Sokkal elnagyoltabb minden, nehezebben is mélyednek el a problémákba, mert a fő hangsúly azon van, hogy mindenhez öregek és "elavultak". Innen nézve szerintem rendben van a film.
  • nohea
    A mozi kb fele tinikkel volt tele, mikor én néztem. :D
  • portable
    Én tini létemre megnéztem. És tetszett a film. A moziban csak idősebbek voltak természetesen. Különben tetszett a film.