Az egereknél a mobiltelefon csodákra képes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Aztan gyanus lett az eroltetett es torz globalizacio. Tortenelmi es politikai ismereteim is gyarapodtak, nem a tobb adat, hanem a szelesebb latokor fele..
Fosulin mar tudtam, h a makro tanarom, annak ellenere, hogy profin leadja a konyvet, agyhalott.. Friedmanntol Drabikig olvastam a temaban, ok, ez utobbi kicsit el akarja adni az osszeeskuves temajat, de felvet nehany erdekes dolgot, aminek kicsit utanajarva, ma mar a hireket egy szuron nezve latom, hogy sok mindenben igaza van, de inkabb Bogar Laszlonak, bar o belefaradt az arral szemben uszasba..
USA elnokok es egyeb hiressegek gondolatai is eleg erdekesek a hatterhatalomrol, az allamok elleni bankrendszerekrol, a zsidokrol.
A zsidok holokausztipara is abszurd, meg sok mas is.
Nem akartam ebbe belemenni..
Szal, nem minden olyan egyertelmu, mint aminek elsore latszik, neha pont az ellenkezoje (pl a vilagszervezetek), az elektroszmogrol azt gondolom, hogy bar nem bizonyitott, lehet h bizonyitva lesz.. tehat jobb ha nem a zsebemben tarolom a telot, amikor lehet. Szerintem kb evtizedek alatti extrem hasznalat eseten novelheti a rak kialakulasanak eselyet..
Komolyabb adoantennak es magasfeszultsegu tavvezetek kozeleben biztos nem laknek.. gondolom te sem.
Ejszaka probalok lekapcsolni mindent amit lehet, takarekossag, kornyezettudatossag es az elektromagneses sugarzas csokkentese miatt.
Ez utobbiban hiszek, kerem! Mint az otthonszulesben! :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
A multikrol kicsit zavaros amit irsz, ha jol ertelmezem, ugy gondolod mint en, vagyis hogy nem akarjak nyilvanossagra hozni a karos hatast, ha van, sot ellene hoznak fel "alkutatasokat" aleredmenyekkel. Tehat emiatt en inkabb gyanakvo vagyok, mint naiv idealista..
Igen, csak a gyanu merult fel es ezert fogalmaztam igy. :P
Egyebkent vannak tapasztalataim az elektroszmoggal kapcsolatban, de azt ugysem hinned el.. ezert itt nem is irom le.
Túlságosan leegyszerûsíted. A különbözõ frekvenciákon más élettaniahtás alakul ki. Egyébként, ha igaz lenne, hogy rákot veszélyes, az az elmúlt 30 év alatt valószínûleg kijött volna. Hímivarsejteket pusztít, de a heréket nem. De a hímivarsejteket a cigi, alkohol, és minden más is irtja, jóval nagyobb mértékben. Olyan kis intenzitású a mobiltelefon, hogy ennyi erõvel a mûholdas TV és rádiósugárzástóljobban kéne félni. A távvezetékhálózatoktól, (50m elõírás szerint, de nagyobb frekvenciáknál több), illetve minden létezõ elektromos készüléktõl félni kelene, kezdve a számítógépedtõl. Szerintem nem a mobiltelefonba fognak belehalni az emberek, de ez csak bizonyítatlan sejtés, mert nem látok a jövõbe.
"Teny, hogy sok multinacionalis cegnek nem erdeke, hogy kideruljon az altala ertekesitett "elektromagneses hullam-alapu" szolgaltatas karos hatasa."
Nem érdeke, hogy kiderüljön, de az érdeke, hogyha mégis van káros hatása, amirõl õk tudnak, ne egyszerre krüljöna sajtó elé, mert akkor a multiknak befellegzett. Lehet, hogy érdekükben áll nekik is teregetni a lapjaikat, mert kevésbé fájdalmas a lebukás.
"Teny, hogy felmerult a gyanu"
A gyanú felmerülése a tény, vagyis maga az esemény nem tény. :) Tényleg ködösek, de talán, ha több valóságalapja lenne, ha lenne olyn erõs hatása, mi kimutatható, vagy mérehtõ, akkor tisztább lenne. Lehet, hogy azért ködösek a kutatatások, mert nem produkálnak jelentõs eredményeket ellene, ez persze nem jelent eredményt mellette, ezért kotlanak rajta tovább. Már évek óta, legalább 5 éve kitalálták a történetet, és 5 év alatt nem nagyon tudtak létreozni ezek szerint mobiltlefonnal rákos sejteket. (Nem is a rákos sejtek a para, hanem a daganat, és azok speciális, hibás önmagukat szaporító rákos sejtek. Tehát úgy kell mutálódnia, hogy hibásan reprodukálja magát, és ez tû a szénakazallban.)
Szóval, ha a hangszórótól nem kapam rákot, talán ettõl se fogok. :) De nehéz állást foglalni egy bizonyítékok mentes környezetben, javaslom te se tedd.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Teny, hogy egyre nagyobb elektroszmog vesz minket korul.
Teny, hogy sok multinacionalis cegnek nem erdeke, hogy kideruljon az altala ertekesitett "elektromagneses hullam-alapu" szolgaltatas karos hatasa.
Teny, hogy felmerult a gyanu, hogy mobiltelefonok gyakori hasznalatatol no a rakos sejtek szama az emberben. Kodosek az effele kutatasok es persze, hogy a mobilcegek fizetett kutatasai es annak kampanya viszhangozza a mediat..
Szoval, biztos ami biztos alapon, nem a heremen hordom a telefonomat. ;)
A mikrohullám a rádióhullám és az infravörös fény közé esõ elektromágneses hullám. Nem kimondottan magas frekvencia a 10^12 Hz. Eddig két baki a mondatodban. :)
"aminek pozitiv élettani hatásait még a világon senki nem találta meg ha jóltudom, a negatívat viszont tucatjával."
Én kíváncsi vagyok a "tucat" negatív élettani hatásra. Hátha egy-kettõt igazolok, vagy megcáfolok. (Urban legend rombolás. :P)
Köztudott hogy a mobiltelefon nem csak elektomágneses sugárzást bocsát ki hanem mikrohullámút is , magas frekvencia tartományba, aminek pozitiv élettani hatásait még a világon senki nem találta meg ha jóltudom, a negatívat viszont tucatjával.
<#idiota>#idiota> :)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mennyit fizettek a tudósoknak a mobil társaságok, hogy ezt az eredményt hozzák ki?
Mint anno az ólom-tetraetil élettani hatásainál....
Feltörték a 768 bites kódolást, de közben tör elõre a kvantumPC.
Kara kánként folytatom tanításom.
"Amúgy jó lenne tudni, hogy mely hullámtartományról beszélünk? Még az is lehet hogy felharmonikusa a Föld saját rezgésének és akkor még rációt is "érzek" benne."
A mechanikai hullámoknak mi közük vannak az elektromágneses hulámokhoz a hullámegyenlet formális alakján kívül? És miért a Föld "saját rezgése" pusztítaná a béta-amiloid proteineket? És miért van az, hogy a földrengések alkalmával különbözõ frekvencián rezeg a föld? (Nem beszélve, hogy a különbözõ anyagok,sõt, minden különbözõ test más frekvencián rezeg. Az alaphang egy sípnál csakis a levegõoszlop magasságátólfügg.) Szerintem formáld még kicsit az elméletedet.
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szóval el kell felejteni a hagyományos head-set-t ha Alzheimered van, és simán szigszalaggal a fejedre kell kötözni :D
Amúgy jó lenne tudni, hogy mely hullámtartományról beszélünk? Még az is lehet hogy felharmonikusa a Föld saját rezgésének és akkor még rációt is "érzek" benne.
Szegény ember vízzel fõz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)
Kara kánként folytatom tanításom.