42878
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Codigoro
    Úgy látom Kaposi mester meg belefulladt a Tropicariumba, mert hogy erőteljes távolmaradásával tüntet..

Egy kis zene:

• Codigoro
    Ugyan csak másodikként, de Biatomihoz hasonlóan a minden erre tévedő csajszinak Boldog Nőnapot!!

• Biatomi
    [szin=red]NAGYON BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK MINDEN NŐNEMŰNEK!!!
  • micuko69
    Üdv mindenkinek!
    Szerintem ez egészen jó múzik:
    Bobby O - She has a way (Fabrice Potec Remix 2006)

http://www.multiupload.com/0VZ7VJH5LV
  • atiapuka
    Jó hétvégét srácok!

Fülcsikém, Neked is ha betévedsz.
  • italograbber
    Nagyon úgy néz ki,de ez szerintem nem az én kudarcom.
  • lervi
    ezek szerint Mflex ék ennyire méltattak!
  • micuko69
    Üdv itten is
  • Tyia
    Nocsak itt is összefutunk...
  • Tyia
    Szerintem mi két malomban örlünk...bár nem vagyok molnár
  • kaposi1
    Sziasztok!

Most nem tudok hozzátok szólni!
    Ugyanis ma meló.
    De még holnap sem, mert egész nap halak között leszek a Tropicariumban!
  • italograbber
    ott van Mflex barátom topikja ott minden eredeti ott kell kérni keresni kutakodni

Én ezt tettem egy pár napja válaszra sem méltattak,pedig csak kíváncsi voltam hogy a kitett állítólagos muzsika eredetije milyen méretű korongról való.
    Van valami más tipped?
  • italograbber
    Lacikám rakd már ki hogy ez nem eredeti adudó topik!!! aki itt keresgél az nem jó helen jár!!!

igazán cimbora azt sem látom sehol hogy kimondottan mp3 topik lenne,sőt egyre többen járnak errefelé akik igényt támasztanak a minőséggel kapcsolatban is.
  • italograbber
    tudom most sokak szivébe tapostam de fel kell kutatni kemény oldalakat azt onnan tőtikézni mind ahogy Wind kolléga és barátai mondják

Bölcs megállapítás az már egyszer biztos

Az említett kollégának én két másik megjegyzését jegyeztem meg
    1)amikor a mennyiség átcsap a minőségbe"
    (ennek lehettünk ma szemtanúi az egyik fórumtárs esetében)
    2)egy igazi gyüjtő nem orosz oldalakról szerzi be a gyüjteményét
  • italograbber
    de fel kéne ébredni gyerekek!!!!!!
    Vannak akik folyamatosan ezt teszik és megvásárolgatják a kedvenceiket.)persze addig nyújtozkodnak amíg a takarójuk ér)
  • italograbber
    de látom előre van min röhögnöm
    Hi Lervi!
    Örülök cimbora hogy néha azért téged is lehet látni
  • rics78
    Na emberek, itt egy nagyon jó kis nóta még 2009 decemberéből, most vettem észre hogy ez milyen kellemes zene! :)

Michael_Fall_Feat._Cara_-_Not_the_Time_(4000005980)-WEB-2009-CNMIX
    01. Not the Time (Radio Mix) 3:21
    02. Not the Time (Extended Mix) 5:01
    03. Not the Time (Instrumental) 3:21

http://www.megaupload.com/?d=QXQVQFO7
    Enjoy
  • micuko69
    Ahh, igyekszem megtenni minden tőlem telhetőt, bár én a "zenegyűjtés", sajátos formáját művelem. Talán inkább zenehallgatáshoz szerzek be alapanyagot, így helyesebb. Itt azért roppant tájékozott emberek vannak. Én ennyire azért nem, már egy ideje, sok ideje...
  • lervi
    üdv!
    a lényeg hogy megköszönted és leírtad véleményed! amúgy meg ne feledkezz meg magadról és légy köztünk aktívabb konferanszié!
    éljen az mp3!
  • micuko69
    Üdv Mindenkinek ezen vidéken!(is)
    Asszem egy globális köszönömmel jövök kb mindenki felé, egy pár remekművet magamévá tettem innen.

Az iménti témákhoz egy apróság, asszem lesz aki hülyének néz, de nálam fordítva volt a helyzet mint Tyianál, én az eredeti vackokat adtam szét, dobtam kukába,(na nem volt azé sok) mióta mp3-ban, "halgatható" formában elérhetővé váltak a dolgok. Megvolt az indokom is...
  • lervi
    ezt elírtam sajnos: szóval nem erdeti audió topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ébresztő kollégák vagy ti nem itt jártok?????????????????????
    ezen a maroknyi földön?
    ott van Mflex barátom topikja ott minden eredeti ott kell kérni keresni kutakodni EZT A RÉSZT NE KEVERJÜK A FAZONNAL! Lacikám ezt is törölheted!
  • lervi
    Lacikám rakd már ki hogy ez nem eredeti adudó topik!!! aki itt keresgél az nem jó helen jár!!!
    vagy nem is tudom miért van itt???
    tudom most sokak szivébe tapostam de fel kell kutatni kemény oldalakat azt onnan tőtikézni mind ahogy Wind kolléga és barátai mondják

komolyan mondom tiszta gáz lesz ide beírni már akármit is!
    csak azt nem tudom ki a tököm szedegeti le a linkeket tucatjával amik ide vannak rakva???????????

Lacika ha rosszat mondtam nyugodtan töröld a hszt! nem sértődök meg rá de ez az igazság!
  • lervi
    ez már annyira siralmas dolog hogy van aki azt sem tudja mit nézzen vagy figyeljen ezekben a progikban!
    és még a végén azt sem tudod hogy magyarul át vagy e cseszve vagy nem!???!??!??!!!
  • lervi
    neked adok igazat koma!
    aki meg úgy gondolja vegye meg eredetiben a cuccokat aztán majd csak mire 80 éves lesz talán nem is tudja meghallgatni olyan gyenge lesz szegény hallása!!!
    nem pártolok senkit sem mindenki maga tudja mit akar !
    ha milliomos lennék pluszban kimondottan erre a célra mgefelelő összeggel én is hencegnék meg bíztos hogy mindent eredetiben gyüjtenék be de fel kéne ébredni gyerekek!!!!!!
  • Tyia
    ITALO DANCE Hits vol.5

Loreley - Written In The Sky (Nu Italo Marius Remix)
    Dark Project Feat Mariano - Left Me Here alone (extended)
    Dj Dadde Feat. McW - C'mon (Dj-Evil Remix).
    DJ Matrix - Tu Vivi Nell Aria (Slow Extended Mix)
    DJ Seleco feat.Torny - I Love You (Original mix)
    Frederik - Mela dai (radio cut)
    Love Touch - Angels In The Dust (Extended Mix)
    Maldox - Virtual Girl(Extended Mix)
    Molella - Love Last Forever ( Dj Tonante ItaloDance Rox Remix )
    Dj Matrix - Figli di Una Stella
    Primetime - Fly With Me 2009 (Radio Edit)
    Red Dj Deat. ADj - By My Side (The Produxer Mix)
    Savara Dj - Voglio Te (R&B Mix)

link
  • lervi
    még írjatok pár sort estig hogy legyen min csámcsogni!
  • lervi
    sziasztok!
    most úgy nézem mindenkit elkapotta szó fosás! máskor meg napokig nem ír senki!
    na most elmegyek fürödni aztán irány a farsang aztán elolvasom ezt a pár sort de látom előre van min röhögnöm!
  • imre07
    Köszi a választ!
  • gyurep

kicsit másképp...
  • okiland
    "valami úton módon kicsúszott "

Mert belerúgtál, mivel lassú volt!
    Az + külön öröm, ha újra műxik. Én már csak tudom. 2 hétig nem volt gépem!
  • italograbber
    Errő beszéltem a délelőtt folyamán illetve már előttem Dió bá és a mestere is.
    Csak az tekinthető teljesen annak aminek látszik amiről saját szemeddel meggyőződtél vagy egy hiteles tagtól kapod akiről tudod hogy 100%-os valószínűséggel minőségpárti

OFF!
    A privire válaszolok hamarosan most vettem észre.(persze ez annak szólt aki érintett benne és nem biztos hogy ennek a hsz-nek a címzetje)
  • kaposi1
    Talán 40%.
    Nagyon jól tudom hogy sokan át tudják verni többek között ezt a progit is.
    Sajnálom hogy egyáltalán szükség van ilyen progikra, mert lassan semmi sem az lesz aminek látszik!
  • italograbber
    szerinted ezzel hány százalékos biztonsággal tudod megállapítani amire kíváncsi vagy?
  • italograbber
    Én konkrétan a Technics slbd 20-ra gondoltam.Tudom nem a reklám helye és nem is ezt akarom,de az egyik cimborám ilyet használ és könnyelműen kijelenthetem hogy full.Érdemes szétnézni mert az említett ár körül már beszerezhető.Mint említettem nem sok extra van rajta,de ha az ember csak menteni akar akkor annyit tud mint a lényegesen drágább testvérei.
    Illetve aki ilyenre szánja a fejét annak van más alternatíva is.
    Szétnéz a használt piacon egy márkás gép után,teszteli a fordulatszámot és kicsi áron megvásárolja és ezzel párhuzamban érdeklődik hogy hangszedőt újat mennyiért lehet beszerezni mivel ezt vásárlás után kötelező kicserélni.Tehát ebben a kategóriában nem az a lényeg hogy használt vagy új a készülék,hanem a hangszedő legyen az.
  • kaposi1
    A Cool Edit Pro 2.1-est használom én!
  • italograbber
    Személy szerint én a discogson szoktam nézegetni az árakat és ha már nagyon törik vagy szakad akkor innen,illetve innen átjutsz egy másik licites oldalra is.Mindenesetre érdemes leskelődni esetleg kivárni egy picit.Amit te vennél meg szívesen azt itthon is kedvező áron lehet beszerezni+postaköltség nélkül.Szépen lassan akár kéthavonta egyet.
    Ennyit ki lehet spórolni.A kedvencekért mindent.Érdemes szétnézni az itthoni oldalakon is.Nem linkelem be őket mert valszeg úgyis blokkolnák őket.
  • Tyia
    Melyik az a program amelyik segítségével meg lehet nézni adott dal minőségi abráját, vagy mit?

Szoktatok feltenni néha ilyen "satirokat"
  • Tyia
    "Ami viszont érdekesség hogy te például egy olyan zenei világban mozogsz aminek a remekműveit elég hiányosan adták ki cd-n)"

Ez pontosan igy van.
    Nagyon sok előadó csak 1-1 dallal kerül fel különféle compilation albumokra. Ettől senki sem lesz boldog. A kiadó adott is valamit, meg nem is.
    A bakelit lemezt pedig nem könnyű beszerezni, mert aki felvilágosult az nyilván nem adja el...sitty-sutty.
    Kivácsi volnék mennyibe kerül pl.: a Dream Academy azonos cimű lemeze bakeliten...persze nem a Jugotontól
    A sorlemezeket a neten viszontláthatjuk 128-as Joint Stereoban.
    Esetleg ráncfelvarrva 192-esben vagy 256-osban.
    Ez a ritkasággyüjtés rákfenéje...
    ---------------
    Bocsi Laci, hogy itt kommunikáljuk le a te topikoda egyáltalán nem beférő zenei stilus sajátosságait. Asszem a másikon kicsit nehezebb lett volna....jól befékeződött.
  • Tyia
  • imre07
    Leírnád, konkrétan milyen vinyl pörgetőre gondolsz?
    Érdekelne a dolog.