12
GGPO.net - Arcade verekedős játékok multiplayer kliense
-
#12 Amúgy innen hányan tolják a GGPO-t? Jó lenne magyarokkal meccselni, különösen olyannal aki nem überprofi, mert szinte csak ilyenekkel találkoztam eddig és elég durván vertek... -
#11 átállítottam, de még így is valahogy nem klappol a dolog (pl: egy sima shoryuken helyett csomószor fireball-t lövöldözgetek). Ja meg olyan arcok vannak fent, hogy ihaj....szanaszét aláztak :D -
#10 a kliensben állítani lehet, hogy a képernyőn láttottak hány frame-el maradjon el az input-hoz képest, lehet az kavart be nálad egy izmosabb kombónál, szal érdemes azt minimum-ra venni -
#9 Hát nemtom, én azért elég veszettül nyomattam a gombokat egymás után, nem hiszem, hogy ennél is gyorsabban kellene :) -
#8 hát azért azt is vedd figyelembe, hogy a street fighter 4, legalábbis számomra, 'lassabb' mint a többi, ebből (is) adódhat ez a probléma -
#7 Én próbálgattam már a GGPO-s Street Fighter játékokat billentyűvel de kicsit fura volt a reakcióideje. Így Street Fighter 4 után, mintha nem venné be sokszor a hirtelen egymás után beütött billentyű-kombinációkat, pedig elvileg ezek majdhogynem ugyanúgy kell működjenek mint SF4-ben. Valaki más tapasztalat? -
#6 szép:) -
#5 kár hogy nincs Mortal Kombat, azt szerettem -
#4 kliensről egy kép:
katt rá a nagyobb változatért
a játékokról képeket meg a google képkeresőjével biztosan lehet találni -
n3whous3 #3 wow ezt kipróbálom majd -
#2 képt -
A GGPO egy kliens mellyel összesen 32 arcade verekedős játékkal lehet játszani mások ellen az interneten keresztül. A kliens MAME rom-okat 'eszik' melyekhez könnyen hozzá lehet jutni.
A program p2p alapú, illetve netkódjának hála egy lagmentes környezetet ad a játékosoknak (persze ez nem azt jelenti, hogy akár egy 300-as pinggel is elbánik, van ami ennek is lehetetlen).
A jelenleg támogatott játékok teljes listája:
- Breakers Revenge
- Dungeon and Dragons (SOM)
- Fatal Fury Special
- Final Fight
- Garou: Mark of the Wolves
- Hyper Street Fighter 2: The Annyversary Edition
- JoJo's Bizarre Adventure
- Karnov's Revenge
- King of Fighters 2000
- King of Fighters 2002
- King of Fighters '97