985
-
#825 [center]
Összesítés (november)
-
#824 töltöttem -
IXEMGabeo #823 óó mostmár tudom ki volt az:) megüt a guta, ha ezen az 1 kérdésen múlik majd...
kitöltve közben... -
IXEMGabeo #822 lol, beütött a színészes kérdés:)
Jason Statham focizott volna?:D:D -
#821 töltöttem. bár nem a legerősebb lett. :) -
#820 megint befigyelt egyszer hogy a kérdést sem birtam elolvasni (most firefox alatt), de ettől függetlenül kitöltve, és persze hogy a sok pontosakat rontottam... :S -
paly90 #819 kitöltve -
#818 kitöltve -
#817 kitöltve -
#816 péntekig (november 4.) van lehetőség kétölteni! -
#815 Foci Kvíz (6. forduló) - kitöltési határidő október 31.
6. forduló
* az utolsó kérdésben párosítani kell az adott lehetőségeket egymással
Sok szerencsét! -
#814 basssszzzzkíííí 2 ponttal maradtam el csak :SS -
#813 [center]
Október - győzes Novo10
-
#812 ígyvan,utólag nekemis furcsa volt,hogy rossznak írta a gép -
IXEMGabeo #811 lol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!őket jelöltem meg, de az is rossz volt mondom akkor hol lehet a Celtic?:D -
#810 tényleg! :)
mondjuk az úgy volt, hogy ők a rájátszásban kikaptak a Siontól, de a svájci csapatot kizárták, így aztán mégis a Celtic indulhatott, de aztán Vanczákék pert nyertek, de addigra már több forduló is lement. Jelenleg a CAS döntésére várnak. Azaz jelen pillanatban a Celtic valóban El-szereplő. -
Novo10 #809 A 6-ik kérdésben SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Celtic is a csoportkörben van az EL-ben -
#808 Ugyan, nem gond! Emberek vagyunk, hibázunk néha.
-
#807 már megint elb@sztam, sorry srácok, természetesen aki helyesen válaszolt az adott kérdésekre a pontokat megkapja. -
IXEMGabeo #806 akkor legalább plusz 2 pontom lett:D:D ja a Fabregason is csodálkoztam, ő már a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezért volt fura, hogy az se lett jóFIFA 2004-ben is ott volt -
#805 Szánalmasan rossz lett az enyém is! :)
Ellenben:
IXEMGabeo-nak igaza van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a magyar labdarúgó válogatott 1953. nov. 25-én verte 6-3-ra az angolokat. :)
Valamint a Fabregasos kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cesc 2003-ban írt alá az Arsenalhoz, idén 2011-et írunk, azaz 2011 szeptemberéig számolva 8 év.
Ezzel persze nem magamat akarom védeni, mert nagyon rossz lett a mostani eredményem... :) -
#804 ez gyötrelem volt....
ellenben chrome alatt a visszaszámláló mindig lejár... úgy értem elkezd 15röl vissza, submit pl 9 mpnél, és köv kérdésre 9mp van... és igy 0-ig... egyik kérdést el se tudtam olvasni, mert lejárt az idö.... :( -
IXEMGabeo #803
mégegyszer elnézést:), amúgy nem oszt nem szoroz, mert ez katasztrófa lett, amit most produkáltam -
IXEMGabeo #802 ja, ha sietünk elkapkodjuk:)
amúgy nem 53-ban vertük meg az Angolokat 6-3-ra??? furcsállom h az helytelen lett? netán én tudok rosszul valamit? -
paly90 #801 nekem "kicsit" rosszabb lett..:S -
#800 nekemis nagyon gyenge lett,asszem 4 kérdést nem tudtam a 11-ből...:SSS -
paly90 #799 hát ez valami szörnyű lett..:S:D -
#798 [center]Foci Kvíz (5. forduló) - kitöltési határidő október 31.
5. forduló
* az utolsó kérdésben párosítani kell az adott lehetőségeket egymással
Sok szerencsét! -
IXEMGabeo #797 lazán hoztam volna, ha idén figyelemmel kísértem volna a futball világot...:) pont a BL csoportkörös kérdés és a Torres volt a hibás, de nem baj ez is szép és grat Zsoltinak -
#796 de tuttam hogy bukó lesz a 4. hely... -
#795 kezdek zárkózni :) -
#794 5. forduló hamarosan! -
#793 Eredmények (4. forduló)
Összesítés
-
#792 én is ezért voltam 2 percen túl az előző körben. :)
de a második vagy harmadik kérdésnél rájöttem -
IXEMGabeo #791 mostmár mind1...majd legközelebb odafigyelek erre -
#790 jobb oldalt alul van egy "Submit" gomb ha jól emlékszem, ha megnyomod ugrik a következő kérdésre -
IXEMGabeo #789 csak azt tudnám, hogy a fenébe lehetett volna gyorsabb megoldani a kvízeket? nem láttam efféle lehetőséget, így minden kérdésnél megvártam míg lepereg...Mark this question? vagy hogyan lehetett volna skippelni egy egy kérdést, hogy gyorsabb legyen? -
IXEMGabeo #788 ja 4-2 re kaptunk ki tőlük...jó kis Zsengellér, Dr. Sárosi féle csapat volt, dehát a Mussolini korszakban csakis az olaszok nyerhettek:( -
#787 nem gond, nem kötözködésből írtam, csak jeleztem. a pontokat úgysem befolyásolja -
#786 ez igaz, my fault!