53
Xseries termékvonal első tagja
  • zizz21
    #53
    Sziasztok!

    Most a napokban vettem egy Nokia X6-os telefont és azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudja megjeleníteni a txt , doc és egyéb szöveges dokumentumokat? Mert az enyém sajnos nem nyitja meg! Kell hozzá valami program? Ha igen micsoda? :) Vagy én néztem el valamit?
    A válaszokat előre is köszi
  • skrimer
    #52
    nekem meg nem kapcsol be LOL... bejön a nokia háttér és heló:D kikapcsol.
    megjegyzem zsír új a telo...
  • Marischka
    #51
    Sziasztok.
    Remélem valaki tud segíteni nekem. Nokia x6-osom van és nem írja ki, hogy ki hív csak a számot. Pedig a hívó fél benne van a telefonkönyvben. Miért tesz ilyet?
  • skrimer
    #50
    valaki segítene nekem beállítani az OVI-t?
    mert nagyon nem akar találni müholdat amire csatlakozhatna...
    a másik meg hogy ,alkalmazást hogy lehet bezárni menüből?O_O
  • petike9107
    #49
    értem. köszi szépen én is nokia párti vagyok egyébként. csak nem tudom eldönteni de valoszinű hogy x6 lesz :)
  • slow66
    #48
    Én csak ajánlani tudom, jól kezelhető, zenehallgatásra kiváló elég jól bírja az aksija, a kamerája se rossz igaz csak 5 mp. , szép nagy kijelzője van, meg ingyenes autós kitet kaptam hozzá, meg navigációs softwaret. Szerintem jó kis teló bár a sony ericsont nem igazán ismerem.
  • petike9107
    #47
    sziasztok!

    szeretném megkérdezni hogy melyik telefont ajáljátok: nokia x6 vagy sony ericsson vivaz?
  • slow66
    #46
    Már megloldódott a dolog. :P
  • slow66
    #45
    Sziasztok! Vki tudna segíteni hogy tudnám használni a Nokia Ovi Suite-t ?
    Mert csatlakoztatom a telót, kiválasztom rajta amit kell és az istennek nem akarja a progi érzékelni a telefont. 64 bites win7-em van. Előre is köszi.
  • csaba93
    #44
    valaki?
  • csaba93
    #43
    VALAKI?
  • csaba93
    #42
    (Remélem valaki azért van itt) Miért nem olyan felkapottak a x6 témák?
  • wahquarch
    #41
    Én kérek elnézést, ha rossz helyen járok, de ha Xseriesről lenne kérdésem akkor ki fogok tűnni a sorból? vagy pár smileyval csatlakozhatok? :D
  • joki5
    #40
    Mi ez valami szmájli harc? olyan jeleket nyomsz itt nekem,mint ha ettől kéne hanyatt dobnom magam. De várj akkor:

    ide klikk ha azt akarod,hogy kisebb esélye legyen captain jack-nek,hogy nyerjen!!!
    Ezt neked és az esélyeidnek!
  • CaptainJack
    #39
    Én meg rákerestem a google-ben és megtaláltam keményen a 6. ik találot volt, csak be kellett írni, hogy " nokia x6 nyeremény" Szóval már ennyivel is kevesebb esélyed van nyerni
  • joki5
    #38
    hát barátom pedig most találtam egy ingyenes tombolás játékot ahol ilyen X6-ot is lehet nyerni. Túlságosan szép kívánságaidnak köszönhetően nem fogom megosztani veled a címet
  • CaptainJack
    #37
    az érintős dolgokkal én is így vagyok, egyre jobban megszokja az ember, ráadásul csak néha írok sms-t szóval nem igazán zavar a billentyű hiánya. Ez az x6 jó telefon, de az árazását nem igazán sikerült belőni, ezen még javítaniuk kellene.
    (Remélem egy dummy telefont vágnak hozzád akkora erővel, hogy eltöröd a lábad és mire a fájdalomtól magadhoz térsz és legalább az vigasztalna, hogy legalább egy telefonod van akkor még ez az álom is szertefoszlik )
  • joki5
    #36
    amúgy szerintem jobban kihasználta a nokia az xpress music által adott lehetőséget,mint az SE a walkmen mobiljaival. Az előny azért került ilyen szempontból a nokiahoz mert nem csak zene mobil hanem okos telefon is egyben. Arról meg nem is beszélve,hogy a zeneiség megkövetel egy fiatalos lendületet és ettől szép készülékeket adnak ki a kezükből nem pedig valami tech geek cuccot. Amúgy ahogy nyomkodom az érintős mobilokat (próbálgatom,barátkozok vele) annál jobban kezdem elfogadni.
    Valaki nem akar egy X6-ot hozzám vágni? Becsszó vigyázok rá nagyon
  • siposedi
    #35
    Nekem az van, és semmi kifogásom nincsen ellene, csak annyi, hogy én smst elég nehezen tudok írni vele... folyton félrenyomok,meg türelmetlenkedek stb, egyébkét tényleg könnyen meg lehet szokni. Nekem Nokia x6 van, teljesen meg vagyok elégedve vele.
  • ribot
    #34
    Szerintem ezt pár nap alatt megszoknád!
    Nekem volt érintős telóm és egy hét alatt úgy megszoktam, mintha az lenne a normális!
  • Megtörhetetlen
    #33
    NEm kell tőle félned, teljesen jól kezelhető így is!!!! Nekem sincs mondjuk, (Bár pályázok egyre) de volt már több tapasztalatom is ilyen telefonhoz és garantálom hogy tökéletesen elégedett lennél egyel ;)
  • joki5
    #32
    Nagyon jó "kis" telefon:) A mérete nem a legkedvezőbb dehát nagy "fej" nagy ész:) Nekem egyedül az nem tetszik hogy nincs billenyűzete, nagyon furcsa lenne ha vennék.Még egyenlőre kicsit óckodom a billentyű nélküli telóktól.Nektek valami tapasztalat?
  • Tomy Lee
    #31
    Ja mondjuk lehet a full fekete kellene inkább nem tudom még..
  • Tomy Lee
    #30
    Volt szerencsém ma látni egy fekete-fehéret(kék világítással),nagyon szép ez a design.Van 1 omnia-m(samsung) nagy xar ehez képest.Sz.tem még a htc-nél is jobb nekem jobban bejön.
    Jövőhéten le fogom cserélni samsung-omat erre ha sikerül de bukni nem szeretnék
  • degenerator
    #29
    üdvözletem. tud ajánlani valaki gps vevőt nokia x3ashoz?
  • gyepesjoint
    #28
    veszek mán egyet
  • GregSB
    #27
    Azt ígérik, hogy felhasználóbarátabbá fogják tenni a touch telefonjaik UI-ját. Már ki is szivárgott néhány kép és részlet.

    Hajrá, remélem jó lesz. A konkurencia növekedése sosem árt :)
  • Dzsini
    #26
    Ha felső kategória, akkor HTC, Acer és a Gigabyte is (és a Motorola Milestone mindenképp) meggondolandó a Samsung és az LG mellett.
    Az SE az X1, X2 elvacakolásával nagyon elvágta magát felső kategóriában (majd az Androidos X10ről majd kiderül mit tud - addig maximum az Aino jó valamire)
    A Nokia a Maemoval nagyot mutatott, kérdés, hogy felszáll-e az Android buszra, vagy ezt bővíti ki az S60 helyett, mert azt kár lenne.

    Várni meg - fél év múlva megint lesz mire még fél évet várni :) Ha kell, vedd meg amire szükséged van, ha nem kell, fél év múlva se nagyon fog kelleni :D
  • pxxl
    #25
    hát mostmár én is elgondolkodnék a samsungon főleg, ha felső kategóriás telefont akarnék venni (remélem nemsokára alkalmam lesz rá) satio pl, omnia II :P jók lettek. de még mindig ott van a nokia N97, N900 is. majd kiderül mi lesz :) lehet várni kellene fél évet még kiderül mit alkotnak a nagyok :)
  • Dzsini
    #24
    SE-nél jelenleg érthetőbb választás a Nokia - de az LG és a Samsung most már a piac 3. és 2. helyezettje, folyamatosan jönnek fel, és a Motorola a Milestone(Droid)-al alkotott egy nagyot... az SE most azt az erőlködést mutatja be, mint a Motorola, mikor nem tudott szabadulni a RAZR sorozatból, nem tudnak semmilyen módon megújulni.

    Rég elmúltak azok az idők, mikor a telefonra az első két választás a Nokia és az SE volt.
  • laci 700
    #23
    Nekem eddigi egy Nokia-m volt és még van is (N80). Harmadik éve bírja, és a Symbian-al sincs bajom. Inkább vennék Nokia-t mint SE-t, de elgondolkodnék más márkákon is (kivéve iPhone).
  • 5c0rp330n
    #22
    a legnagyobb vicc a vilagon hogy ez dragabb mint a Nexus One.
    nem ujdonsag amugy, tobb honapja kint van, csak azert nem hallott rola senki mert gecidraga, a cwm fassag miatt is (amit akkor sem hasznalnek ha ingyen lenne)
    a symbian amugy sztem szep lassan meg fog halni (a windows mobile utan ami elobb), mire kijonne az uj valtozat (megha tenyleg jol is sikerulne), mar nagyon keso lesz.
  • GregSB
    #21
    Az a baj egyébként, hogy amíg rengeteg "vak követőjük" van addig nem fognak fejleszteni, mert minek?

    Haverom is most akar venni új telefont magának. Soha nem érdekelte őt mélyebben a téma, nem követi hogy milyen fejlesztések történtek az utóbbi években, csak akar egy "új érintőképernyős okostelefont". Rögtön ki is nézte magának az N97-et. Arra a kérdésre hogy miért, csak annyi volt a válasza: Mert Nokiát használ már 10 éve. Innentől kezdve nem is akartam vele vitatkozni, hogy mennyivel jobban járna egy Androidos HTC-vel, esetleg a Nexus One-al vagy a Palm Pré-vel, mert teljesen értelmetlennek láttam.

    Rengeteg ilyen ember van mint ez az ismerősöm, aki már csak megszokásból is Nokiát vesz. Ezt a Nokia is tudta, és éppen ezért csinált minimális ráfordítással érintőképernyős telefonokat (minimális ráfordítás = portolták touch telefonokra az ósdi Symbian rendszerüket, nem pedig a gyökerektől gondolták újra).

    És mint látható ez a recept tökéletesen működik. Ott a haverom, és megannyi laikus ember aki megszokásból vásárol és képes kiadni 150+k-t X6-osra meg N97-re, amikor egy Androidos HTC nem csak olcsóbb, de mérföldeket ver minden tekintetben ezekre a telefonokra...
  • GregSB
    #20
    Nokia helyében én a Maemo-t (N900 OS-e) portolnám az összes érintőképernyős telójukra (nyilván olcsóbbakra butítani kéne), mert fényévekkel jobb mint az az izzadságszagú erőlködés, amit a Symbianból csináltak 5800-ra és a kismilló rókabőrére...
  • Dzsini
    #19
    Elavult rendszer, ugyanúgy képtelen volt a megújulásra (még a Touch-al együtt is), mint a Windows Mobile - ott is már rég a hetesnek kellene lennie (ha az beváltaná azt, amit ígérnek), de még a 6.5-el nyűglődnek (amivel már lényegesen többet tudnak csinálni, mint a Symbian touchos felületével)...
    Ezalatt főként a nyíltak közül Android, a Maemo Linux (N900), a zártak közül meg a Pre és az iPhone rendszere feltörli a padlót velük - egyre kevésbé gyártanak Symbianos és WinMo-s gépeket.
  • RS
    #18
    Röviden annyi hogy nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem.
  • pxxl
    #17
    mi baj a Symbian-al?
  • RS
    #16
    Szép meg minden, de a Symbian nálam leszerepelt...
    Remélem minél hamarabb le tudom cserélni az 5800-ám.
  • Joker Brand
    #15
    Úristeeeeeeeeenn!! Gyorsan megyek megveszem enélkül nem lehet élni!!!!!44
  • pxxl
    #14
    jaja ezek ott vannak való igaz. bár n97-ről sok rosszat hallani. arra váltottam volna n95 után, de aztán közbejött ezaz, lenulláztam az n95-öt és kénytelen voltam jóóóóóval alább adni :(
    (úgyhogy most kényszerből egy samu s5230 boldog (??) tulaja vagyok :/)