Tökéletes rablás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb olyan szinten kidolgozva, mintha azt mondanám, h az atombomba úgy mûködik, hogy két kritikus tömeg alatti urántömböt egymásnak kell lökni, hogy kritikus tömeg feletti anyagmennyiséget kapjunk
biztosan van itt vállalkozó, aki tud arra válaszolni, h egy vállalkozó visszaigényelheti-e a telefonhívás-kiadásainak egy részét vagy valamilyét (én nem vagyok vállalkozó, de biztosan van erre lehetõség...)
ha ez teljesül, elõállítható egy olyan állapot, amikor ez a visszaigényelt összeg meghaladja a szolgáltatónak kifizetett összeget, persze akkor, ha a szolgáltató forgalomtól függetlenül fix összeget kér havonta
nameg ezer apró dolog van, pl. ki néz az ember körmére, ha ilyesmit csinál, hogy a saját szolgáltatását hívogatja - de atombombát sem olyan egyszerû gyártani, ahogy írtam - mégis meg tudták csinálni és AZ volt a lényege annak is, amit leírtam...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
és eladja a gyáváknak... 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Egy hívás legyen 100Ft
Felhívod a saját tartalomszolgáltatós telefonszámodat
Kifizeted magadnak a 100Ft-ot
A telefonköltséged egy részét visszaigényled
Az nyereség realizálódott, ha a szolgáltatóddal olyan megállapodásod van, h nem fizetsz többet, mint amit visszaigényelsz - sõt jóval kevesebbet.
Felveszel pár éhenkórász egyetemistát, h övék a mobil, ha a számot hívogatják a saját SIM-edrõl, de azonnal kivágod õket, ha privát dumálnak a te kontódra.
Úgy kb ez a legprimitívebb és legpitibb, ami most eszembe jutott
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a biztonsági kamerák full mindenre rálátnak
az órádról leolvassák az idõt olyan pro zoom van rajtuk
csak az aljanép lop tescoból...
1: Ide 2 ember kell, te bemész a teszkóba preparált télikabáttal, amelynek fel vannak vágva a bélése, zsebekkel kialakítva. Bepakolod a kocsidba amit kiszeretnél vinni, és persze teszel kamu cuccokat, h ne legyen feltûnõ. Elmész a kutyatápokhoz, vagy bárhova, ami nincs annyira megfigyelve, s ott a cuccokat bepakolod a kabátba. Aztán gyanútlanul vásárolsz tovább. Most jön képbe haverod, aki bombariadót telefonál be egy ótvar fülkébõl. Te meg elegánsan távozol az üzletbõl.
2: Ez is a teszkóval kapcsolatos, de itt jó ha van 1 pénztáros ismerõs beépítve. Itt is bepakolod a kiszemelt zsákmányt a kocsiba és elmész vele a kutyakajákhoz. Ott egy jó nagy zsákot kicsit felvágod, s belepakolod a cuccokat, s óvatosan összeragasztod a nyílást. A pénztáros haver természetesen nem vesz észre semmit. Te pedig angolosan távozol a zsákmánnyal.
remélem nem okoztam csalódást.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
elõrángatnék valami nagymagyar címert és árulnám a zászlókat, matricákat, happymeal menü játékokat. Jobb frencsájz mint a StarWars! 😄
jahogy ezek nem bûntények...affene 😄
(amúgy +fav hátha valaki benyögi a tutit)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
de olvass utána Frank Abagnale-nek, õ csinálta pfofin a dolgot, és 16 évesen kezdte. A Kapj el ha tudsz c. film is az õ "bûntényeit" mutatja be. Ajánlom mindenkinek, hatalmas film. 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
de amint látom ide csak törvénytisztelõ polgárok járnak
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Aminek az lett a vége, hogy felégettem a temetõt. =(
Tökéletes volt mert nem kaptak el.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tökéletes bûntény ma is van egy rakat. A lényege az, hogy tudhatnak is az emberek a tettrõl, a lényeg, hogy nem bûnténynek látják, végülis az, hogy mi a bûntény, relatív.
Számomra az, hogy az USA kormánya folyton háborúzgat, elfogadhatatlan bûntény, az emberek többsége mégis támogatja.
Meg aztán a "tökéletes" szót sem túl célszerû használni, mert valahol semmi sem az.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kivitelezhetõ, fõleg a leépített rendõrségünknek és a rendõrök megnyirbált jogainak "köszönhetõen".
Magyarországon még könnyebben, mint Amerikában.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Sok film szól róla, Briliáns csapda, Ocean's sorozat, stb.
Fikció vagy kivitelezhetõ?
Hogyan kezdenél hozzá?