41514
-
#518 A Pionner-t nem ismerem csak a Pioneer-t... -
#517 nem a hasonlítgatás kezdődik csak a véleményét fejezi ki mindenki!
de ugye nem gond ha valaki valamit úgy érez hogy nem az aminek látszik és ezt le is írja??!!
-
Biatomi #516 Peter Arcade-t gondolom ismeritek.Ez is egy jó muzsika tőle.
[szin=green]http://www.4shared.com/file/197710088/ff118ac4/03__Peter_Arcade_-_Sun_Will_Sh.html
-
yblm #515 Ajjaj megint kezdödok ez a nagy hasonlitgatás,ien grafika meg más .nemvolt elég amott? -
#514 Szép Napot Mindenkinek! -
#513 bíztos igazad nem is kétlem! inkább nyomok 1 WAV ot!:))
Daylight - The Theme Of The SOldier (4:54)
daylight -
italograbber #512 A jelszó alapból valóban baromság,de vannak kivételes esetek amikor akár hasznos is lehet.
-a tötikézők vágyainak enyhítésre
-csak a címzettekhez jusson el elsődlegesen bitrátától függetlenül és aki kapja saját maga döntse el hogy az ő kritériumainak megfelel e amit kapott.
-nevelő hatása is lehet:a kukkolók minden zokszó nélkül tölthetnek kényük kedvük szerint,viszont jelszó esetén vagy anyáznak vagy belépnek a közösségbe vagy egyszerűen tesznek rá ami azt bizonyítja hogy nem is igazán érdekelte őket a dolog.
-körülbelül akkora baromság jelszavazni valamit mint priviben küldeni egy linket.
Röviden ennyi lehetne regényt is írni,de értelme nincs szerintem a lényeg valahol tömörítve itt van.
-
#511 Szia Cimbi!
Nekem megirta a miertjet, ugy hogy adj idot amig hazaerek, es te is megtudod. -
#510 konkrétan a dolgokkal kapcsolatban igazán az ami nem tíszta hogy minek a jelszó ha saját feltöltés és ha ide ebbe a topikba van szánva????
mert ha máshonnan linkelem akkor érthető hogy ott jelszóval van ellátva és kell hozzá:: de azt a jelszót alapból ide kirakom magához a linkhez és nem letöltés után kutakodik az ember hogy hol is a jelszóóó???
-
italograbber #509 Komolyan nem értem, hogy miről vakerolsz, a rarban van két wav file, kellene a jelszó..
Ha figyelmesen elolvastad volna az előzményeket most ezt nem nekem címezted volna
Egy becsomagolt védett rar-hoz arra mármint a jelszóra általában szükség is van.Én így tudtam ezidáig illetve szinte csak ilyennel találkoztam ezidáig...please password..légyszíves....sajnálod..stb..stb) -
italograbber #508 igaz akkor még volt kedvünk fórumozni.
Miért most nincs?Hmmm..ezt nem értem.Betöltötte a fórum a szerepét vagy nincs link illetve madár aki feltöltsön valami értelmeset,netán bekeményítettek Ivánék egy kicsit? -
#507 Komolyan nem értem, hogy miről vakerolsz, a rarban van két wav file, kellene a jelszó.. -
#506 Dicsekedni nem akarok, de az isdmusic topikban ez 1 nap alatt megvolt, 3 nap alatt volt olyan, hogy 2300 hsz! és 2 hónapig top1, igaz akkor még volt kedvünk fórumozni.
-
#505 írni az sg-nek, aztán reménykedni, hogy nem nyáron kapod meg:)
tulajdonképpen most mi van ezzel a 128 mptrével? -
#504 koma engem ezek a spektrum képek nem nagyon győztek meg!!!!
amúgy saját cd ez a cucc?? mert a borító lyan mintha valahonnan blinkelték volna és nem egy házi fotó kép!
de hogy ne hidd és netán más sem én nem vitatom a dolgot de nagyon gyenge akkor ennek az eredit albumnak a minősége ha csak így tud szólni!!!:)))
kiváncsi leszek azért majd Kaposi barátom véleményére is!!???
ha meghallgatta!! -
#503 Ennek oromere kerhetnem a 2.4.8-at ugyan ilyen gyenge minosegben?
Egyebkent most mit kell tennem?
Szolni kell a moderatornak? -
#502 Hat ezek utan a kepek utan most mar roppant kivancsi vaggyok hogy is fog szolni nalam a 128.
Koszonom szepen mindenkinek hogy ilyen hamar elertuk ezt a szep eredmenyt kozosen.
Tovabba koszonom az Akademianak , a szuleimnek, a produceremnek..... -
italograbber #501 Kaposi Kolléga!
Csak szólok neked hogy én voltam az ötszázadik hozzászóló. -
italograbber #500 Wescone kolléga szokta mondani jó lenne látni az anyagot amiről készült!
1 gyenge fotó mondjuk!!
Tessék
És a lényeg a megszokott módon
Remélem valamelyik hozzáértő kolléga kielemzi majd milyen jó is tud lenni egy 128-as mp3-is -
italograbber #499 Hali!
mert ez a két nóta inkább hasonlít 1 128as mp3 felgrabbelt wav formátumára mint eredti wav ra!!!
Mondtam tegnap hogy milyen jó is tud lenni egy 128-as is.
-
Biatomi #498 Sziasztok!
Ez a JohnnyM5 (gyerek)azért meg kel hagyni nagyon frankó zenéket bír gyártani.Egy a pár közül:
[szin=red]http://www.4shared.com/file/197509974/734e269e/JohnnyM5_feat_DeeJay_D_-_Loree.html
-
#497 Cliff Wedge - Touch Me (extended) (4:26)
touch me -
#496 Sajna en nem tudok nyilatkozni ez ugyben, mert nem vagyok otthon.
Meg nem szedtem le. -
#495 Wescone kolléga szokta mondani jó lenne látni az anyagot amiről készült!
1 gyenge fotó mondjuk!! -
#494 bár az is lehet hogy csak a fülemmel van gond!!!!!
ami elképzelhető hogy korral jár! -
#493 na meghallgattam ezt a Bruno Mosti wav dolgot!!
hát nem tudom mit mondjak a minőségére de ha ez albumrol készült akkor az én 256 os mptré verzióm is szól így:)))
a Patty nótáról nem is beszélek!!!!!!!
italograbber barátunk vagy nagyon vicces kolléga vagy igazi grabber : mert ez a két nóta inkább hasonlít 1 128as mp3 felgrabbelt wav formátumára mint eredti wav ra!!! -
#492 Jo Reggelt!
Jelszo priviben ment az erintetteknek! -
musichunter #491 Engem is érdekelne !
-
#490 szóval várom a jelszót ha mód van rá! -
#489 sziasztok szép reggelt!
kiváncsi voltam italograbber kolléga 128as feltöltésére!
de amint látom elég vicces a tesó! a jelszót azt külön kell kérni???
vagy csak kiváncsiak vagyunk ki tölti le és ki nem???? ezek szerint én vagyok az első akit érdekelt ez a 128 as dolog!!
kicsit hasonlít Zephyr cimborám stílusára ez a hozzá állás!
-
#488 Nem igazán! Megvolt bakeliten ( nem én vettem - kaptam), hát nem volt rongyosra hallgatva......
Még igy járt az Ottawan Lp is...... -
italograbber #487 Az a lényeg hogy ma éjjel szundikáljon a piszok oroszlán,hogy holnap mit csinál azt ki nem sz.rja le.Én igen.Egyébként a hasonló című Tight Fit nóta belefér az ízlésvilágodba? -
yblm #486 http://www.4shared.com/file/81648524/f1959b36/Italo4ever_-_VoicesOf_Heaven__.html?s=1 -
#485 És mára végezetül jöjjön egy felettébb kellemes hölgy, aki sajnos már elkelt.
De legalább a zenéje megmaradt nekünk, és az sem semmi.
Monika Novak - Living on the run ( Vocal version )
Örülök hogy érdemes volt leszedned!
Mára ennyi lettem volna mert reggel meló van.
Köszönöm mindenkinek a részvételt .
Jó éjt! -
#484 Reméljük..... -
#483 Úgy bizony, valós 320-as!!! -
#482 érdemes volt leszednem nekem nem ilyen jó minőségben volt meg!!! -
#481 ha jól emlékszek talán nekem is Mike töl van!
320 as és tökéletesen szól! -
#480 Reméljük hogy holnap is aludni fognak! -
#479 Hoppá!!
Így jár az akinek
1. lassabb a feltöltése
2. Előre beírja az üzenetét és közben nem követi az eseményeket.
De így legalább nyolc tárhelyről szedhető.