41324
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #37433

Nuovo Testamento - Love Lines (bandcamp)

Már a 2023-as év jegyében!
  • allada67
    Köszönöm. Most már csak a kiválasztott 23 zenéből ki kell ejtenem hármat, meg a végleges sorrendet összerakni.
  • ItaloMucsacso70
    Mivel elérhető a dal ill albumon is szerepel több letöltő oldalon , szerintem szavazható!
  • allada67
    Mflex Sounds - Black Rider (2022) ezt most hallgattam először, nincs is meg. Ez szavazható-e ?
  • reynaud #37429

Laserlight feat. Thomas Anders - Lunatic Girl (bandcamp)

A spacesynth zenék dallamvilágától az utóbbi években erősen távolodom,pedig egykoron kedveltem a stílust.
    De ez tetszik!
    Megjegyzem,Thomas dalából a legjobb remixet Mflex Sounds készítette!
  • reynaud #37428
    Mextazuma 2022-es dalainak,remixeinek zöld a jelzés,ez a dal is játszhat.
    Az első komolyabb remixét anno "first" én mutattam be itt a topicban.

San Marco-t szintén,itt az új dalának egy másik verziója.

San Marco - Desire (Original Version) bandcamp
  • ItaloMucsacso70
    Az az én kérésemre készült akárcsak a Lomeli verzió , ami nem titok utóbbi nálam a No1 lesz a listámon.
  • allada67
    Üdv. Főleg a listázoknak. Jött egy kérdés. Filatov & Karas, Busy Reno - Au Revoir (Mextazuma, Italo Disco Remix) szerepel
    Italomucsacso70 nagy ajánló listáján. Attól, hogy a discgs-on nem szerepel, még szavazható én úgy tudom.
    A megerősítő választ köszönjük előre is. Amúgy egy nagyszerű remix.
  • DJMIX
    enjoy!
  • DJMIX
    enjoy
  • reynaud #37423
    Köszönöm a visszajelzést,várom a listád.
  • fülcsimanó2
    Egészen biztosan a lista jönni fog tőlem, az utóbbi években még nem volt olyan év, hogy ne szavaztam volna, még 2 hét kemény meló, s aztán még dolgozom rajta, amikor egy kis pihi lesz....Jó az idei felhozatal is...:-)))

Köszönöm az ajánlókat, feltehetőleg néhány zene elkerülte volna a figyelmemet Nélküled.

• reynaud #37421
    Azok a régi szép idők,amikor egy kedves lemezgyűjtő ismerősömet megkérhettem ,állítson össze az aktuális esztendő vinylen kiadott italo-disco dalaiból listát,s még fotót is mellékelt a beszerzett korongjairól.
    Akkor ez a vinyl lista pótolja a hiányérzetem.

Jól gondolom hogy kapok tőled egy vinyl+cd+digitális fájlként beszerezhető dalokból is egy rangsorolást,ha igen,az fog az összesítésben játszani.

Köszönöm !
  • reynaud #37420
    Szívesen Marika.

• fülcsimanó2
    Ez remek zene, be is szereztem.
    Köszi az ajánlót.
  • ItaloMucsacso70
    Ez volt a sokkal egyszerűbb összeállítani!

2022 New Italo Maxi Vinyl Best Of 20
    Bár még így is párat le kellett hagyni a 20-as korlát miatt sajnos!

01. Tiger Club feat. Cristina Manzano - Green Eyes (Extended Mix).wav
    02. Ken Laszlo - Time Of My Life (Extended Version).wav
    03. Tiger Club Feat. Stefano Brignoli - The Last Dance(Discotheque Version).wav
    04. Magic System D.J. - Without Your Love (TDHDriver Remix).wav
    05. Mirko Hirsch - Angel In White (Maxi Version).wav
    06. J.F. & Hitwave - Dance Floor Girl (Flemming Dalum remix) 2022.wav
    07. Cars & Brides - Midnight (Extended Mix).wav
    08. K.B. Caps - Blame It On Me (Extended Version).wav
    09. D.White - Give Me Your Passion(Albert Mix Edit).wav
    10. San Marco - How to Make The Perfect Disco Song (Lomeli RMX).wav
    11. D. White & DimaD - 600 Km (Albert Mix Edit.).wav
    12. Estimado - Without Yoy ( Brayan Master Mix & Wally X-Tra Version ).wav
    13. Italobox - Hold My Time (Electro Potato Remix).wav
    14. Patty Ryan - You're My Lover (Bobby To XXL Mix).wav
    15. Alex Chroma Band - A New Day (Flemming Dalum Remix).wav
    16. Luke White - I'm Warrior (Extended Mix).wav
    17. Heaven 42 - Take Me To Marrakech (Mexican Remix)).wav
    18. Mono Band - Come Back (Vocal Remix).wav
    19. Dyva - Let It Be Love (Extended Version)).wav
    20. William Zipper - Far From Gemini (Italo Disco Full Remix Manuel Rios).wav

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.12.04. 15:10:53
  • wmallas

Mode-One - Lady Mystery (Official Video)
  • wmallas

Neam-y - Strangers' Lives 2022
  • reynaud #37414
    A sample elegendő volt azon megállapításomhoz,miszerint ez a dal italo-disco és spacesynth style keveréke.
    Olyan mintha egy mixergépbe külön-külön bedobták volna,majd összekeverték Italo4ever és DJ CON-T által már jól ismert,képviselt dallamvilágot,még vocoder is van benne,a női vokál olyan hatás mintha héliumot szívott volna az énekesnő,nagyon vékonyka.

Mindezek ellenére köszönöm hogy fedobtad,s módomban állt teljes egészében meghallgatni a produkciót.
  • wmallas

Italo Emotion-My Dreams ( Original Version )2022
  • ItaloMucsacso70
    Pont egy hónapja kaptam a hármat egyben , csak eddig nem lehetett bemutatni belőle a Decemberit!
    Az biztos hogy a másik kettő korábbi nálam listás lesz!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.12.03. 18:51:14
  • reynaud #37411

Mancol - Through The Night (MCD 2022) bandcamp link

A 20-as listám közelébe sem tudna evezni,de nem rossz!
  • reynaud #37410
    Nálam a legjobb 40 dal közé sem férne be,az a zavaró hogy az original agyonveri,mert egyébként tényleg nem rossz.
    Ott van a listám azon látható,olvasható, milyen szinten kedvelem Fred & Paolo dalait,remixeit.

Allada,legyen igazad,érkezzen legalább tucat lista,és ha valami kérdés felmerül segítsétek egymást.
  • reynaud #37409

Úgy látom az év során e tavalyi dalnak ezen remixe nem volt bemutatva.
    Itt és most ,tessék,akár a listákon is játszhat,bitang jó jelzőmet megint címkézhetem egy dalra.

Lauer - Make It Stay feat. Dena (Boris Dlugosch Remix)

bandcamp link
  • allada67
    10-12 listát minimum tippelek. A szomszéd Grant Miller szavazok java talán itt is játszik.
    A Lost In Paris, az eredetiben a jobb, de new italo szinten jó lett. Persze az első 20-ban nálam sem fér be.
  • Biatomi
    Naked Mix nem rossz
    köszi az infót
  • Biatomi
    Ma reggel ütköztem bele, de fülel ez idáig még nem....
    Köszi
  • reynaud #37405
    Október közepe óta kint van egy sample a dalból Nicolas hivatalos weboldalán, akkor belehallgattam ,a spacesynth stílusjegyek keveredése némi italo-disco dallamvilággal,előbbi style miatt + a vokál ,nálam ez nem nyerő!
    Nicolas spacesynth dalai és pláne a producer Tomasz Oleszko (DJ CON-T) zenéi hidegen hagynak.

A "ne nagyon várjatok" célirányosan adja a lehetőségét néhány jó dalnak még az elkövetkezendő hetekben,erről volt tudomásom,egyebekről nincs.
  • reynaud #37404
    Az egykori euro-disco ikonból,mára egy mulatós stílusközeli előadó lett.
    Nem is értem mi értelme volt a régi nagy slágereit feldolgozni.
  • ItaloMucsacso70
    ..."Újdonságokat idén már ne nagyon várjatok,lezárható ez az év.".....
    Ebben most óriásit tévedsz!!!!!!!
    Pontosan tegnap jelent meg az egyik ilyen kiadvány és bizonyos Italo4Ever-nek van hozzá köze!

Hallgatózni

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.12.03. 12:36:54
  • ItaloMucsacso70
    Számomra az utóbbi évek legszomorúbb dolga hogy míg a többi nagy régi előadó meg tudott újjulni nem is akárhogyan pont ő akinek a nevéhez megszámlálhatatlan nagy zene fűződik mind producerként mind előadóként nem tud a többiekkel tartani sajna.

Ez a kiadvány abszolute csalódás kategóriába tartozik nálam!

És ahogy nézem a 17. Fancy - My Way már a digitális kiadványra nem is került rá, úgy látszik azon nem fontos!
  • beva02
    FANCY - DIAMONDS FOREVER PART I
    https://fancytheartist.bandcamp.com/album/diamonds-forever-part-i?fbclid=IwAR3zMxT1Q3xhLbZtsk5jpUvjOBlrHXgZxCllUUbzyrgN-4ne-vhdFi3JInY
  • reynaud #37399
    Jayce and the Wheeled Warriors Theme (Digimax Eurobeat Dance Mix)

• reynaud #37398

Brando - Rainy Day (Flemming Dalum Remix) soundcloud
  • reynaud #37397

Just Liev - Light in You ( Free DL) bandcamp

Ezt azoknak ajánlom akik kedvelik az igényes,nem egy kaptafára készült synthwave zenéket!
  • reynaud #37396
    Szia,

Ha a többieknek is ilyen pozitív lenne a hozzáállása mint neked,lezavarhatnánk ezt bő két hét alatt ,a végeredmény kint lenne az ünnepeket megelőzően.
    De mint azt a szavazás felvezetésében írtam,idén nem remélek olyan pörgést mint az elmúlt években.
    Az hogy egy ilyen tényleg érdekes,jó dologban sem tudom összerántani a hazai italo-disco rajongókat ,ebben sem hajlandóak sokan résztvenni miért van,azt fejtse meg aki akarja,lehet annak a fórumtársunknak van igaza aki nemrég a szomszéd topicban azt írta ,ez a fórum halott.
    De én pozitív gondolkodású emberként,azért remélek néhány rangsorolást.
    Újdonságokat idén már ne nagyon várjatok,lezárható ez az év.

Más!
    Italoconnection dal,egész jó,kapott egy teljesen új átdolgozást,ha az eredetit nem ismerném még inkább megtolnám a jó jelzőket.
    Ámde a helyzet az hogy az 1988-ban piacra dobott original sokkal jobb.
    Ez már az eurobeat-nek csúfolt,tempósabb italo-disco korszak terméke ,a dal anno hozzám csak 1989-ben jutott el,rongyosra hallgattam.
  • allada67
    Összehozzuk biztosan, ahogy az elmúlt években is. Bár a dec.23-as határidő miatt lehet, hogy csak szilveszter körül tudom
    a végeredményt ígérni.
    Jó ez a Fred Ventura - Lost in Paris új remixe. Akár szavazni is lehet rá.
  • reynaud #37394
    Mflex Sounds - A Fool In Love

• reynaud #37393
    Energy Voice - Hot Love (Radio Mix)

• reynaud #37392
    Jövő hét elejétől az elfoglaltságom számlájára írva nem igazán lesz időm fórumozásra,zenélgetésre.
    Téged kérlek meg,a szavazással kapcsolatos esetleges kérdésekre ,észrevételekre válaszolj,azaz segíts a lebonyolításban.
    Szavazni december 23-ig lehet,a karácsonyi ünnepek alatt megpróbálkozom a végeredményt publikálni.