16
-
lAngelus #16 Csak nehogy ebből is 10 db legyen, mint elődjéből. -
kicsizoz #15 Ha jól emlékszem a 6. részig számozva volt +alcím (legalább is azokon a terjesztési csatornákon, amik errefelé eljutottak), és igen az első részt nem szokták számozni. Az ST2 elnevezést a cikk címéből vettem... -
ldavid #14 én alig ismerem a Star Trek-et de nekem eléggé tetszett -
#13 Warp 6, Mr. Sulu! -
#12 Én speciel másnaposan a Blöffre szoktam aludni, közben érdekes álmaim vannak. De kipróbálom a ST-is, unom már a gengszteres álmokat.
-
winnie #11 a star treknél nem fognak semmi újrakezdeni - az 1. rész nem star trek 1 volt, ez sem star trek 2 lesz, hanem mondjuk star trek - kirk odavág, vagy ilyesmi. -
#10 ááá hogy tudtál ezen bealudni? Annyira nem volt rossz. :P -
kicsizoz #9 Ez kicsit zavaró hogy az amcsik újrakezdik a filmek sorszámozását, ha az egyik köztes résznek nem adnak alcímet... -
neoG #8 Jóvanna.Nem lecseszésből írtam. -
Reg5 #7 Szóval úgy 9-ik. Még szerencse, hogy te tökéletes vagy... -
neoG #6 persze a "mondtad" az meg "mondat" akart lenni -
neoG #5 Kimásolom Neked külön, aztán fuss neki még egyszer.Csak összezavar az a sok betű a kérdéses mondtad körül:
"A Star Trek-folytatás egyébként a kilencedik film, mely konkrét premierdátumot kap 2012-re." -
Reg5 #4 Sztem pont akkor nem. Azt viszont továbbra se értem, milyen 9. filmről írnak a cikkben; a Star Trek 2 a 12. film lesz. -
#3 ha valami atomgeek vagy, esetleg végignézted az előző x évadot+filmet, akkor még élvezhető is valamennyire. Egyébként én bealudtam rajta, ami ritka. -
Reg5 #2 Milyen kilencedik film? -
portable #1 Addigra megnézem az első részt.
Hehe