41514
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    A Pionner-t nem ismerem csak a Pioneer-t...
  • lervi
    nem a hasonlítgatás kezdődik csak a véleményét fejezi ki mindenki!

de ugye nem gond ha valaki valamit úgy érez hogy nem az aminek látszik és ezt le is írja??!!
  • Biatomi
    Peter Arcade-t gondolom ismeritek.Ez is egy jó muzsika tőle.
    [szin=green]http://www.4shared.com/file/197710088/ff118ac4/03__Peter_Arcade_-_Sun_Will_Sh.html
  • yblm
    Ajjaj megint kezdödok ez a nagy hasonlitgatás,ien grafika meg más .nemvolt elég amott?
  • Tyia
    Szép Napot Mindenkinek!
  • lervi
    bíztos igazad nem is kétlem! inkább nyomok 1 WAV ot!:))
    Daylight - The Theme Of The SOldier (4:54)

daylight
  • italograbber
    A jelszó alapból valóban baromság,de vannak kivételes esetek amikor akár hasznos is lehet.
    -a tötikézők vágyainak enyhítésre
    -csak a címzettekhez jusson el elsődlegesen bitrátától függetlenül és aki kapja saját maga döntse el hogy az ő kritériumainak megfelel e amit kapott.
    -nevelő hatása is lehet:a kukkolók minden zokszó nélkül tölthetnek kényük kedvük szerint,viszont jelszó esetén vagy anyáznak vagy belépnek a közösségbe vagy egyszerűen tesznek rá ami azt bizonyítja hogy nem is igazán érdekelte őket a dolog.
    -körülbelül akkora baromság jelszavazni valamit mint priviben küldeni egy linket.
    Röviden ennyi lehetne regényt is írni,de értelme nincs szerintem a lényeg valahol tömörítve itt van.

• kaposi1
    Szia Cimbi!

Nekem megirta a miertjet, ugy hogy adj idot amig hazaerek, es te is megtudod.
  • lervi
    konkrétan a dolgokkal kapcsolatban igazán az ami nem tíszta hogy minek a jelszó ha saját feltöltés és ha ide ebbe a topikba van szánva????
    mert ha máshonnan linkelem akkor érthető hogy ott jelszóval van ellátva és kell hozzá:: de azt a jelszót alapból ide kirakom magához a linkhez és nem letöltés után kutakodik az ember hogy hol is a jelszóóó???

• italograbber
    Komolyan nem értem, hogy miről vakerolsz, a rarban van két wav file, kellene a jelszó..

Ha figyelmesen elolvastad volna az előzményeket most ezt nem nekem címezted volna
    Egy becsomagolt védett rar-hoz arra mármint a jelszóra általában szükség is van.Én így tudtam ezidáig illetve szinte csak ilyennel találkoztam ezidáig...please password..légyszíves....sajnálod..stb..stb)
  • italograbber
    igaz akkor még volt kedvünk fórumozni.

Miért most nincs?Hmmm..ezt nem értem.Betöltötte a fórum a szerepét vagy nincs link illetve madár aki feltöltsön valami értelmeset,netán bekeményítettek Ivánék egy kicsit?
  • mflex #507
    Komolyan nem értem, hogy miről vakerolsz, a rarban van két wav file, kellene a jelszó..
  • mflex #506
    Dicsekedni nem akarok, de az isdmusic topikban ez 1 nap alatt megvolt, 3 nap alatt volt olyan, hogy 2300 hsz! és 2 hónapig top1, igaz akkor még volt kedvünk fórumozni.

• mflex #505
    írni az sg-nek, aztán reménykedni, hogy nem nyáron kapod meg:)
    tulajdonképpen most mi van ezzel a 128 mptrével?
  • lervi
    koma engem ezek a spektrum képek nem nagyon győztek meg!!!!

amúgy saját cd ez a cucc?? mert a borító lyan mintha valahonnan blinkelték volna és nem egy házi fotó kép!

de hogy ne hidd és netán más sem én nem vitatom a dolgot de nagyon gyenge akkor ennek az eredit albumnak a minősége ha csak így tud szólni!!!:)))
    kiváncsi leszek azért majd Kaposi barátom véleményére is!!???
    ha meghallgatta!!
  • kaposi1
    Ennek oromere kerhetnem a 2.4.8-at ugyan ilyen gyenge minosegben?

Egyebkent most mit kell tennem?
    Szolni kell a moderatornak?
  • kaposi1
    Hat ezek utan a kepek utan most mar roppant kivancsi vaggyok hogy is fog szolni nalam a 128.

Koszonom szepen mindenkinek hogy ilyen hamar elertuk ezt a szep eredmenyt kozosen.

Tovabba koszonom az Akademianak , a szuleimnek, a produceremnek.....
  • italograbber
    Kaposi Kolléga!
    Csak szólok neked hogy én voltam az ötszázadik hozzászóló.
  • italograbber
    Wescone kolléga szokta mondani jó lenne látni az anyagot amiről készült!
    1 gyenge fotó mondjuk!!
    Tessék

És a lényeg a megszokott módon

Remélem valamelyik hozzáértő kolléga kielemzi majd milyen jó is tud lenni egy 128-as mp3-is
  • italograbber
    Hali!
    mert ez a két nóta inkább hasonlít 1 128as mp3 felgrabbelt wav formátumára mint eredti wav ra!!!

Mondtam tegnap hogy milyen jó is tud lenni egy 128-as is.
  • Biatomi
    Sziasztok!
    Ez a JohnnyM5 (gyerek)azért meg kel hagyni nagyon frankó zenéket bír gyártani.Egy a pár közül:
    [szin=red]http://www.4shared.com/file/197509974/734e269e/JohnnyM5_feat_DeeJay_D_-_Loree.html
  • lervi
    Cliff Wedge - Touch Me (extended) (4:26)

touch me
  • kaposi1
    Sajna en nem tudok nyilatkozni ez ugyben, mert nem vagyok otthon.
    Meg nem szedtem le.
  • lervi
    Wescone kolléga szokta mondani jó lenne látni az anyagot amiről készült!
    1 gyenge fotó mondjuk!!
  • lervi
    bár az is lehet hogy csak a fülemmel van gond!!!!!
    ami elképzelhető hogy korral jár!
  • lervi
    na meghallgattam ezt a Bruno Mosti wav dolgot!!
    hát nem tudom mit mondjak a minőségére de ha ez albumrol készült akkor az én 256 os mptré verzióm is szól így:)))
    a Patty nótáról nem is beszélek!!!!!!!

italograbber barátunk vagy nagyon vicces kolléga vagy igazi grabber : mert ez a két nóta inkább hasonlít 1 128as mp3 felgrabbelt wav formátumára mint eredti wav ra!!!
  • kaposi1
    Jo Reggelt!

Jelszo priviben ment az erintetteknek!
  • musichunter
    Engem is érdekelne !

• lervi
    szóval várom a jelszót ha mód van rá!
  • lervi
    sziasztok szép reggelt!

kiváncsi voltam italograbber kolléga 128as feltöltésére!
    de amint látom elég vicces a tesó! a jelszót azt külön kell kérni???
    vagy csak kiváncsiak vagyunk ki tölti le és ki nem???? ezek szerint én vagyok az első akit érdekelt ez a 128 as dolog!!
    kicsit hasonlít Zephyr cimborám stílusára ez a hozzá állás!
  • Tyia
    Nem igazán! Megvolt bakeliten ( nem én vettem - kaptam), hát nem volt rongyosra hallgatva......
    Még igy járt az Ottawan Lp is......
  • italograbber
    Az a lényeg hogy ma éjjel szundikáljon a piszok oroszlán,hogy holnap mit csinál azt ki nem sz.rja le.Én igen.Egyébként a hasonló című Tight Fit nóta belefér az ízlésvilágodba?
  • yblm
    http://www.4shared.com/file/81648524/f1959b36/Italo4ever_-_VoicesOf_Heaven__.html?s=1
  • kaposi1
    És mára végezetül jöjjön egy felettébb kellemes hölgy, aki sajnos már elkelt.
    De legalább a zenéje megmaradt nekünk, és az sem semmi.

Monika Novak - Living on the run ( Vocal version )

Örülök hogy érdemes volt leszedned!

Mára ennyi lettem volna mert reggel meló van.
    Köszönöm mindenkinek a részvételt .

Jó éjt!
  • Tyia
    Reméljük.....
  • kaposi1
    Úgy bizony, valós 320-as!!!
  • lervi
    érdemes volt leszednem nekem nem ilyen jó minőségben volt meg!!!
  • lervi
    ha jól emlékszek talán nekem is Mike töl van!

320 as és tökéletesen szól!
  • kaposi1
    Reméljük hogy holnap is aludni fognak!
  • kaposi1
    Hoppá!!
    Így jár az akinek
    1. lassabb a feltöltése
    2. Előre beírja az üzenetét és közben nem követi az eseményeket.
    De így legalább nyolc tárhelyről szedhető.