55
Egy ninja nyuszis indie játék
-
JonasSandor #55 Lehet esélye egy folytatásnak? -
JonasSandor #54 Játszik vele valaki? -
JonasSandor #53 Most humble-ba bennevan 10 dodóért. -
JonasSandor #52 Ami megvan adva gépigény az kamu borzalmas az optimalizáltsága e5400-as proci 4 giga ram hd 4670-nel jó ha van 10 fps alapbeállításokkal és fénylik az egész a harc irányíthatatlan olyan tetű lassú, mire rúgnék kinyírnak. -
JonasSandor #51 Szinte hihetetlen de tegnap végre megjelent a semmiből a játék és már mehet is a buli. -
#50 Na kipróbálom hamarosan a 194es buildet, kíváncsi vagyok mennyit fejlődött a játék. -
#49 na leszedtem, felraktam.
megy minden faszán, csak nem értek semmihez :D majd csak belejövök
de egy nyuszit már megvertem -
#48 na szedem a 147-est, már kíváncsi vagyok. -
#47 147 a legújabb. -
#46 találtam ilyen 130-as meg 140-es verziót. Azokkal mi a helyzet? -
#45 Google első találat,nem akarok itt warezolni.(megint) -
#44 tudsz adni linket hozzá? én a 118-asnál leragadtam :D -
#43 Senki nem játszik ezzel a játékkal?Már egészen játszható,145ös számú alphánál tart jelenleg.(heti 1 alpha jön ki) -
#42 Még nem próbáltam ki, el vagyok habozva. Ha minden jól megy, már holnap nekiállok a tesztelésnek. :)
Alíg várom. -
#41 Kipróbáltad már?Mi a véleményed róla? -
#40 2 ellen még egész jól megy,de 3 ellen már esélyem sincs:S -
#39 Jó kis játék,ahogy egyre jobban felfedezem egyre jobban tetszik,bár azért még elég korlátozott,mivel alfa. -
#38 Rá kell kattintani az egyik weblapra,majd ott felül az olasz oldal kék gombjára,és akkor rögtön indul a letöltés. -
#37 Az oké, beírom az ellenőrző kódot, azt a négy számot aztán jön ez:
Fájlletöltésért neked választanod kell a legtöbbet, ami érdekel miközben ajánlatot hirdet, és erre kell kattintanod.
webfordítóval fordítottam, és hiába kattintok mindenféle hirdetésre, semmi...
Mindegy, közbe már megvan :D -
#36 Mindig a megjelenő gombra.(csak 1 van) -
#35 Na, most fasza minden.
Ráléptem a linkre, mondom leszedem aztán csapatom...
Mire kell nyomjak ha le akarom tölteni? Orosszal kicsit rossz a viszony:D -
#34 Nem kell hozzá jó gép,nekem alig 1500 fpsem volt alapból...(akkor még lowon volt,maxon csak 250) -
#33 Mekkora gép kell neki?
Mert még nem szedtem le, nincs rá időm. -
#32 Config file átírásával megoldottam azt is hogy teljes képernyőben fusson és max grafikán.Így már elég szép is. -
#31 Na sikerült megoldanom hogy üssék egymást:) Ki kell tapasztalni ezt a játékot,mert ha nem ismered akkor kb. semmit nem nyújt. -
#30 Ami videókat láttam, azthittem összeteszem a két kezem, olyan jó volt.
De még mindig csak alfa verzió. Amire kész lesz akármi lehet belőle. -
#29 Még az elején sokkal ígéretesebbnek tűnt mint amilyen most lett=/ Sokat dolgoztak rajta ez biztos,de nem nagyon látszik meg,szinte alig tud többet mint évekkel ezelőtt. -
#28 Nem is baj, leginkább rétegjáték lett ez is. -
#27 Itt van.Gondolom nem számít hogy warez,rajtunk kívül senki se nézi ezt a topicot:P -
#26 Tudsz adni egy linket a 118-as alfához?
Megpróbálom én is -
#25 Igen,de videókban működik nekik! -
#24 Hát mégiscsak alfa verzió :) -
#23 118as van PCre,de elég hamar meguntam,nem tudtam rávenni a botokat hogy támadjanak,csak védekeznek=/ -
#22 Én csak a 113-at meg a 114-et találtam meg, de azok MAC-re vannak. -
#21 Leszedtem,működik,most tesztelgetem. -
#20 Elvileg alpha 118 fent van már torrenten bár én nem találom. -
#19 Én is így vagyok vele!Szívesen kipróbálnám mielőtt megveszem.(ha megveszem....,jónak tűnik,de ki tudja) -
#18 PC-re jöjjön má'! -
#17 MACes verzió már kint van warezban ha érdekel valakit... -
#16 Én is erre várok, mióta megnyílt a tápig :) Azóta a Lugaru-t kipörgettem vagy 10x...