985
-
Immigrants #65 Kitöltöttem -
Dean Winchester #64 -
geo91 #63 igen, annyi.
akkor kicsúsztál volna az időből.
igen, 10 pont. -
geo91 #62 bocs, pill :D -
Dean Winchester #61 kössz a válasz gejóóóó dejó =)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a max pont az 10? -
gyepesjoint #60 jah,és /+fav -
gyepesjoint #59 kitöltöttem,gyepesjoint néven -
#58 jó ötlet volt a kvíz szerintem -
#57 jézusom, vezetek -
geo91 #56 ja megvagy -
AdamBeyer #55 ügyes vagy -
geo91 #54 milyen néven töltötted? -
Taibi #53 Az én eredményemet töröljétek majd, csaltam. Köszi. :D -
geo91 #52 pont 2 és fél perc alatt, egy mp és kicsúsztál volna... :DD de grat, mert 9 pontos lett. ;) -
#51 de nekem h jött ez a 2 perc 25??? :D mer vmi embertelen tempóban nyomtam végig az egészet. nem hiszem h a bónuszkérdéssel vacakoltam annyit. -
#50 én is, de minek? -
karajjj #49 kitöltöttem -
geo91 #48 részeredmény frissítve -
#47 kitőttöttem nesze D: -
#46 OK. -
#45 1. hely :D -
geo91 #44 az a másik mégsem te vagy, akkor nem küldődött el az első
akkor az számít amit névvel küldtél -
Dean Winchester #43 2perc 25 máodperc ??? azaz ha 6 másodpercet hezitálok akkor nem tudom kitötlteni? a max pont az 10?
de bazz növeld az időt mert ez kevés sztem :D végolvastam a kérdést és egyből böktem vmire még 5 másodpercig se gondolkoztam a kérdések válaszán :D de mind1 a kérdésekre választ pls :)
elég ratyi voltam - 6 pont - -
geo91 #42 megkerült az egyik névtelen gazdája, aki ráismert az ip címére, így a másik a tied, mindjárt megnézem melyik melyik.
szóval amit utólag küldtél az érvénytelen. -
#41 Nekem volt egy névtelen,nem tudom,hogy rányomta e a continue ra,mert úgy voltam vele,hogy megpróbálom,de mondom a heti kvízet már megszoktam,nem kell mégegy,de most úgy döntöttem,hogy belefér,szal kitöltöttem Grove4 néven.A kérdéseket megse néztem első alkalommal. -
AdamBeyer #40 erős középmezőny -
geo91 #39 vagyis már sorba van :D -
geo91 #38 1. forduló részeredmény (praktikus okokból nincs sorba rakva, majd a véglegesnél lesz.)
volt két névtelen, aki emlékszik, hogy elfelejtette, írja meg az ip-jét és az alapján be tudom azonosítani az övét. -
#37 geomester, done. -
Zenszkij #36 kitöltve :) -
Dean Winchester #35 na ja énse néztem utána semminek! elolvastam és ha tudtam akkor válaszoltam ha nem akkor meg tippeltem :D
-
AdamBeyer #34 megcsináltam de a hány kupát meg hány bajnokit nyertre csak tippeltem, google-zni meg nem volt kedvem, a korrektség miatt.. -
Dean Winchester #33 megvan
eredmény mikor lesz?
és meglesz hogy ki hány kérdésre adott választ?
heti kvíz linkjét betolhatná valaki :) -
#32 kitöltöttem :O -
#31 én szóltam, hogy felkerekít a rendszer... -
geo91 #30 2 és fél perc mostantól a kitöltési idő, mert elég sokan voltak a közelében és jópáran túl is lépték. -
geo91 #29 légyszíves ne írogass lehetséges válaszokat! -
#28 kitöltöttem -
paly90 #27 én is kitöltöttem:) -
#26 kitöltve.